Nažalost , vjerovatnoće da će tako biti su 1% ... Aston Villa je raspad od ekipe ove sezone , teško da oni mogu zaprijetiti ikako Cityju...brzitesanj je napisao/la:Da hoće bit do poluvremena bilo 3-0 onda da u poluvremenu uđe Džeko i zabije 2 komada i KRAJ 3-2 pa nek se Mancini onda kaje sto nije Džeku stavio od prve minute.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ovaj zabarski idiot ako razmislja o pobjedi uvesce Dzeku pocetkom drugog, ovakvom postavkom i igrom tesko bi i nase premijerligase digli .
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Sportfanatik je napisao/la:smiri se, nadam se da nećeš dobiti ban, nek ti se smiliju administratorimirzatele je napisao/la:**** TI NANU GLUPU **** TI DJECU **** TI MATER **** TI SVE ZABARSKO...NEMA AGUERA OPET DZEKO NE MOZE IGRAT NEK IGRA TEVEZ MAMU LI TI PODMUKLU KOJI JE DAO MANJE GOLOVA OD DZEKSONA A IGRO JE VISE IHIHI..**** LI TE ON U PAKAŠA DA JA SAD DOBIJEM BAN RADI TEBE SELJACINO GLUPA OTISO TI JE U ARGENTINU **** TI SVE KO JA SAD I TI GA U PRVU STAVIS MA PLJUNI MU U USTA DZEKSONE **** MU JA MAMU 2 PUT ISPADA U LP SUPČINA JOS GA NIJE STID REC DA JE NAJBOLJI TRENER.PUUUUUUUUUUUU
Nek mu se Bog smiluje vidis da je djecak nagazio na nesto, pa svoje frustracije na forumu prosipa, a mi svi kolektivno to noramo citati, zalosno kakva su ova danasnja djeca.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- Goalgetter
- Kontakt:
Eto Dzeke ulazi 

- BenjooJutub
- Kontakt:
Evo ulazi Džeko u 25 minuti umjesto povrijeđenog Rodwella!!
EVO GA HAHAHAH TO RODWEL LJUBI BABO--AJDE DZEKSONE ZA 120KM POSLACU TI CVAJU OČIJU MI OOOOOOOOOO EDIN DZEKOOOOOOOO
eto Bog ti se smilovomirzatele je napisao/la:to je kad zabar oce da igra ko barsa,desi se city-propalitet od kluba

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- brzitesanj
- Kontakt:
haman zaspa kad cujem ono oooo Edin Dzekooooo
djecak od 25 godina..a ti pazi sta pises malo jarane gledaj svoja posla pusti mene svi isto mislimo o manci i psujemo mu zato se ne pravi finmuXmania je napisao/la:Sportfanatik je napisao/la:smiri se, nadam se da nećeš dobiti ban, nek ti se smiliju administratorimirzatele je napisao/la:**** TI NANU GLUPU **** TI DJECU **** TI MATER **** TI SVE ZABARSKO...NEMA AGUERA OPET DZEKO NE MOZE IGRAT NEK IGRA TEVEZ MAMU LI TI PODMUKLU KOJI JE DAO MANJE GOLOVA OD DZEKSONA A IGRO JE VISE IHIHI..**** LI TE ON U PAKAŠA DA JA SAD DOBIJEM BAN RADI TEBE SELJACINO GLUPA OTISO TI JE U ARGENTINU **** TI SVE KO JA SAD I TI GA U PRVU STAVIS MA PLJUNI MU U USTA DZEKSONE **** MU JA MAMU 2 PUT ISPADA U LP SUPČINA JOS GA NIJE STID REC DA JE NAJBOLJI TRENER.PUUUUUUUUUUUU
Nek mu se Bog smiluje vidis da je djecak nagazio na nesto, pa svoje frustracije na forumu prosipa, a mi svi kolektivno to noramo citati, zalosno kakva su ova danasnja djeca.
Ako ste mislili da Mancini ne moze vise nicim iznenaditi, prevarili ste se! 

"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
- Ultras1921
- Kontakt:
Dace ga Dzekson
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
može Edin bez Mancinija, ali ne može Mancini bez Edinalolcina je napisao/la:Ako ste mislili da Mancini ne moze vise nicim iznenaditi, prevarili ste se!

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Maloprije na presici rece i ovoAzRimiRzA je napisao/la:Evo sta je jos zabar napisao.hattab je napisao/la:jel ga ovo zabar neofirno prozva
"Ne sviđaju mi se igrači koji nikada ne misle da je nešto njihova greška. Takvi igrači ne mogu igrati sa mnom. Nekada je važno da jedan igrač preuzme odgovornost jer kada ste vrhunski igrač i zarađujete mnogo novca stalno bi ste trebali da dajete sve od sebe. Želim jake igrače koji se ljute na mene kada ne igraju, ali kada uđu u igru želim da mi pokažu da zaslužuju igrati. Iz ovog razloga sam rekao da je važno dodati još dva ili tri vrhunska igrača u ovaj tim"
"hattab je dobar lik samo kad postavlja kvote na forum trebao bi i postaviti gdje je to citao jel' svaki supak moze nesto staviti pod kvote"
"AzRimiRzA bi prije nego sto napise neku nebulozu ili glupost trebo prvo procitati makar naslovnu stranu sportsport.ba, pa tek onda traziti izvore "kvota", jer dis izzzz fudbooll"
Posalji meni,ne treba Edinu.mirzatele je napisao/la:EVO GA HAHAHAH TO RODWEL LJUBI BABO--AJDE DZEKSONE ZA 120KM POSLACU TI CVAJU OČIJU MI OOOOOOOOOO EDIN DZEKOOOOOOOO

1946
Koliko je samo covjek igracki nazadovao u ove dvije godine pod mancinijem. Ovo je prosto nevjerovatno, kad se samo sjetim kojom tehnikom je raspolagao u Wolsfburgu. Pa uporedjivan je sa jednim Van Bastenom, a sad loptu ne moze primiti kako treba. Razocaravajuce.
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzekin gol 

A daj ba Edine , sam znaš da Tevez tebi nikad , ali NIKAD u onakvoj situaciji ne bi dodao . Šutaj i ti , pokaži mu kakav je osjećaj 

objasni to onim u premieruGoalgetter je napisao/la:Dzekin gol