FK Radnički Lukavac

BWA
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la BWA » 04 mar 2013, 11:01

Trebaju gracanlije na vrijeme kupiti karte posto ce ocigledno u subotu cijeli Lukavac doci dole.Bit ce nas dovoljno da navijamo ako treba sa auto puta nemoraju nas ni pustiti na tribine.
Mi smo sa druge strane....

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 04 mar 2013, 11:20

BWA je napisao/la:Trebaju gracanlije na vrijeme kupiti karte posto ce ocigledno u subotu cijeli Lukavac doci dole.Bit ce nas dovoljno da navijamo ako treba sa auto puta nemoraju nas ni pustiti na tribine.
Navijat ćemo od Etne ili Binga hehe....:)

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 04 mar 2013, 11:48

RADNICKI<3

Mi u GR najvise volimo Radnicki, naravno vise i od repke...

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 04 mar 2013, 13:48

@samolukavac - zavadi nas sa svima :D polako druže moj dobri, bez euforije, nećemo pretjerivat i dizati se u nebesa. Pozdrav 8-)
1921
1989

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 mar 2013, 14:26

VolimRadnicki je napisao/la:@samolukavac - zavadi nas sa svima :D polako druže moj dobri, bez euforije, nećemo pretjerivat i dizati se u nebesa. Pozdrav 8-)
@VolimRadnicki
svaka cast tebi i ostalim forumasima sa ove teme koji su realni, da ne nabrajam sad.. a ovaj sodagrad tj. samolukavac je jedan obicni coban kao i onaj "sjena". Znaci ne generalizujem, takvih ima svugdje, nazalost! Pozdrav :)
075

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 04 mar 2013, 15:06

TzBulevar87 je napisao/la:
VolimRadnicki je napisao/la:@samolukavac - zavadi nas sa svima :D polako druže moj dobri, bez euforije, nećemo pretjerivat i dizati se u nebesa. Pozdrav 8-)
@VolimRadnicki
svaka cast tebi i ostalim forumasima sa ove teme koji su realni, da ne nabrajam sad.. a ovaj sodagrad tj. samolukavac je jedan obicni coban kao i onaj "sjena". Znaci ne generalizujem, takvih ima svugdje, nazalost! Pozdrav :)
Ma zbog jednog-dva člana foruma se digne prašina, svađa, i sve osim fudbala. Pa drugi misle da su svi takvog mišljenja što nije tačno.

Zbog pojedica, često pročitam komentare tipa "Vi Lukavčani ste se stvarno digli", što treba bit u jednini, nikako u množini.

Opet, ne bi bilo zanimljivo da nema rivalstva, al često se pretjera na ovoj temi. :roll:

Sportski pozdrav.
1921
1989

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 04 mar 2013, 16:37

Pusti te kompleksaše druže moj, više borave na temi Radničkog nego na svojim temama, svima im je trn u oku Radnički, da nemamo rezultate dobre iza sebe ne bi oni ništa ni pisali ovdje, ali druga situacija je što se njima ne sviđa, ne moraju komentarisati ovdje i rahat svi, ali ne mogu oni bez toga, što drugi ne dolaze ovdje iz njihovih gradova samo ova dvojca i eventualno još koji onako naleti, nisu svi kao oni ima i pametne raje...pozdrav za tebe care moj.......:)

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 04 mar 2013, 16:40

I da ne zaboravim meni je Radnički najdraži klub, pratim ga cijeli život preko 20 godina, i imam pravo na ovoj temi da pišem šta želim u vezi Radničkog, onima kojima se to ne sviđa nek ne čitaju i ne komentarišu....:)

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 04 mar 2013, 16:46

Da se javim samo da sam tu :mrgreen:
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 04 mar 2013, 19:10

skandinavka76 je napisao/la:JA očekujem titule da pobrojiš a ti se **** sa 4 mjestom u šaban ligi,ovdje prestaje konverzacija s tobom il si neozbiljan il si na nečemu jakom,dok se ne uozbiljiš ili promijeniš dobavljača ništa :lol: čuj bili 15 pa 4-ti :roll:
Ajde razguli sa ove teme posto si naporan pravo.Utakmica je za 5 dana i idemo ispostovat derbi, popunit stadion Luke kako i treba a na igracima je da pobjede, mi smo tu da bodrimo!

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 04 mar 2013, 20:02

skandinavka76 je napisao/la:JA očekujem titule da pobrojiš a ti se **** sa 4 mjestom u šaban ligi,ovdje prestaje konverzacija s tobom il si neozbiljan il si na nečemu jakom,dok se ne uozbiljiš ili promijeniš dobavljača ništa :lol: čuj bili 15 pa 4-ti :roll:
Razguli odavde dobro ti reče momak, kakvim to rezultatima, ili titulama Bratstvo ima da se ponosi, ova liga vam je plafon, nama je lijepo nakon svega što se dešavalo, kako je loše krenulo ovo je odlično za nas i ponosni smo na momke koji su to sve izborili zasluženo na terenu......:)

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 04 mar 2013, 20:18

Ma bolji smo od vas to je najbitnije.......:)[/quote]
:lol: :lol: A to pokazuje stanje na tabeli. Bogati šta to koristiš da i ja kad poželim pobudalit uzmem to. :mrgreen:
U zadnje 3 tekme imamo pobjedu i 2 neriješene sa vama. Još niste okusili slast pobjede nad Bratstvom
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 04 mar 2013, 20:22

7aprildomemoj je napisao/la:Ma bolji smo od vas to je najbitnije.......:)
:lol: :lol: A to pokazuje stanje na tabeli. Bogati šta to koristiš da i ja kad poželim pobudalit uzmem to. :mrgreen:
U zadnje 3 tekme imamo pobjedu i 2 neriješene sa vama. Još niste okusili slast pobjede nad Bratstvom[/quote]
Radnički - Bratstvo: 2-1
Bratstvo - Radnički: 0-0
Bratstvo - Radnički: 1-1
Radnički - Bratstvo: 0-1
Radnički - Bratstvo: 0-0

Ja se sjećam ovih zadnjih 5 utakmica eto.......:)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 04 mar 2013, 20:25

samolukavac je napisao/la:
U zadnje 3 tekme imamo pobjedu i 2 neriješene sa vama. Još niste okusili slast pobjede nad Bratstvom

Ja se sjećam ovih zadnjih 5 utakmica eto.......:)[/quote]
A ja ovdje vidim gostujucu pobjedu Bratstva ali nigdje gostujucu pobjedu Lukavca :mrgreen:
www.nkbratstvogracanica.com

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 04 mar 2013, 20:26

Koliko samo gluposti pročitam u zadnje vrijeme ovdje. Svaka vam čast na tome!

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 04 mar 2013, 20:28

cesc4 je napisao/la:

Ja se sjećam ovih zadnjih 5 utakmica eto.......:)
A ja ovdje vidim gostujucu pobjedu Bratstva ali nigdje gostujucu pobjedu Lukavca :mrgreen:[/quote]
Znamo svi u vezi ove utakmice u Lukavcu, igrana je tad u Drugoj ligi FBIH, i ko je kupio tu utakmicu, tad ste 11 utakmica u gostima kupili te sezone nisu vam jedino prodali ovi iz Mramora, komšije dole vaše Malešići i ne sjećam se još koje ekipe......:)

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 04 mar 2013, 20:29

Casp3r je napisao/la:Koliko samo gluposti pročitam u zadnje vrijeme ovdje. Svaka vam čast na tome!

Jest vala, ne zna se ko je gori. :roll:

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 04 mar 2013, 21:38

skandinavka76 je napisao/la:
Razguli odavde dobro ti reče momak, kakvim to rezultatima, ili titulama Bratstvo ima da se ponosi, ova liga vam je plafon, nama je lijepo nakon svega što se dešavalo, kako je loše krenulo ovo je odlično za nas i ponosni smo na momke koji su to sve izborili zasluženo na terenu......:)
hahahahah pa niko nije ljubomoran na Bratstvo,samo na Radnički i njegovo 4 mjesto :lol: nedaj bože da imate historiju Slobode nebi dali gledat u sebe,,,ovako valja vam zajedno sa Bratstvom gulit ovu šabaniju... :lol:
Potpis.... :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BWA
Kontakt:

Post Postao/la BWA » 04 mar 2013, 23:15

kakva je to opcina pa oni ni pruge nemaju?Nemoze im se doci vozom. :lol: :lol: :lol:
Mi smo sa druge strane....

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 04 mar 2013, 23:54

Da se samo osvrnem na one rezultate. Zadnja utakmica koju smo odigrali s Bratstvom u Lukavcu u Drugoj ligi F BiH - Sjever je zavrsena rezultatom 1-2. Bratstvo odnijelo pobjedu, ne mogu reci zasluzeno jer mi je sudac Mirsad Hrvic kasnije, kad je Bratstvo uslo u 1. ligu, rekao sa koliko je novaca "nagradjen" za sudjenje u toj utakmici.

Ali neka je Bratstvo tad uslo u Prvu ligu, draze mi je to nego da je Mramor uzeo titulu. Mi svakako nismo imali sanse jer u tom periodu se zbog blokade racuna osipao igracki kadar, a kao posljedica svega doslo je sramno 8. mjesto na kraju prvenstva.

I jos nesto, smarate brate pricom o tome ko je bolji. Ovo me podsjeca na onu pricu iz obdanista "Moj tata je najjaci" :D
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.