sad je najvaznije da igraci se oporave od ovih teskih utakmica i ovog rasporeda srijeda- subota,napokon ce imat vise dana odmora ,protiv deportiva stavit neki kombinovani sastav,ne bi trebo depor pravit neke probleme i onda protiv milana ozezi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
sve to stoji da Milan ne mora ici naprijed kao i barca. ali svaku mogucu sansu da krenu naprijed oni ce pokusati iskorisiti. zasto ne, kada se otvori prilika napasti to ce i uciniti. ne vidim razloga da ne bi trebali. ipak i ''nama'' jedan gol znaci puno. ako krenu naprijed kad mognu i uvaljaju ga onda su olaksali sebi posao za neki 70%, medjutim nece puno ni srljati ni ici naprijed kao sto ce barca morati. onda ostaje rupa nazad koja se lakse prolazi nego kada su igraci postavljeni u odbrani u liniji. sve u svemu ocekujem pravu rovovsku bitku i jedni i drugi.hule_barca je napisao/la:Vidi druže, shvatam ja da moja "najava" meča izgleda prepotentno svim fanovima Milana jer vi ne smatrate da će se Milan u tolikoj mjeri braniti. Ja vas razumijem u potpunosti, ali to je moje viđenje kakav bi meč mogao biti. Zašto biste vi ikako napali? Lopta vam ne treba, kao što je Mourinho rekao Interistima, što dalje loptu od sebe, ja očekujem sličan princip Milana, iako ne mora značiti, ali ipak ulog je prevelik a i Barcelona se ne izbacuje svake godinemilanist je napisao/la:jeste vala bas, bice totalna ofanziva barcelona kao i na San Siru.. a ima Milan beka ne sikiraj se ti.. tu ce biti constant ili De Sciglio sve zavisi da li ce Constant biti spreman skroz.. a to sto kazes da ce SES igrati beka u Milanu ne pije vode. Ako si pratio barem jednu utakmicu Milana u seriji A vidio bi da se SES uvijek vraca po loptu. uvijek trci gore dole. i po tome je postao najdrazi igrac Milana trenutno. nije mu tesko pretrcati brezbroj put gore dole. a valja Tellu doci do abatea pored sulje, ambre, princa i Montolivahule_barca je napisao/la:Ako bude ova formacija onda je to upravo ono što sam ja napominjao ranije. Alves će pokrivati cijelu desnu stranu i centaršutevima će pokušavati pronaći Villu koji će biti klasična 9-ka i koji će pokušati da utrpa gol i pritome da odvuče pažnju (koliko-toliko) sa Messia, koji će igrati iza njega naravno. Lijevu stranu bih prije rezervisao za Tella jer je prodorniji od Alexisa koji dok digne glavu uspori napad totalno. Ostaviti Tella tamo i nek pokuša individualno sa Abateom a znamo i da Tello zna dobro vratiti loptu na 16 metara gdje bi čekali Messi i Xavi/Iniesta. Očigledno je da i u Barci shvataju da će Milan igrati samo odbranu, gdje će El Sharawy igrati beka, to nije nikakva novina i ovo je po meni logično rješenje. Nešto slično je išlo i sa Chelseaom prošle sezone i po meni je to dobro izgledalo, samo što nismo prošli jer je suđeno bilo da Chelsea osvoji
PS: pazzo ce da vam terorise stopere
eeee Pa taj uvijet je kljucna rijecDzoni je napisao/la:Igrom koju Barca prikazuje u posljednje vrijeme nemaju apsolutno nikakve sanse.
Ali ko zna mozda zaigraju bolje pod ovim pritiskom.
Zasto bi bilo nemoguce da Barca da gol u prvom poluvremenu?
I onda da jure drugi.
I ne znam zasto se stalno potencira da Barca mora dati tri gola?Mislim fakat mora ako zeli prolazak,ali u 90 minuta nemora.Znaci za vrijeme trajanja regularnog dijela dovoljna su im i dva,naravno pod uvjetom da ne prime ni jedan.
A kad se udje u posljednjih pola sata,tj. u produzetke tu stvari pocinju od nule ponovo.
Ne kazem da je to lagan posao,Milan nije ni izbliza naivna ekipa kako su mnogi mislili prije prve utakmice.
Milan to nikada nije ni bio,ali mislim da je ovo prijevremeno otpisivanje totalno bezpotrebno.
Ma ne kazem da ce biti lagano,svi su se uvjerili u suprotno vec nakon prvog popluvremena u MIlanu.Bonus je napisao/la:eeee Pa taj uvijet je kljucna rijecDzoni je napisao/la:Igrom koju Barca prikazuje u posljednje vrijeme nemaju apsolutno nikakve sanse.
Ali ko zna mozda zaigraju bolje pod ovim pritiskom.
Zasto bi bilo nemoguce da Barca da gol u prvom poluvremenu?
I onda da jure drugi.
I ne znam zasto se stalno potencira da Barca mora dati tri gola?Mislim fakat mora ako zeli prolazak,ali u 90 minuta nemora.Znaci za vrijeme trajanja regularnog dijela dovoljna su im i dva,naravno pod uvjetom da ne prime ni jedan.
A kad se udje u posljednjih pola sata,tj. u produzetke tu stvari pocinju od nule ponovo.
Ne kazem da je to lagan posao,Milan nije ni izbliza naivna ekipa kako su mnogi mislili prije prve utakmice.
Milan to nikada nije ni bio,ali mislim da je ovo prijevremeno otpisivanje totalno bezpotrebno.Dzoni,i ti to znaš odlicno znaš
![]()
A primit ce ga to je ocito, primaju u prosjeku barem po gol, i to od mnogo slabijih ekipa....jer odbrana je zapravo pokušaj od odbrane - to nije nije ni pristojna odbrana, pa da ce covjek nada necemu....uostalom ,Milan im je vec zavukao dva komada u prvom mecu i pokazao da im može zavuci bez ikakavih problema.
Vjerujem ja da i Allegri misli tako, ali vjeruj da bilo kakvo otvaranje Milana (postavljanje napadaca visoko) može uzrokovati probleme. Čak i u slučaju da dođe do kontre, ko bi istrčao tu kontru, vjerovatno samo SES i Princ, možda i Pazzini, ali teško. Vidjelo se na San Siru da Milan ne može baš kontrama parirati toliko jako jer nema baš igrače za to.milanist je napisao/la: sve to stoji da Milan ne mora ici naprijed kao i barca. ali svaku mogucu sansu da krenu naprijed oni ce pokusati iskorisiti. zasto ne, kada se otvori prilika napasti to ce i uciniti. ne vidim razloga da ne bi trebali. ipak i ''nama'' jedan gol znaci puno. ako krenu naprijed kad mognu i uvaljaju ga onda su olaksali sebi posao za neki 70%, medjutim nece puno ni srljati ni ici naprijed kao sto ce barca morati. onda ostaje rupa nazad koja se lakse prolazi nego kada su igraci postavljeni u odbrani u liniji. sve u svemu ocekujem pravu rovovsku bitku i jedni i drugi.
Ali se promijenio, na veliku žalost kvazinavijača i PlatinijaRealMoudrid je napisao/la:
Možda da ovaj momak pokaže svoj "skill" protiv Italijana... Bilo bi učinkovitije od 1000 dodavanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.