Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ne znam cemu to ismijavanje Husejinovica. Ako bude standardan u Dinamu, onda bi itekako mogao bit koristan kao dzoker sa klupe. Lik ima odlicnu tehniku i dribling. Trenutno vjerovatno nije za spiska, ali mogao bi bit uskoro.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
3-1 i to lagano, bez problema 

Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
ma valjaju vrsajevic, ibricic, svraka, sesar, zahirovic, i sl. zato..bolji je od svih navedenihCartman je napisao/la:Ne znam cemu to ismijavanje Husejinovica. Ako bude standardan u Dinamu, onda bi itekako mogao bit koristan kao dzoker sa klupe. Lik ima odlicnu tehniku i dribling. Trenutno vjerovatno nije za spiska, ali mogao bi bit uskoro.
Unica grande amore
Zadnja trojica ne mogu u usporedbu, totalno drugačiji tipovi igrača. Osim ako Svraka, sesar i Zahirović nisu krila/polušpicevi?AllAbout je napisao/la:ma valjaju vrsajevic, ibricic, svraka, sesar, zahirovic, i sl. zato..bolji je od svih navedenihCartman je napisao/la:Ne znam cemu to ismijavanje Husejinovica. Ako bude standardan u Dinamu, onda bi itekako mogao bit koristan kao dzoker sa klupe. Lik ima odlicnu tehniku i dribling. Trenutno vjerovatno nije za spiska, ali mogao bi bit uskoro.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ma mogu u usporedbu..govorimo uopsteno o fudbalskom znanju..pusti pozicijuVanBasten je napisao/la:Zadnja trojica ne mogu u usporedbu, totalno drugačiji tipovi igrača. Osim ako Svraka, sesar i Zahirović nisu krila/polušpicevi?AllAbout je napisao/la:ma valjaju vrsajevic, ibricic, svraka, sesar, zahirovic, i sl. zato..bolji je od svih navedenihCartman je napisao/la:Ne znam cemu to ismijavanje Husejinovica. Ako bude standardan u Dinamu, onda bi itekako mogao bit koristan kao dzoker sa klupe. Lik ima odlicnu tehniku i dribling. Trenutno vjerovatno nije za spiska, ali mogao bi bit uskoro.
Unica grande amore
Svejedno. Ne možeš očekivati da jedan "razbijač" ima tehniku, prodornost i šut napadača. Tom linijom, **** Pandžu, Vranješa, Rahiumića....Said ej za sve njih Messi.
glupost za hrabre je sebičan lijek
ma ovi gore pobrojani su (osim zahirovica) pozvani da griju klupu..neka bolji grije klupuVanBasten je napisao/la:Svejedno. Ne možeš očekivati da jedan "razbijač" ima tehniku, prodornost i šut napadača. Tom linijom, **** Pandžu, Vranješa, Rahiumića....Said ej za sve njih Messi.

Unica grande amore
husejinovic je jedan veliki fudbalski carobnjak kojeg je unistio prerani odlazak u tako velik klub ko sto je werder. otisao je tamo sa 19 godina sto je premalo. unistili su ga provodi, pare i sponzoruse.
sad sa 25 ima priliku za novi pocetak i mislim da ima zasigurno mjesto na popisu 23 fudbalera. ne vidim ko je bolji od njega osim ovih najboljih.
sad sa 25 ima priliku za novi pocetak i mislim da ima zasigurno mjesto na popisu 23 fudbalera. ne vidim ko je bolji od njega osim ovih najboljih.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Nismo valjda toliki pehovi da budemo bez Pjanica u obadvije utakmice s grcima. Dobro je Susic rek'o, Grcka je najsretnija reprezentacija na svijetu.
neki su vec uzeli pare na kartama.........ecze je napisao/la:
Evo i ja da se javim ovo za karte. Ko god da vam kaze da karte nisu stigle lazu vam. Karte su stigle jutros, neka raja od mene je vec dobila karte. ( sarajevo ferhadija )
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 04 mar 2013, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Zna li neko kako stoji za Bihac ? Gdje mogu nabaviti karte i kada
. Citajuci po komentarima, sumnjam da ce karte i doci do Bihaca.

Mislim da se ne prodaje nigdje u Bihacu.Goalgetter je napisao/la:Zna li neko kako stoji za Bihac ? Gdje mogu nabaviti karte i kada
sramota da se prodaje samo u zenici, pa ne zive navijaci bih samo u zenici... velika velika nepravda...
jos kapacitet jedva 12 hiljada, a od toga pola ide sponzorima, savezu i igracima...
znaci 5 hiljada u prodaji
jos kapacitet jedva 12 hiljada, a od toga pola ide sponzorima, savezu i igracima...

- Goalgetter
- Kontakt:
Ok jbg, nista onda. Protiv Francuza znam da mi je rodjak nekako u Bihacu dosao do karata, i ulovio nam jos 2 karte, sigurno to neko privatno onda prodavao.Rikardo je napisao/la:Mislim da se ne prodaje nigdje u Bihacu.Goalgetter je napisao/la:Zna li neko kako stoji za Bihac ? Gdje mogu nabaviti karte i kada
Trenutno samo u Sarajevu, od sutra poslijepodne u ostalim gradovima, ko ima vezu u Centrotransu moze to zavrsiti.
Pa nije ni pocela prodaja u Zenici, raja iz Zenice isla danas u Sa da nabavi karte.nishikori je napisao/la:sramota da se prodaje samo u zenici, pa ne zive navijaci bih samo u zenici... velika velika nepravda...
A na dan utakmice mozete vazda frajeru na kapiji uvaliti 20-30 KM u ruku i pustiti ce vas 100%, puno ljudi tako ulazi.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
tccc kako vise mozete tusiti oko tih karata. sta bi da ste rusi, zivite na Kamcatki a sve utakmice u Moskvi, nekih desetak hiljada km daleko. ja, znamo nije lako doci do karata... mnogo stvari u zivotu nije lako.
Stevanovic zadnje 3 utakmice ni na klupi, jeste sigurni da mozemo racunat na njega ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.