Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko je ljudina,à to ce mu se fino isplatiti,kad tad...
nije sve tako crno, vratit' će mu Tevez ovu asistenciju u drugom poluvremenu 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
nije sebican kao silva i ostali pingvinimirzatele je napisao/la:objasni to onim u premieruGoalgetter je napisao/la:Dzekin gol

Isto mislim . Koliko je samo Džeko tehnički bio potkovaniji igrač u Wolfsburgu , brate dragi ... Zapravo ti se činilo da zna šta radi sa loptom kad dribla , a ne ovako nekako kad ga vidiš dok vodi loptu u glavi pomisliš da ovaj ne zna ni sam kud će sa loptommilomlat je napisao/la:Koliko je samo covjek igracki nazadovao u ove dvije godine pod mancinijem. Ovo je prosto nevjerovatno, kad se samo sjetim kojom tehnikom je raspolagao u Wolsfburgu. Pa uporedjivan je sa jednim Van Bastenom, a sad loptu ne moze primiti kako treba. Razocaravajuce.

mirzatele je napisao/la:**** TI TEVEZ NANU DZEKO
Nadam se da ces na hladjenje par dana.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
recimo protiv Grčkesedra je napisao/la:Dzeko je ljudina,à to ce mu se fino isplatiti,kad tad...

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
sedra je napisao/la:Dzeko je ljudina,à to ce mu se fino isplatiti,kad tad...
U zivotu imozda hoce. Ali nogomet pamti ko je dao gol, a ne ko je nesebicno asistirao. **** ti nas mentalitet, to ti mogu reci. Umjesto da je opuca, pa makar nebu pod oblake, on opet casti sebicnog patuljka. Da je je opucao pored gola kod Mancinija bi u sljedecoj bio starter. Zabar je i sam rekao da cijeni inicijativu, pa treba mu dati inicijativu.
Evo asistencija Džeke za sve one koji nisu vidjeli
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj put je bolje sto nije sam sutao jer bili su dva igraca plus golman ispred njega...bar je upiso asistenciju...
Sportsport.ba
"Dzeko opsluzio Teveza za vodstvo ..."
"Dzeko opsluzio Teveza za vodstvo ..."
Tehnika se nikad ne moze izgubiti, to Dzeko i dan danas ima, stvar je u igri ekipa, u Wolfsburgu je igrao bez pritiska imao slobodu kod Magatha, to kod Mancinija nema,kao da ne vidite, prvi strijelac sjedi na klupi. Ustvari i bolje da se rjesava lopte na vrijeme, engleska liga je grublja i brze se dolazi do povreda. Uostalom ovaj pisljivi City bi bez Dzeke propao, kao i mis trener.viKK je napisao/la:Isto mislim . Koliko je samo Džeko tehnički bio potkovaniji igrač u Wolfsburgu , brate dragi ... Zapravo ti se činilo da zna šta radi sa loptom kad dribla , a ne ovako nekako kad ga vidiš dok vodi loptu u glavi pomisliš da ovaj ne zna ni sam kud će sa loptommilomlat je napisao/la:Koliko je samo covjek igracki nazadovao u ove dvije godine pod mancinijem. Ovo je prosto nevjerovatno, kad se samo sjetim kojom tehnikom je raspolagao u Wolsfburgu. Pa uporedjivan je sa jednim Van Bastenom, a sad loptu ne moze primiti kako treba. Razocaravajuce.nažalost...
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
bravo Dzeko,profesionalno odradjeno...imam osjecaj da ce dati gol u 2 pol 

Samo sto bi se nas mentalitet i ovdje dokazaomilomlat je napisao/la:sedra je napisao/la:Dzeko je ljudina,à to ce mu se fino isplatiti,kad tad...
U zivotu imozda hoce. Ali nogomet pamti ko je dao gol, a ne ko je nesebicno asistirao. **** ti nas mentalitet, to ti mogu reci. Umjesto da je opuca, pa makar nebu pod oblake, on opet casti sebicnog patuljka. Da je je opucao pored gola kod Mancinija bi u sljedecoj bio starter. Zabar je i sam rekao da cijeni inicijativu, pa treba mu dati inicijativu.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Grijesis, trenutno sam na poslu, i primam platu, jest da nije visemilionska, al moja je, za razliku od tebe koji drka qrac, pravi nove profile i zayebaje ovdje normalan svijetnishikori je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:Da sam na njegovom mjestu, ako ga ubaci u igru, ja bi samo sjeo na centar i ne bi se pomak'o do kraja tekme..gore od teveza i njegovog 6-mjesecnog bijega u argentinu nece proci sigurno..
ajde ne brukaj se. zato dzeko sad igra u cityu i prima visemilionsku platu, a ti drkas qrac i cekas da on zaigra...
da je takve slusao igrao bi danas u gosku iz gabele, ili ako bi imao srece bio zamjena adilovicu

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
haha a jesi lud, pa ja sam danas potrosio para koliko ti u mjesec dana zaradis na bausteli... postovi ti se broje u milionima a ti mi ovu pricu pricas... bas me zanima sta radis, razvozas mlijeko ili pizze?Papastathopoulos je napisao/la:Grijesis, trenutno sam na poslu, i primam platu, jest da nije visemilionska, al moja je, za razliku od tebe koji drka qrac, pravi nove profile i zayebaje ovdje normalan svijetnishikori je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:Da sam na njegovom mjestu, ako ga ubaci u igru, ja bi samo sjeo na centar i ne bi se pomak'o do kraja tekme..gore od teveza i njegovog 6-mjesecnog bijega u argentinu nece proci sigurno..
ajde ne brukaj se. zato dzeko sad igra u cityu i prima visemilionsku platu, a ti drkas qrac i cekas da on zaigra...
da je takve slusao igrao bi danas u gosku iz gabele, ili ako bi imao srece bio zamjena adilovicuidi prohodaj malo kad si vec nesposoban sebi zaradit za kafu
haha, ker zakržljali
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ovaj Tevez je fakat primat teski ...
- Goalgetter
- Kontakt:
Hahaha ccc .. Da je Dzeko bio na Silvinom mjestu, brzo bi 2 stranice ove teme bile ispisane u cast Carlosu Tevezu 

Uz casne izuzetke Milnera i Zabalete, ovaj nas Dzekica stvarno ima zivce ko konj obzirom sa kakvim idiotima mora igrati u istoj ekipi.