Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- brzitesanj
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Svima nam je sd problem da se kupe karte, al vrijedi se malo potruditi.
Samo da se mi plasiramo na SP u Brazil pa kad nam Fifa i UEFA ukaopa koji euroo na račun saveza bice love za posten stadion 50-ak sjedećih mjesta(kao što Srbija iam Marakanu ili Hvatska što ima Maksimir). Takav jedan pošten stadion zaslužuju i reprezentativci a i navijači
Samo da se mi plasiramo na SP u Brazil pa kad nam Fifa i UEFA ukaopa koji euroo na račun saveza bice love za posten stadion 50-ak sjedećih mjesta(kao što Srbija iam Marakanu ili Hvatska što ima Maksimir). Takav jedan pošten stadion zaslužuju i reprezentativci a i navijači
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
imam i mi kosevo. mozda nije extra stadion, ali nisu ni ova 2, pogotovo maksimir.brzitesanj je napisao/la:Svima nam je sd problem da se kupe karte, al vrijedi se malo potruditi.
i pravi stadion kosta puno vise nego sto ce nama fifa i uefa dati u sljedecih 1000 godina!!!
Naravno da Maksimir nije nesto, ali iskljucivo sa vanjske strane. U njega se u posljednjih 10 godina toliko para slilo da je to za nepovjerovat, vise nego na sve stadione u nasoj drzavi.nishikori je napisao/la:imam i mi kosevo. mozda nije extra stadion, ali nisu ni ova 2, pogotovo maksimir.brzitesanj je napisao/la:Svima nam je sd problem da se kupe karte, al vrijedi se malo potruditi.
i pravi stadion kosta puno vise nego sto ce nama fifa i uefa dati u sljedecih 1000 godina!!!
Sto se tice para od FIFA/UEFA, mozda to nisu lose pare, ali to takodjer nisu pare koje treba i koje ce se uopste samo ulagati u stadione iako je infrastruktura goreci problem naseg fudbala, ali isto tako je i razvoj omladinskih pogona bitno gdje isto savez moze pomoci. U slucaju plasmana na SP dobijamo 8-10 miliona $ sto mozda zvuci puno, ali vjerujte da u ovom danasnjem fudbalu koji se pretvorio u komercijalu to je mizerna cifra.
- brzitesanj
- Kontakt:
Koševo je naš najveći ali mislim da nije najbolji tj.najopremljeni mislim da je tu Bilino polje u prednosti nakon ovog preuređenja i postavljanja ovog novog travnjaka. Nama nije samo potreban velik stadion sa velikim kapacitetom nego pravi moderni stadion. Na kojem možemo bilo koga ugostiti, bilo koju reprezentaciju svjeta i da ta reprezentacija nema nikave pritužbe na stadion i na travnjak(kao što je bila situacija u baražu). Ja mislim da UEFA ima neke posebne fondove za tako te namjene za gradnju infrastukture.
A što se tiče Maksimira pa Mamić i Grad Zagreb stalno nešto ulažu u Maksimir, čini mi se da sam negdje pročitao da je Dinamo preuređivoao svlačiniće zmus i da sad u svlačionicama imaju i bazene. Ima se otaka se redovno igtra Liga prvaka
A što se tiče Maksimira pa Mamić i Grad Zagreb stalno nešto ulažu u Maksimir, čini mi se da sam negdje pročitao da je Dinamo preuređivoao svlačiniće zmus i da sad u svlačionicama imaju i bazene. Ima se otaka se redovno igtra Liga prvaka
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Malo o kartama, problemima, itd.
http://www.****/sport/fudbal/poznati ... -bih-grcka" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/sport/fudbal/poznati ... -bih-grcka" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja jutros pokraj centrotransa u Zenici prolazio i cekalo je jedno 20 ''poznatih'' ljudi na karte.dinoze je napisao/la:Pa nije ni pocela prodaja u Zenici, raja iz Zenice isla danas u Sa da nabavi karte.nishikori je napisao/la:sramota da se prodaje samo u zenici, pa ne zive navijaci bih samo u zenici... velika velika nepravda...
jos kapacitet jedva 12 hiljada, a od toga pola ide sponzorima, savezu i igracima...
znaci 5 hiljada u prodaji
A na dan utakmice mozete vazda frajeru na kapiji uvaliti 20-30 KM u ruku i pustiti ce vas 100%, puno ljudi tako ulazi.
odakle ti da ce se prodavati samo u zenici? prosli put, u zenici se prodalo max 200 karata... nista bolje nece biti ni ove godine, vjeruj.. i ako zenica dobije vise karata, sve ce otici tapkarosima, tako to ide.. normalnoj raji koja ceka cijelu noc dadnu nesto sitno, a ostalo one krave iz centrotransa prodaju tapkarosima.. dadnu im po marku, dvije na kartu i one zadovoljne... radio sam u jednom lokalu u ze, gdje su tapkarosi stalne musterije... ljudi po 100, 200 karata imaju, svaki put... kako?nishikori je napisao/la:sramota da se prodaje samo u zenici, pa ne zive navijaci bih samo u zenici... velika velika nepravda...
jos kapacitet jedva 12 hiljada, a od toga pola ide sponzorima, savezu i igracima...
znaci 5 hiljada u prodaji
In Vlado we trust!!!
Sta ti mislis da cemo dobiti desetine miliona ?brzitesanj je napisao/la:Svima nam je sd problem da se kupe karte, al vrijedi se malo potruditi.
A nama NE TREBA stadion od 50.000 mjesta, u vrh glave 25-30 hiljada, onaj prijedlog Grbavice je za nas kao budali samar.
Jeste li vi svijesni koliko kosta odrzavanje jednog takvog modernog stadiona ? Ko ce to placati, kad se taj stadion napuni samo onoliko puta koliko reprezentacija igra, eventualno derbi Zeljo-Sarajevo jer niti jedni drugi klubovi nece isputnti taj stadion. I mozda europske utakmice koje igraju Zeljo i Sarajevo.
P.S. Niposto reprezentaciju vracati na onakvo Kosevo !!! Da se rizikuje radi veceg broja navijaca, na jako losem terenu, te tribinam koje jedva ispunjavaju kriterije + atletska staza koja jako smeta. Za sve nas je bolje da se igra u Zenici.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
na evropske utakmice zelje i sarajeva dodje maksimalno 15 000 ljudi... tako da bi taj stadion ( od recimo 30k) bio pun samo kad igra reprezentacijaElegant je napisao/la:Sta ti mislis da cemo dobiti desetine miliona ?brzitesanj je napisao/la:Svima nam je sd problem da se kupe karte, al vrijedi se malo potruditi.
A nama NE TREBA stadion od 50.000 mjesta, u vrh glave 25-30 hiljada, onaj prijedlog Grbavice je za nas kao budali samar.
Jeste li vi svijesni koliko kosta odrzavanje jednog takvog modernog stadiona ? Ko ce to placati, kad se taj stadion napuni samo onoliko puta koliko reprezentacija igra, eventualno derbi Zeljo-Sarajevo jer niti jedni drugi klubovi nece isputnti taj stadion. I mozda europske utakmice koje igraju Zeljo i Sarajevo.
P.S. Niposto reprezentaciju vracati na onakvo Kosevo !!! Da se rizikuje radi veceg broja navijaca, na jako losem terenu. Za sve nas je bolje da se igra u Zenici.
- brzitesanj
- Kontakt:
Dobro sad neće se stadion graditi samo od para koje dobije savez za plasmanom na SP tu se trebaju uključiti i svi nivoji vlasti od grada u kojem će se graditi, kantona, enteta i države a vjerovatno i fifa i uefa inaju neke fondove za gradnju infastukture.
Dobro može to biti i stadion sa 25-30.000 mjesta,ali nama je stvarno potreban pravi stadion za potrebe reprezentracije, koji će ispunjavati sve uefa standarde.
Imamo Bilino polje i Koševo(stadioni nakojima može igrati repka)
Bilino polje ima sada dobar travnjak i blizu su navijači terenu i time se stvara posebana atnosfera i pritisak na protivničku ekipu,jedini problem BP je kapacitet od svega 14-ak hiljada mjesta. Pape i njegovi dečki su se izjasnili da žele igrati u Zenici
a Koševo je u dosta lošem stanju a još ima i tu atletsku stazu kojom se ostvaruje određena distanca između navijača i igrača.
Dok ne sagradimo novi stadion repka treba igrati u Zenici.
Dok sagradimo novi stadion valjad će i u BiH doći bolji dan i valjda će biti love za održavanje
Dobro može to biti i stadion sa 25-30.000 mjesta,ali nama je stvarno potreban pravi stadion za potrebe reprezentracije, koji će ispunjavati sve uefa standarde.
Imamo Bilino polje i Koševo(stadioni nakojima može igrati repka)
Bilino polje ima sada dobar travnjak i blizu su navijači terenu i time se stvara posebana atnosfera i pritisak na protivničku ekipu,jedini problem BP je kapacitet od svega 14-ak hiljada mjesta. Pape i njegovi dečki su se izjasnili da žele igrati u Zenici
a Koševo je u dosta lošem stanju a još ima i tu atletsku stazu kojom se ostvaruje određena distanca između navijača i igrača.
Dok ne sagradimo novi stadion repka treba igrati u Zenici.
Dok sagradimo novi stadion valjad će i u BiH doći bolji dan i valjda će biti love za održavanje

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Nema druge nego da se gradi novi npr. onaj prijedlog Grbavice, ili nadogradi Bilino Polje. Kako god sve to kosta previse a mi opasno idemo u off.
Tema je utakmica BiH - Grcka.
Tema je utakmica BiH - Grcka.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
zivite u zabludi ako mislite da ce plasmanom na prvenstvo krenuti investicije i gradnja stadiona,kampova,neki svemirski narpedak,hrvatska je svaki put na prevsntvu zaradjuju,pa nemaju stadione ni kampove koje je savez ili drzava platila,mi kaskamo za njima u svemu pa nesumnjam da cemo i u ovome
Pape pozovi Saida Husejinovića!!!
jel usao u formi dovljnu da izdrzi 10 minuta hrvatske lige?vlada87 je napisao/la:Pape pozovi Saida Husejinovića!!!
ne 10 nego 20 je igrao i asistenciju upisao !ciza je napisao/la:jel usao u formi dovljnu da izdrzi 10 minuta hrvatske lige?vlada87 je napisao/la:Pape pozovi Saida Husejinovića!!!
ako je 20 onda je pod obavezno da ga se zovezgembo89 je napisao/la:ne 10 nego 20 je igrao i asistenciju upisao !ciza je napisao/la:jel usao u formi dovljnu da izdrzi 10 minuta hrvatske lige?vlada87 je napisao/la:Pape pozovi Saida Husejinovića!!!
Mislim da bi nam profil igraca kao sto je Said valjao protiv Grckih teretnjaka...ciza je napisao/la:ako je 20 onda je pod obavezno da ga se zove
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Grci su majstori za ovakve utakmice,mi hronično oslabljeni pred svaku odlučujuću utakmicu. Kako god, očekuje nas treći okršaj s Portugalcima. 

- Principatus
- Kontakt:
Kyriakos Papadopoulos nece igrati protiv nas, definitivno, tako bar pisu Grci.
http://www.sport-fm.gr/article/660183" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sport-fm.gr/article/660183" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jel ima neko šator da ga razapnemo ispred Centrotransa,sad ću ja krenut iz Tuzle

Pobjeda je bolja od orgazma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.