FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zabrana za navijače Borca?Neshvatljivi Manijaci, pohvale direktoru Čelika
Autor: Sport Centar
Datum: 2013-03-04 12:03:49
Predsjednik Disciplinske komisije N/FSBiH Meho Alibašić rekao je za Oslobođenje da postoji mogućnost uvođenja ponovne zabrane organizovanog dolaska gostujućih navijača.
"Ne znam kakvo je mišljenje ostalih članova Disciplinske komisije, pošto ćemo svi odlučivati. Možda se zabrana bude odnosila samo na pristalice Borca, koji često ponavljaju incidente. Nema smisla kažnjavati klubove velikim iznosima. Pitanje je da li navijači drugih ekipa trebaju ispaštati zbog nerazumnog ponašanja simpatizera Borca", istakao je Alibašić i nastavio:
"Neshvatljivi su međusobni sukobi navijača Željezničara u trenucima kada je njihov klub prvi. Ranije sam upoznat da postoje tri-četiri navijačke grupacije u Želji. Utvrdićemo šta se desilo i reagovati", prenosi ****.
U ovom kolu svakako treba pohvaliti direktora Čelika, Aliju Porču koji je otišao na Željezničku stanicu u Zenici poslije derbija protiv Sarajeva i dogovorio siguran povratak navijača bordo sastava u glavni grad.
Uprava Čelika platila je karte navijačima tima sa Koševa za drugi voz s kojim su bezbjedno doputovali u Sarajevo. Potez za svaku pohvalu.
Autor: Sport Centar
Datum: 2013-03-04 12:03:49
Predsjednik Disciplinske komisije N/FSBiH Meho Alibašić rekao je za Oslobođenje da postoji mogućnost uvođenja ponovne zabrane organizovanog dolaska gostujućih navijača.
"Ne znam kakvo je mišljenje ostalih članova Disciplinske komisije, pošto ćemo svi odlučivati. Možda se zabrana bude odnosila samo na pristalice Borca, koji često ponavljaju incidente. Nema smisla kažnjavati klubove velikim iznosima. Pitanje je da li navijači drugih ekipa trebaju ispaštati zbog nerazumnog ponašanja simpatizera Borca", istakao je Alibašić i nastavio:
"Neshvatljivi su međusobni sukobi navijača Željezničara u trenucima kada je njihov klub prvi. Ranije sam upoznat da postoje tri-četiri navijačke grupacije u Želji. Utvrdićemo šta se desilo i reagovati", prenosi ****.
U ovom kolu svakako treba pohvaliti direktora Čelika, Aliju Porču koji je otišao na Željezničku stanicu u Zenici poslije derbija protiv Sarajeva i dogovorio siguran povratak navijača bordo sastava u glavni grad.
Uprava Čelika platila je karte navijačima tima sa Koševa za drugi voz s kojim su bezbjedno doputovali u Sarajevo. Potez za svaku pohvalu.
Željeznicar za život cijeli !
- champions1921
Nisu to navijaci..To je grupa nadrkanih balavaca koji pokusavaju nesto dokazati (vjerovatno pod parolom "against modern football"likusa je napisao/la:

BUDI ŽELJO !!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako nece? Pa za ovo ce vas kazniti.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Šta ima savez sa dešavanjima van stadiona, ama baš ništa ima samo u krugu sportskog borilišta pogledaj pravilnik NS što je i logično.Sarajlijc@ je napisao/la:Kako nece? Pa za ovo ce vas kazniti.
- TMmanija2012
- Kontakt:
UH ovog komentatora sa Arene..veceras simultanka Stanica 

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Vidi prijatelju....Sarajlijc@ je napisao/la:Kako nece? Pa za ovo ce vas kazniti.
Ko ce kaznjavati i sta ce kaznjavati? Da li je bilo ikakvog prekita utakmice od strane navijaca? NIJE....
Prema tome, sve sto se dogodilo dogodilo se kada su ljudi napustali stadion. Navodno prepirka dvojice, zavrsila NEZAMISLIVOM PRIMJENOM SILE OD STRANE POLICIJE, sto je prouzrokovalo stanpedo... Ko se god nasao na njihovom putu, bio je pokosen... ZASTO?
Ostala desavanja koja su se dogadale, su se odigrala van stadiona, tacnije (kod plavog zamka)...
Ovdje se postavlja pitanje? Zasto nadlezni upotrebljavaju silu kada ne treba, a kada treba niti traga ni glasa od njih? Ko koga **** ovdje u zdrav mozak...
Svi znaju srati kako smo mi ovo mi ono (globalno gledano na sve navijace u BIH), a zasto niko od organa vlasti ne objasni ponasanje POLICIJE? (koji su u ovom slucaju uzrok svega, a na kraju su sami platiti ceh, kao i autu neduzni ljudi sa Grbavice)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 04 mar 2013, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne znam pasa, ali kontam neredi na stadionu itd...DzoleZeljo je napisao/la:Vidi prijatelju....Sarajlijc@ je napisao/la:Kako nece? Pa za ovo ce vas kazniti.
Ko ce kaznjavati i sta ce kaznjavati? Da li je bilo ikakvog prekita utakmice od strane navijaca? NIJE....
Prema tome, sve sto se dogodilo dogodilo se kada su ljudi napustali stadion. Navodno prepirka dvojice, zavrsila NEZAMISLIVOM PRIMJENOM SILE OD STRANE POLICIJE, sto je prouzrokovalo stanpedo... Ko se god nasao na njihovom putu, bio je pokosen... ZASTO?
Ostala desavanja koja su se dogadale, su se odigrala van stadiona, tacnije (kod plavog zamka)...
Ovdje se postavlja pitanje? Zasto nadlezni upotrebljavaju silu kada ne treba, a kada treba niti traga ni glasa od njih? Ko koga **** ovdje u zdrav mozak...
Ma kakva nasa policija debili obicni.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Željo TV 5. epizoda
http://fkzeljeznicar.ba/zeljo-tv-5-epizoda/4634/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/zeljo-tv-5-epizoda/4634/" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
Samo iz jednog jedinog razloga volio bih da pobjedimo Borac sa ubjedljivom razlikom, a taj je da ovim nasim tzv. navijacima zacepimo usta za sva vremena.
Uredu je kritikovati igru kluba, ali se ulizivati navijacima Sarajeva i usput na njihovoj temi omalozavati svoj klub je...
Uredu je kritikovati igru kluba, ali se ulizivati navijacima Sarajeva i usput na njihovoj temi omalozavati svoj klub je...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Dobro eto ti imaš svoje mišljenje o kvalitetu ekipe, ja svoje. Ova ekipa ima golmana i dva stopera i Bekrića, a sve ostalo prije kod nas bi bilo maksimalno na klupi. Ove polusezone sam gledao sve tekme osim Širokog (nisam bio tu uopšte) i ne pamtim kad sam gled'o gore utakmice u kontinuitetu. Sve sam se nadao bit će bolje, ali me je Travnik dotuk'o definitivno.Baja_Zvjerka je napisao/la:Gora je svaka koja nije bila prva nakon 16 kola, ali eto ako hoces i primjer onda je to ona ekipa kad je tek Amar dosao gdje je bilo svakakvih igraca a titulu smo uzeli na prepad i publiku... Konkurencija je bitna i ta koja odredjuje i nas kvalitet... Ista ova ekipa je samljela proslu sezonu, obarala rekorde, zamijenili smo Patricka boljim Svrakom i Zoloticem koji gine na svaku loptu kao i Nyema, koji je imao istu ulogu... Kako ces Kvesica zamijeniti, covjek se povrijedio tik prije pocetka sezonečamac je napisao/la:Hajd' nećemo se ovdje raspravljat', prebaci kod nas pa ako hoćeš možemo. Koja je to gora ekipa naša od ove. Ja bih sad suhog zlata dao za Kurta, Čiču i Žeru i ostale. I samo da znaš da ovo nije ista ekipa jer mi adekvatno nismo zamijenili ni Patrick-a, ni Zebu, ni Kvesića pa ni Bešu k'o džokera i strijelca nekih vrlo važnih golova.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ove sezone, sa skoro identicnim sastavom imamo 2 poraza samo, i ti kazes najlosija ikad ? Njima dajes da izgube 2 od 4, dakle mi moramo izgubiti 3 i jos nerijeseno...![]()
Prvaci smo, a ti(vi) navijaj(te) za njih, bolje ti(vam) je...
![]()
Zebu smo zamijenili, odnosno tu je Bekric i Jamak, ovaj je ionako igr'o preko neke stvari i unosio nemir, i sigurno nije bez razloga otjeran jer je dobar igrac... Beša ko dzoker isti djavo kao i Brkovic (koji je brzi i ne svadja se za razliku od Mirse)...
Nema veze, treba izgurati ovu sezonu, a onda nadam se da će Amar ovo sve rastjerati pa ponovo. Mislim da je i on svjestan šta je navuk'o u ekipu, ali sad nema nazad jer ovo se treba prodati po svaku cijenu da se spasi šta se može spasiti. Evropa nije upitna, ali bi nam bolje bilo da ne igramo.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Da tako mislim, ja bih fino onda ustedio tih nekih 50-ak KM sto bi dao za karte, i ostao kuci i gledao Real, ili bih otisao na Kosevo jer oni imaju divnu ekipu i osvojit ce titulu, a ne bih se mucio i gledao nikad goreg Zelju... Nemoj dolaziti ni na evropske utakmice, pa fino kad pocne sljedeca sezona pocni pratiti, ali samo u slucaju da Amar dovede 10 novih igraca (npr. Stilic, Jahic, Muslimovic, Rahimic, Cocalic, itd.), u suprotnom nikad vise ne bih zakoracio na Grbavicu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
To ti meni nešta jel'.amerosm je napisao/la:Samo iz jednog jedinog razloga volio bih da pobjedimo Borac sa ubjedljivom razlikom, a taj je da ovim nasim tzv. navijacima zacepimo usta za sva vremena.
Niti se ja imam kome ulizivati jer moje mišljenje o njima je dobro poznato niti Želju ja mogu omalovažiti sve i da hoću, ali mogu onakve predstave. Niko nas ne može srozati kod bilo kojeg poznavaoca fudbalske igre osim onakva sramotna izdanja. Poj'o sam se živ, da sam im'o topovski zaždio bi ga od muke.
Niko sretniji od mene da odigramo protiv Borca dobru utakmicu pa kakav god rezultat bio.
ma svaka ekipa ima jednog igraca koji odstupa i koji je glavni a mi eto imali smo dvojcu na pocetku a ostali smo na bekricu sad u subotu nije igrao sto znaci patnja u napadu, sa bekricem u igri bi to puno bolje izgledalo cak i da pruzi lik losu partiju imali bi prostora na terenu da napravimo par dobrih akcija, po meni ova ekipa nije losija od one prije tri god. kad smo uzeli titulu a svi govore da kvalitet lige opada iz godine u godinu za europu je druga stvar tu nemamo sta raditi realno smo oslabljeni u odnosu na prvi dio prvenstva i na kraju ako se ne osvoji titula strucni stab treba preuzeti krivicu jer nisu doveli adekvatne zamjene a imali su vremena od odlaska zebe pa do povrede kvesica , prva utakmica tri boda osvojena i to je to u ovih 6 kola igramo 4 kuci i nakon toga ce biti sve jasno , mislim da cemo do derby obezbjediti titulu pa onda lagano do kraja prvenstava to odrzavati ...
Hoces nam reci da su neredi poceli van stadiona ?Radmilo je napisao/la:Šta ima savez sa dešavanjima van stadiona, ama baš ništa ima samo u krugu sportskog borilišta pogledaj pravilnik NS što je i logično.Sarajlijc@ je napisao/la:Kako nece? Pa za ovo ce vas kazniti.
hahahahah e svašta ti bi volio da odigramo dobro pa makar i izgubili.Ja bih sad potpiso da nam svaka tekma bude ko sa Travnikom ali da na kraju uzmemo titulu.Kol'ko para tol'ko muzike 

DRUG NEBI TI PUNCA
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kakvi ba ebeni neredi !!! Pobilo se par likova, i murija uletila da rastjera, i tako nastao stampedo... Jesu to neredi ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Kad te je admin banovao, trebao si i ostati u Banovicima, umjesto sto trollas...LFC1892 je napisao/la:Hoces nam reci da su neredi poceli van stadiona ?Radmilo je napisao/la:Šta ima savez sa dešavanjima van stadiona, ama baš ništa ima samo u krugu sportskog borilišta pogledaj pravilnik NS što je i logično.Sarajlijc@ je napisao/la:Kako nece? Pa za ovo ce vas kazniti.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
nisu al neredi nisu utjecali na tok utakmice i poceli su nakon sto su svi otisli u svlacionice a nastavljeni na ulici ne znam cemu se nadate mozda tri boda travnikuLFC1892 je napisao/la:Hoces nam reci da su neredi poceli van stadiona ?Radmilo je napisao/la:Šta ima savez sa dešavanjima van stadiona, ama baš ništa ima samo u krugu sportskog borilišta pogledaj pravilnik NS što je i logično.Sarajlijc@ je napisao/la:Kako nece? Pa za ovo ce vas kazniti.

Koga je bolan admin banovao? Ocigledno si me pomjesao sa nekim drugim
Upravu si nije bilo nereda ono je za neke svakodnevnica, a ne zele da pogledaju istini u oci, i evo javno vam nudim svima opkladu da ce Zeljo snositi kakve takve posljedice za ono na utakmici protiv Travnika pa izvolite ako mislite da je dozvoljeno marisanje poslije utakmice na tribini
Klub ce za organizaciju snositi posljedice ako vi mislite da je klub duzan samo 90 minuta da sve drzi pod kontrolom grijesite, da je tako ne bi murija dolazila 2 sata pred utakmicu i poslije iste odlazila zadnja

Upravu si nije bilo nereda ono je za neke svakodnevnica, a ne zele da pogledaju istini u oci, i evo javno vam nudim svima opkladu da ce Zeljo snositi kakve takve posljedice za ono na utakmici protiv Travnika pa izvolite ako mislite da je dozvoljeno marisanje poslije utakmice na tribini

Klub ce za organizaciju snositi posljedice ako vi mislite da je klub duzan samo 90 minuta da sve drzi pod kontrolom grijesite, da je tako ne bi murija dolazila 2 sata pred utakmicu i poslije iste odlazila zadnja

Zadnja izmjena: LFC1892, dana/u 04 mar 2013, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
E jesi ponudio rješenje. Ako ne d'o Bog flautnemo od Borca baš me interesuje koliko ćemo raje skupiti protiv Zvijezde.Baja_Zvjerka je napisao/la:Da tako mislim, ja bih fino onda ustedio tih nekih 50-ak KM sto bi dao za karte, i ostao kuci i gledao Real, ili bih otisao na Kosevo jer oni imaju divnu ekipu i osvojit ce titulu, a ne bih se mucio i gledao nikad goreg Zelju... Nemoj dolaziti ni na evropske utakmice, pa fino kad pocne sljedeca sezona pocni pratiti, ali samo u slucaju da Amar dovede 10 novih igraca (npr. Stilic, Jahic, Muslimovic, Rahimic, Cocalic, itd.), u suprotnom nikad vise ne bih zakoracio na Grbavicu...
Nema veze, da ne kvarim idilu.