Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Izgleda da je autor "slučajno" izostavio par podataka, npr. kako je Veliki Bog Mou uvalio 4 komada prdaloni na Stamfordu, te tako prošao dalje. Isto tako treba naglasiti kako im je utrpao 3 komada (sa Interom) prije revanša na kamp kućici, gdje ni sudija koji je dao nezaslužen crveni karton nije mogao pomoći luzerima u okršaju sa Velikim Joseom, te je i tada slavio Veliki Jose.
A što se tiče novijih sudara, dovoljno govori podatak da u zadnjih 8 utakmica, Veliki Mou ima omjer od 4 pobjede , 3 remija i samo jednim jedinim porazom i to u uzvratu super kupa koji je u konačnici osvojio Veliki Jose.
A što se tiče novijih sudara, dovoljno govori podatak da u zadnjih 8 utakmica, Veliki Mou ima omjer od 4 pobjede , 3 remija i samo jednim jedinim porazom i to u uzvratu super kupa koji je u konačnici osvojio Veliki Jose.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ne znam sto se ti javljas.
Tebi je bolje da mislis o Juventusu i ostaloj mafiji.
Johan Crujff je Bog fudbala !
Tebi je bolje da mislis o Juventusu i ostaloj mafiji.
Johan Crujff je Bog fudbala !
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Eki on nekome nešto uvalioGenghis je napisao/la:Izgleda da je autor "slučajno" izostavio par podataka, npr. kako je Veliki Bog Mou uvalio 4 komada prdaloni na Stamfordu, te tako prošao dalje. Isto tako treba naglasiti kako im je utrpao 3 komada (sa Interom) prije revanša na kamp kućici, gdje ni sudija koji je dao nezaslužen crveni karton nije mogao pomoći luzerima u okršaju sa Velikim Joseom, te je i tada slavio Veliki Jose.
Što kaže Makelele jednom: Mourinho sam o sebi stvara mitove
Jel vi stvarno vjerujete u to što pišete
A Barca je osjedila tog vodonošu , Roura ce ga otjerati iz Reala
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Cudno mi sto Juventus i Conte kopiraju Guardiolu i Barcu a ne Mourinha i njegovu igru.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
1. Jose Mourinho (Real Madrid) - €15.3m
2. Carlo Ancelotti (PSG) - €13.5m
3. Marcelo Lippi (Guangzhou) - €10m
4. Alex Ferguson (Manchester United) - €9.4m
5. Arsene Wenger (Arsenal) - €9.3m
6. Guus Hiddink (Anzhi) - €8.3m
7. Fabio Capello (Russia) - €7.3m
8. Tito Vilanova (Barcelona) €7m
9. Jose Camacho (China) - €5.9m
10. Roberto Mancini (Manchester City) - €5.9m
Najplaceniji trener na svijetu (npr. više od duplo placen od Tita) i bila bi sramota da ne osvaja neke trofeje
ali da sam zabija golove i da on licno nekog trpa pored živih igraca - to je vec domen SF-a 
2. Carlo Ancelotti (PSG) - €13.5m
3. Marcelo Lippi (Guangzhou) - €10m
4. Alex Ferguson (Manchester United) - €9.4m
5. Arsene Wenger (Arsenal) - €9.3m
6. Guus Hiddink (Anzhi) - €8.3m
7. Fabio Capello (Russia) - €7.3m
8. Tito Vilanova (Barcelona) €7m
9. Jose Camacho (China) - €5.9m
10. Roberto Mancini (Manchester City) - €5.9m
Najplaceniji trener na svijetu (npr. više od duplo placen od Tita) i bila bi sramota da ne osvaja neke trofeje
- RealMoudrid
- Kontakt:
To znači da je sramota što Eto'o ne može dobiti zlatnu kopačku? Zanimljivo.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Nije sramota ne dobiti je pored živog Messija, to ne može niko na svijetu trenutno pa ni Samuel...iako je Eto'o veliki igrac, mora se reci.RealMoudrid je napisao/la:To znači da je sramota što Eto'o ne može dobiti zlatnu kopačku? Zanimljivo.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Zanimljiva konstatacija. Znači, ako Mourinho prima 15 miliona eura sramota je da on ništa ne osvoji, a ako je Eto'o najplaćeniji igrač nije sramota da on ništa ne osvoji.
Samo sam ti htio prikazati koliko je glupo to što si ti napisao par postova ranije.
Ubij se, učini uslugu svijetu.
Samo sam ti htio prikazati koliko je glupo to što si ti napisao par postova ranije.
2012/2013
Glupa ti je logika, mani se logickog zakljucivanja, vidiš da te ne ide.RealMoudrid je napisao/la:Zanimljiva konstatacija. Znači, ako Mourinho prima 15 miliona eura sramota je da on ništa ne osvoji, a ako je Eto'o najplaćeniji igrač nije sramota da on ništa ne osvoji.
Eto je jedno, Jozo drugo....za 15 miliona ima da stvori neki trofej, inace ce ga Flo objesiti javno
To za samoubistva ti je djecija prica,a zabranjeno po vjerama.
Ispostavilo se da si napeti troll i sam si sebe iskljucio iz dalje normalne komunikacije.
Hajd sad, slobodan si
- RealMoudrid
- Kontakt:
Naravno da je Eto'o jedno, Mourinho drugo. Jer ti okrećeš diskusiju sebi u korist.
Već potvrđeno, pare su bitne kad je trener odnosno Mou u pitanju, ali nisu bitne kada je igrač odnosno Eto'o u pitanju.

Već potvrđeno, pare su bitne kad je trener odnosno Mou u pitanju, ali nisu bitne kada je igrač odnosno Eto'o u pitanju.

2012/2013
Da mi je znati koliku Roura ima platu
ROURA OSTANI, MI TE VOLIMO.....
ROURA OSTANI, MI TE VOLIMO.....
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Nova kletva:
Da bogda vas Roura vodio
bar par mjeseci
Da bogda vas Roura vodio
bar par mjeseci
Ma nema veze ,Pep,Tito,Roura,onaj što pita gdje je pečat,nitko na klupi
gazimo redom
gazimo redom
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano

zasto je goran pandev lagao ??
fifa je danas objelodanila zvanicni dokument koji je poslao makedonski savez sa potpisima onih koji su glasali.
u tom dokumentu se lijepo vidi potpis pandeva i kako je on glasao.fifa je ovim dokumentom dokazala da je pandev lagao kad je rekao da je glasao za mourinha. zbog cega je to ucinio jos se ne zna ali ovaj dokument sve govori .
pandev se prikljucio ovih dana mourinhu u napadima na fifu gdje je rekao da je glasao za njega a da su glasovi ubrojani del boskeu.zvanicnici fife su odma reagovali i rekli su ako se nastave napadi na fifu da ce objelodanit zvanicni dokument makedonskog saveza koji je poslan na fifinu adresu , gdje ce dokazat kako je pandev glasao . Jutros je taj dokument izasao u javnost gdje se lijepo vidi da je pandev dao 5 bodova del boskeu ,3 robertu manchiniju i 1 klopu dok je njegov selektor dao 5 bodova Del Bosque, 3 Guardioli i 1 Joachim Löwu

evo uvecani glasovi pandeva

mourinho i njegove teorije zavjere
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Sigurno su prepravili. Na kraju ce ispasti da je pogrijesio Makedonski savez a fifa ce da se izvuce, ne bi se Pandev tako izofirao da glasa za Del Bosquea a za drugog najboljeg Guardiolu i onda po medijima i Mourinhu laze da je za njega, kad je logicno da je za Mourinha glasao koji mu je bio trener u slavnim danima u Interu. Dakle siguran sam da ce na kraju ispasti da je Makedonski savez u isporuci nesto pogrijesio itd.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Kako divan, sunčan dan.

procitaj malo bolje pa pisi,pandev nije ni glasao za pepaBigBigBang je napisao/la:Sigurno su prepravili. Na kraju ce ispasti da je pogrijesio Makedonski savez a fifa ce da se izvuce, ne bi se Pandev tako izofirao da glasa za Del Bosquea a za drugog najboljeg Guardiolu i onda po medijima i Mourinhu laze da je za njega, kad je logicno da je za Mourinha glasao koji mu je bio trener u slavnim danima u Interu. Dakle siguran sam da ce na kraju ispasti da je Makedonski savez u isporuci nesto pogrijesio itd.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Ma šta ste drugo očekivali,da gamad koju predvodi smrdljivac platini izadje na press konferenciju i prizna?
Taj **** će doći gdje treba a ovakva opravdanja su na nivou sitnoračundžijskoj pijačarskog prevaranta a ne uefe.
Taj **** će doći gdje treba a ovakva opravdanja su na nivou sitnoračundžijskoj pijačarskog prevaranta a ne uefe.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.