Pitanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Pitanja
Nismo o tome puno ucili,samo spomenuli kad je vođen.Mene je uvijek zanimalo,al' evo se sad sjetih da pitam.
Keep walking.
ma to je njima nestalo municije i ostalog vatrenog oruzja nakon WWII pa su preli na nozeve,sjekire a neki su cak i pucala sa zamrznutim kalasnjikovima i ostalim oruzjem hladjenim na -100 celzijusaCautinho je napisao/la:Nismo o tome puno ucili,samo spomenuli kad je vođen.Mene je uvijek zanimalo,al' evo se sad sjetih da pitam.
(ne zamjeri)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
google buraz, spasi nekad rizeCautinho je napisao/la:Nismo o tome puno ucili,samo spomenuli kad je vođen.Mene je uvijek zanimalo,al' evo se sad sjetih da pitam.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, brate, nije sramota pitati. Ali da bi sebe rijesio neugode, imas Google, pa cak i hrvatsku Wikipediu i saznaces barem osnovno. Inace, znam lika koji je rekao da je 'hladni' zato sto je vodjen u Sibiru (?), tako da si ti mila majka 

-
- Kontakt:
Znate one šumeće tablete koje stavite u čašu vode i pijete?
Piše da je dozvoljeno jednu dnevno.
Sad mene zanima šta će meni biti ako popijem 2-3...

Moj rođak uvijek popije po 2-3, kad god sam kod njega na više dana, svaka 3 dana ide kupovat novegojzerica je napisao/la:Znate one šumeće tablete koje stavite u čašu vode i pijete?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
-
- Kontakt:
Ma evo i ja sad pijem, sumnjam da će mi išta biti. Viška vitamina ne škodi. 

ako sam upratio ti si pusac tako da se ne trebas sekirati zbog sumecih tableta... ubit ce te katran ipakgojzerica je napisao/la:Znate one šumeće tablete koje stavite u čašu vode i pijete?
Isto kažu da se ne smije pojesti više od dva kivija dnevno, ja sad spucao četiri...gojzerica je napisao/la: Viška vitamina ne škodi.

a ti ćeš garant dogurati do 100.nishikori je napisao/la:ako sam upratio ti si pusac tako da se ne trebas sekirati zbog sumecih tableta... ubit ce te katran ipakgojzerica je napisao/la:Znate one šumeće tablete koje stavite u čašu vode i pijete?
DRUG NEBI TI PUNCA
dogurat cu do 98 ako me auto ne udari prije ili ako me neko sa foruma ne ukoka u snu... ali barem cu umrijeti zdrav heehhehebagrcavi je napisao/la:a ti ćeš garant dogurati do 100.nishikori je napisao/la:ako sam upratio ti si pusac tako da se ne trebas sekirati zbog sumecih tableta... ubit ce te katran ipakgojzerica je napisao/la:Znate one šumeće tablete koje stavite u čašu vode i pijete?
ona prati hrabre... a gledaj, mozda me ubiju, ali barem ne ubijam sam sebe pa sam rizik sveo na minimumbagrcavi je napisao/la:Zavisi koliko ti je nafake propisano
ja kad ih god jedem , ne pojedem manje od 5-6Dex je napisao/la:Meni buraz neki dan poj'o 6

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
da li neko zna objasniti mi proces nastajanja lavina pomoću zvučni talasa tj. kao okidač kad djeluju. 
Hitno mi treba

Hitno mi treba

Zadnja izmjena: bazeni, dana/u 10 mar 2013, 11:19, ukupno mijenjano 1 put.
Hipervitaminoza,prevelika količina vitamina dovodi do raznih bolestigojzerica je napisao/la: Viška vitamina ne škodi.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, feniksptica i 1 gost.