Lebron James ispod 26,5
Miami i James igraju b2b utakmicu, sinoc protiv NYK su upisali pobjedu i James je postigao 29 poena, prebacio granicu u zadnjim sekundama. Medjutim, on je pokupio i blagu povredu koljena, to kao i sinocnja utakmica ce dosta smanjiti njegovu minutazu, a pored toga igraju protiv Minnesote kod koje nema vise od pola ekipe, tako da se ocekuje blowout ! Ovo je skoro izvjestan par, kvota je vec blago pala na 1,75, ali i dalje je vrijedna .
Carmelo Anthony ispod 29,5
Carmelo je naravno sinoc izgubio utakmicu, protiv Jamesa ... Ali i on je pokupio blagu povredu, koja bi trebala bar nekih par minuta umanjiti njegovu minutazu ... Pored toga i oni bi mogli do lake pobjede nad Clevelendom koji imaju problema sa povredama tako da bi on sigurno trebao odigrati koji minut manje nego inace ... Zadnje tri tekme je igrao preko 40minuta, sto je zaista previse ... NY ima dosta opcija u napadu i mislim da Melo pored svog talenta koji posjeduje vcrs ima izgledne sanse da ide ispod ove granice !
Brandon Jennings ispod 17,5
Jennings je do unazad par dana bio glavna uzdanica u napadu Bucksa, ali nesto se naglo promijenilo u igri Bucka, otkako je u februaru dosao Reddick ... Blago se smanjila minutaza Jenningsa, a on je svoje vrijeme na parketu poceo iskoristavati asistencijama ... Tako je u prosloj tekmi imao cak 19asistencija ... Milwauke ima par dobrih opcija u napadu, naravno Jennings je jedna od njih, ali zadnje cetiri utakmice Jennings je duboko ispod svog prosjeka ... Mislim da ce on i vcrs zavrsiti ispod 18,5 poena ...
neki info prepisan nije moj da se zna,al et ja sam ispratio

pa ko zeli moze nesto prepisat

Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.