" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ahmic je napisao/la:Ma jasno,Nasri je na klupi ,pogledajte Real i druge ekipe koji igraci griju klupu..
Kod Josea bi Dzeko bio standardan, a Teveza npr. vec odavno ne bi bilo ni na rodnom listu. Bio bi nula, sto uostalom i zasluzuje, kako svojim ponasanjem , tako poznavanjem igre. Davno je Fergi skonto levata pa ga utrapio drugom levatu.ahmic je napisao/la:Ovdje treba Murinjo a i kod njega bi neko morao na klupu...
Real je dosta slican Citiju, puno dobrih i skupih igraca a slab krajnji proizvod.milomlat je napisao/la:ahmic je napisao/la:Ma jasno,Nasri je na klupi ,pogledajte Real i druge ekipe koji igraci griju klupu..
Kako mozes i pomisliti porediti jedan Real sa ovom zabarskom kombinacijom bez glave i repa?
Lewandowski?sanji je napisao/la:Los Dzeko do bola,,, pada sam lol,, sta bi od onakvog igraca. Ne moze se on porediti sa Lewom trenutno,,a neko rece da je Dzeko igracina za Lewandoskog malo morgen.
Dzeko je igrac utakmice, a ti?sanji je napisao/la:Los Dzeko do bola,,, pada sam lol,, sta bi od onakvog igraca. Ne moze se on porediti sa Lewom trenutno,,a neko rece da je Dzeko igracina za Lewandoskog malo morgen.
..jesmo gledali istu utakmicu...Dzeko solidan..asitencija..i najvaznijeda je igrao..sanji je napisao/la:Los Dzeko do bola,,, pada sam lol,, sta bi od onakvog igraca. Ne moze se on porediti sa Lewom trenutno,,a neko rece da je Dzeko igracina za Lewandoskog malo morgen.
Slab krajnji proizvod?calcio je napisao/la:Real je dosta slican Citiju, puno dobrih i skupih igraca a slab krajnji proizvod.milomlat je napisao/la:ahmic je napisao/la:Ma jasno,Nasri je na klupi ,pogledajte Real i druge ekipe koji igraci griju klupu..
Kako mozes i pomisliti porediti jedan Real sa ovom zabarskom kombinacijom bez glave i repa?
Nasao si fakat los trenutak kad ces pisati los ofo ono.A i poredjenje ti je dodje mi da vrisnem.sanji je napisao/la:Los Dzeko do bola,,, pada sam lol,, sta bi od onakvog igraca. Ne moze se on porediti sa Lewom trenutno,,a neko rece da je Dzeko igracina za Lewandoskog malo morgen.
milomlat je napisao/la:Slab krajnji proizvod?calcio je napisao/la:
Real je dosta slican Citiju, puno dobrih i skupih igraca a slab krajnji proizvod.
Cuj bogati. Daj, ako imas malo vremena da to elaboriras, jer ja sam stekao utisak da Real odavno nije ovako dominirao.
ne mozes reci da je pogrijesio jer nije ni birao.JTS je napisao/la:nemojte omalovažavati Lewandowskog .. o njemu govore činjenice, dakle golovi .. isto kao što je činjenica da će preći u Bayern ili Man Utd .. Lewa dominira u Dortmundu, kao što je Edin u Wolfsburgu .. Edin je napravio veliki transfer, sad će ga napraviti Lewandowski .. razlika je samo u tome što će Lewa bolje proći, igrati će ha u Man Utd, ha u Bayernu, neće više vremena provoditi na klupi .. Edin je pogriješio sa izborom kluba po pitanju minutaže, no dobro .. što se ove tekme večeras tiče, solidno je odigrao .. asistencija, onaj jedan šut kada je golman odbranio .. ali i City je stao drugo poluvrijeme, nisu imali skoro niti jednu šansu ..