Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
22
24%
3) 15 ili više
41
44%

Ukupno glasova: 93

Semir bvb
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Semir bvb » 03 mar 2013, 23:48

anton 1983 je napisao/la: Jebote kako se ovdje drkalo na Sahina, da bi se pokazalo (zasad), d aje lik na kraju bezveze doveden. ap on je u Poolu kolko tolko igro što znači d abi trebao biti fit, a zasad u 5 tekmi ima upisane samo 132 minute. Prema tome, čini se da on više nije niti približno onakav igrač kakav je bio jer bi mu Klopp definitivno dao da igra više!
Jbt Antone što i ti nekad pišeš bez da malo razmisliš. :roll:

Šta si Bgt očekiv'o od Sahina?! Da direktno s tribina Anfielda uleti u prvi tim BVB-a? :lol:

On u L'poolu zadnjih nekoliko utakmica uopšte nije igrao. Ispao je iz ritma i teško će ga vratit' sad na vrhuncu sezone kad se samo najspremniji igrači traže. S njim imamo druge planove za narednu sezonu kada odradi kompletne pripreme s ostatkom tima i kada svi krenu od nule. On je sada u velikom zaostatku kojeg neće uspjeti smanjiti do kraja sezone.

"Drkicu smo bacali" zbog toga što se u tim vratio miljenik navijača, a ne zbog toga što smo očekivali da će nas odvesti na viši nivo. ;) Tek sljedeće sezone očekujem od njega da pokaže zašto je doveden. 8-) ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: DFB Pokal, Četvrtfinale: Bayern München vs Borussia Dort

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 mar 2013, 00:32

schweinsteiger je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Samo da pitam kakva je ono koreografija na pocetku utakmice...pa zar nije moglo malo bolje :lol: :lol:
:lol:

Tačno je bilo za Bogu plakat'! :oops:

Bolja koreografija u drugoj kantonalnoj... :lol:

Eh nek' si me oraspoložio prisjećanjem na koreografiju... :lol:
facepalm

A sad da shvatite koreografiju :)

slika
objasnjenje za nas nenjemce? :?

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 mar 2013, 00:49

Na prvoj slici pise:

Boje najboljeg kluba.

Na drugoj slici pise:

Boje najboljeg grada.

Rijec geilsten je tesko prevesti na nas jezik, koja moze imati vise znacenja, pa sam zato napisao rijec najboljeg kada je druga slika u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 04 mar 2013, 00:56

@slevinkelevra

Nasi navijaci su prvo podigli ove zute papire uz natpis "Boje najboljeg grada",a onda crveno-bijele uz natpis "Boje najboljeg drustva."

Geil je inace sleng za "ok,dobro,super",ali ne bas u najpozitivnijem smislu.

Zutalji ocito nisu vidjeli "zuti" dio koreografije,pa zato ovako komentarisu :D

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
#miasanmia

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 04 mar 2013, 09:35

Semir bvb je napisao/la:Jbt Antone što i ti nekad pišeš bez da malo razmisliš. :roll:
Ja mislim da si jako dobro razmislim prije nego što nešto napišem. Sad dal će biti onih koji se neće složiti samnom? Uvijek će ih biti. Odgovor koji sam dobio od tebe nije me niti malo iznenadio. Onaj bolji i pametniji odgovor koji sam trebao dobiti, nije mi bilo niti u peti da ću ga dobiti. Odgovor koji sam od tebe dobio je točno onakav kakav priliči ovom forum, pa se zato svako malo od ovog foruma maknem i odmorim.
Semir bvb je napisao/la:Šta si Bgt očekiv'o od Sahina?! Da direktno s tribina Anfielda uleti u prvi tim BVB-a? :lol:
Ne znam zašto si tak pretjero i otišao u krajnost. :? BvB je odigrao 9 utakmica otkad je Sahin došao u klub. U tih 9 utakmica odigrana je 810 minuta (bez dodatak za produžetak), a Sahin je odigrao samo 132 minute. Startao ja čak i jednu utakmicu ali se baš nije proslavio. Ja sam mislio ili ti očekivao da će Sahin dosada, skupiti barem 270 minuta što bi bilo otpilike 30 % od dosad odigranih minuta. Eto to sam očekiva i ne nisam očekivao da će doči i odmah uzeti mjesto u prvih 11, jer to bi bilo neozbiljno, kada se zna kakvu ekipu ima BvB.

Jer to legitimno ili sam u nećem pretjerao ili morti nisam dobro složio rečenicu ili morti čak za tebe dovoljno dobro razmislio?
Semir bvb je napisao/la:On u L'poolu zadnjih nekoliko utakmica uopšte nije igrao. Ispao je iz ritma i teško će ga vratit' sad na vrhuncu sezone kad se samo najspremniji igrači traže. S njim imamo druge planove za narednu sezonu kada odradi kompletne pripreme s ostatkom tima i kada svi krenu od nule. On je sada u velikom zaostatku kojeg neće uspjeti smanjiti do kraja sezone.

"Drkicu smo bacali" zbog toga što se u tim vratio miljenik navijača, a ne zbog toga što smo očekivali da će nas odvesti na viši nivo. ;) Tek sljedeće sezone očekujem od njega da pokaže zašto je doveden. 8-) ;)
Dobro, ovo si lijepo rekao. No kad si već napisao za ovaj rasplet u Liverpoolu, zašto je onda ovo što sam napisao krivo?
anton 1983 je napisao/la: Jebote kako se ovdje drkalo na Sahina, da bi se pokazalo (zasad), d aje lik na kraju bezveze doveden. ap on je u Poolu kolko tolko igro što znači da bi trebao biti fit, a zasad u 5 tekmi ima upisane samo 132 minute. Prema tome, čini se da on više nije niti približno onakav igrač kakav je bio jer bi mu Klopp definitivno dao da igra više!
Znači 4 stvari:

1.) ZASAD se pokazalo - to ne znači da mu budučnost neće biti svjetlija.

2.) kolko tolko je Poolu igrao - što je istina. Znači nije igrao non stop nego kolko tolko!

3.) Zbog tog kolko tolko bi trebao biti fit, ali valjda nije.

4.) Suma sumarum on više nije onakav igrač kakav je bio - što ti možda tvrdiš da je, pa d amu Klopp unatoč tome neda da igra više?

Bilo bi stvarno lijepo doči na ovaj forum, pa kada uputiš kritiku prema BvB-u, da je BFB-ofci ne dočekaju na nož. Animozitet je ovdje jako narasTao. Napetost se može rezati sa nožem...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 04 mar 2013, 09:58

Odavno u BuLi nije bilo izvjesnije sezone. Bayern već prvak, BVB i Kusen 99% idu direkt u CL, SpVgg već ispao, Hoffa korak do ispadanja, Augsburg vrlo izvjesno ide u doigravanje za opstanak. Jedino gdje postoji prava zanimljivost je borba za pozicije 4-6. A tu bi moglo biti vatre do samoga kraja, jer nitko od ovih što se bore za te pozicije nema konstantnost forme. Ako netko uspije povezati 5-6 dobrih kola, taj ima realne šanse da osigura Eurokupove dogodine. Osobno navijam za Gladbach, HSV i Scheisse, ali sam mišljenja da će samo 1 od njih uspjeti. HSV mi pritom djeluje najlošije i stvarno bi me iznenadilo da oni uđu u Europu (netko, mislim @anton, je dao dobar prikaz njihova idiotskog stanja uma). Dakle, S04 ili Gladbach i dvoje između Freiburga, Eintrachta i Hannovera.

Što se tiče borbe za opstanak, sljedeće kolo će dati odgovore na puno pitanja. Augsburg čeka Nurnberga i ako upišu novu pobjedu imati će dobru šansu spasiti se i bez razigravanja. Greuther i Hoffa će se pak obračunati međusobno i ako tu Hoffa ne pobijedi mislim da će gotovo sigurno završiti u Cvajti.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

KSIVLE
Kontakt:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post Postao/la KSIVLE » 04 mar 2013, 10:06

Idiotskije sportske politike od ove Hoffenheimove zadnjih godinu-dvije nisam vidio. Likovi na zimu potroše više od 10m i ne ojačaju momčad skoro pa nikako. Njima će vjerovatno i dobro doći dikoja sezona u Cvajti da se riješe ovog plaćeničkog škarta (Derdiyok, Wiese) i gomile nabacane nekvalitete (Ochs, Chris, Malbašić, Delpierre).
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 04 mar 2013, 11:04

Takva je i mioja želja. "Meni je bitno" da HSV i Schalke uđu u Europu, a ko će biti preostala dva o tome si uopće nerazmišljam niti se sa time na zamaram. I da još jedan uvjet je da Hsv ili Schalke uhvate mjesto za LP, a ne da to bude neko 3. jedino koga bi još podnio da ide u Lp bi ponovo bio Gladbach.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 mar 2013, 13:27

KSIVLE je napisao/la: SpVgg već ispao, Hoffa korak do ispadanja, Augsburg vrlo izvjesno ide u doigravanje za opstanak. Jedino gdje postoji prava zanimljivost je borba za pozicije 4-6. A tu bi moglo biti vatre do samoga kraja, jer nitko od ovih što se bore za te pozicije nema konstantnost forme. Ako netko uspije povezati 5-6 dobrih kola, taj ima realne šanse da osigura Eurokupove dogodine. Osobno navijam za Gladbach, HSV i Scheisse,
Ma borba za opstanak je daleko od odlučene, Greuthera ne treba još uvijek skroz otpisivat, a slažem se da Augsburg ima sada najbolje šanse. Ukoliko bude remi sad u narednom kolu između Greuthera i Hoffenheima, Augsburg tada mislim opstaje, tačnije ide u doigravanje 99 %. Poraženi iz susreta Greuther Furth i Hoffenheim bi otpao definitivno. Hoffa mora pobijedit Furtha, inače nema šta tražit u ligi.
Kod Hoffenheima su ovakve utakmice najgore, jer protiv Bayerna kada igraju oni znaju da su individualno slabiji i trče ko ludi, bore se i znaju da nemaju šta izgubit. Kada igraju protiv jednog Augsburga, vidjelo se da ih tad Augsburg nadtrči i jednostavno ta ekipa bolje zna igrati u borbi za opstanak nego Hoffenheim. A jedan Hoffenheim je najmanje za jednu nijansu jači i od Augsburga i Furtha. Samo u borbi za opstanak to ne pije toliko vode, ako nisi spreman na bespoštednu borbu. A igrači poput Firmina, Wiliamsa, Derdiyoka nisu igrači za tu bespoštednu lavovsku borbu za opstanak, oni više znaju pokazat igračke elemente. U tome je problem. Hoffenheim nisam otpisao, ako pobijede naredno kolo imaju još šansi. Čak i Furth nakon ova 2 velika remija ima nekih šansi još. Bit će tu još borbe.

Što se ove borbe za Evropu tiče, slažem se i ja bi volio da ove ekipe navedene uspiju.

Zanimljivo da unazad par godina BuLi nikad možda nije bila jača (bar po nastupima u Evropi, svi prezimili u Evropi, 3 tima u osmini finala Lp, moguća 3 u četvrtfinalu), a borba za pojedine dijelove tabele , posebno za titulu ne pruža nimalo neizvjesnosti. Iako borba za Evropu i za opstanak će ponuditi još žestoke borbe i moguće i infarkt završnicu u kojoj ćemo svi uživat.
Zanimljiva je stvar da čak trećina lige ima taj neki ujednačeni kvalitet za borbu od 4-6 mjesta. Čak i jedan Wolfsburg, koji dosta nisko stoji, s ovom ekipom bi mogao igrati Evropsku ligu i ubjeđen sam da bi prošao bar prvi krug.
A baš u EL se Nijemcima i potrefe klubovi koji mogu proći prvi krug i još po koju stepenicu ali ne mogu otići do kraja. Npr ove sezone potencijal za sami kraj je imao Leverkusen, ali oni su jednostavno podbacili (najviše).

Ipak o nekoj analizi koliki su uspjesi u Evropi tek se može govoriti kada prođu ove dvije sedmice i dok vidimo šta će uraditi Dortmund i Schalke...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 mar 2013, 13:29

Kakavi mi i Evropa...Samo bezveze da brukamo Njemacki fudbal i sami sebe. Pa Finka unisti na taktickom planu trener koji nema trenersku licencu, a pitanje je sta bi mu ovi u Evropi uradili, a da ne pricamo o prvacima svemira koji samo znaju pricati gluposti po medijima, a kada se treba dokazati na terenu isti pokazu kolike su pic.kice - cast izuzetcima kao sto je Adler.

Treba nam jos jedan odredjen remont kako bi mogli konkurisati za Evropu.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 mar 2013, 13:37

Ma oni iako ispadnu , vratit će se brzo, jer u suštini su prejaki za druge lige. Oni su sličan slučaj ko Hertha, jer sad i ona dominira u drugoj ligi i vratit će se nazad. Ipak morala bi uprava dobro razmisliti o strategiji ako se desi to ispadanje. Hertha je npr ubola s trenerom, našli su majstora za povratak u društvo najboljih: LUHUKAYA. Sad ne znam kako će se Kurz u Hoffi po tom pitanju snaći, jer nekako mi on ne dopire skroz do ekipe.
Ja se nadam još da će opstat, a ako ispadnu to će biti dobra prilika za remont.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 04 mar 2013, 13:49

To ovisi o Hoppu. Znam da je nedavno izjavio da bi financirao klub i u Cvajti, ali upitno je da li će to biti u onom opsegu koji je potreban za BL. Hoffa je klub koji marketinški ne zarađuje previše i koji je zadnjih godina dosta ovisio o prodaji igrača. Pošto će u slučaju ispadanja u tom pogledu biti u nepovoljnijem pregovaračkom položaju, vjerovatno će za ovih par boljih (Volland, Rudy, Beck, Firmino, Johnson) dobiti puno manju lovu nego da su ostali u BL. Ovaj preplaćeni škart će teško ikome utopiti, pa će tu vjerovatno biti dosta posudbi. Dakle, bez Hoppa nema ni love ni BL.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 04 mar 2013, 13:55

Pa nije HSV takva ruševina da bi sve bilo tako crno. Ima tu finih igrača - Adler, Westermann, Aogo, Jansen, Badelj, Rafa, Son, Rudnevs... Ima i par kriznih pozicija, ali to bi Frenki trebao rješiti. Dogodine dolazi Calhanoglu, tu su već Tah i onaj Danac, pa možda i od njih netko iznenadi i nametne se.

Što se tiče Finka zaboravljaš da je dotični nadmudrio i najvećega - Acu Ferguzona. 8-)

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 04 mar 2013, 13:57

schweinsteiger je napisao/la: Zutalji ocito nisu vidjeli "zuti" dio koreografije,pa zato ovako komentarisu :D
Vidjeli smo mi, samo nas iznenadilo da je zua koreografija puno bolje ispala od crveno - bijele... Ili je ona rupa u bijelom dijelu imala neku skrivenu poruku :mrgreen: 8-)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 mar 2013, 14:01

Kicker Tim kola ;)

slika

Podaci o posjeti na stadionima u Švabiji za prošlu godinu ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 04 mar 2013, 14:05

@effe Greuther nema kvalitete da bi opstao, a imaju i prevelik zaostatak. Hoffenheimu isto dajem male šanse, a ako ne dobiju sljedeće kolo, oni su gotovi (pogotovo ako istovremeno Augsburg pobjedi Nurnberga). Ne bih baš rekao da je Hoffa puno bolja od Augsburga. Imaju oni jača imena, ali Augsburg je posložio finu ekipicu sa par zanimljivih Švaba i ovom dvojicom Koreanaca (od kojih je Koo odličan igrač).

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 mar 2013, 14:31

KSIVLE je napisao/la:Pa nije HSV takva ruševina da bi sve bilo tako crno. Ima tu finih igrača - Adler, Westermann, Aogo, Jansen, Badelj, Rafa, Son, Rudnevs... Ima i par kriznih pozicija, ali to bi Frenki trebao rješiti. Dogodine dolazi Calhanoglu, tu su već Tah i onaj Danac, pa možda i od njih netko iznenadi i nametne se.

Što se tiče Finka zaboravljaš da je dotični nadmudrio i najvećega - Acu Ferguzona. 8-)
Sto se tice HSV-a to je jedna duga prica i ne vjerujem da bi ista mogla stati u jedan post. Jednostavno nakon Subote navijaci su opravdano okrenuli ledja igracima i klubu. Slazem se da ekipa ima potencijala, ali ocito da ga Fink ne zna iskoristiti - sto se tice Fergusona, jedna lasta ne cini proljece. ;) ;)

Navijacki cekaju tri decenije na jedan trofej i vise im je dosta raznih pizdarija od igraca i trenera. Mene licno nervira kada Fink u Ponedeljak saopsti sastav za Subotnju utakmicu i sav ponosan kaze medijima nek napisu da cemo imati preko 10 suteva i posjed lopte preko 60%, da bi ga Preis na taktickom planu rastavio na proste faktore i kao slag na tortu vadi Badelja koji je do tad bio najbolji igrac HSV-a, zatim me nervira kada van der Vaart preko BILD-a najavljuje da ce postici gol, da bi na utakmici promasio dva cista zicera, zatim me nervira kada Westermann takodjer preko medija uzme pametovati, a na svakoj utakmici ima jednu kardinalnu gresku, zatim kada Beister glumi super-zvijezdu i pokusava tri na jedan sam zavrsiti akciju, a ima slobodna dva saigraca koji samo trebaju postaviti nogu kako bi se postigao gol itd itd. Jedina tri igraca koja imaju mozga u ovoj ekipi su Adler, Badelj i Jansen koji nakon pobjeda znaju stvari sagledati realno.

Ovoj ekipi trebaju tri nova igraca u odbrani i trener koji se razumje u taktiku. Najbolji pokazatelj koliko su navijaci nakon Subote okrenuli ledja klubu je cinjenica da je za naredne tri domace utakmice vraceno preko 5.000 ulaznica i da se slican broj jos prodaje preko e-bay-a i ostalih portala.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 04 mar 2013, 15:52

A ne znam šta bih ti rekao. Nas ste ove sezone dvaput dobili, pa možda imam krivu predodžbu zbog toga. U obrani vam definitivno treba pojačanje, ali evo vidim da se Santana spominje, a to mi ne miriše na pravo pojačanje.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 mar 2013, 16:26

Ma amerosm je razočaran subotom pa sad je previše kritičan. A ima puno pravo da bude razočaran i ja bi bio...I ovako mi je bilo krivo što HSV nije pobijedio, jer sam htio da se ovom pobjedom ustabile među tim mjestima koja vode u Evropu.
Samo što ti onda amere odeš skroz u krajnost. :) Ova ekipa ima potencijala, Fink je solidan trener, ali i mene neke stvari malo i bune i čude kod njega. Da je solidan trener, dokazao je već, ali da li je jako dobar trener to mora još dokazat i konačna ocjena će se moći dati ili na kraju sezone ili vremenom dalje. Činjenica je da ga dalje greške mogu skupo koštat...Ali za Hsv je i dalje sve u igri, samo treba se što prije opet stabilizovat (pobjeda u narednom kolu je potrebna). Ali o HSV-u se dosta može pričat, ko što si i sam rekao. Posebno je to okruženje, a i stvari i sezonski ciljevi se mijenjaju od dana do dana. Ne može ni to tako.

@Ksivle: Jasno je meni da je Greuther najslabija ekipa individualno, ali malo su se digli i ako se još malo dignu i uhvate zalet oni mogu možda opstat. To bi bilo ravno čudu, ali u odnosu na prethodna 2 kola, više nije nemoguće.
Slažem se ja s tobom da je Augsburg solidna ekipica, ali u Hoffenheimu imaš igrača koji bi u polovici ekipa svih liga petica mogli igrat. Dobro njih zeza i to što je Salihović ozlijeđen, pa Vukčević isto odsutan zbog te nesreće, ekipu je svašta nešto snašlo. Ali ključni je problem što su pogriješili s personalnom politikom, prebrzo se odricali nekih igrača, a neke su kupovali bez razmišljanja da li se uklapaju u njihovu filozofiju.
A za mene je nevjerovatna enigma, da jedan Wiese se pokaže na onakvom lošem nivou, kako se pokazao dok je branio, bio prvi golman Hoffenheima.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 mar 2013, 20:40

@ effe_sa

donekle si druze i upravu, ali nakon Subote kod vecina navijaca pa tako i kod mene vlada gorcina i jedna vrsta praznine.
Za sebe sam cak uvjeren da ce ta gorcina ostati i u slucaju pobjede protiv Stuttgarta i Bayerna (sto je nemoguca misija).

Sto se Finka tice...Kiksali ekipa protiv Augsburga na domacem terenu ne bi mu bio u kozi. Jer su navijaci i u velikoj mjeri i pored igraca ljuti i na njega. A ukoliko pogledamo ekipe koje su trenere kostale posla u HSV-u da sam na Fink-ovom mjestu poceo bih da se opasno brinem...

2001 - Frank Pagelsdorf - dobio otkaz nakon remija protiv Gladbacha koji je te sezone se vratio ponovo u Bundesligu
2003 - Kurt Jara - dobio otkaz nakon poraza od Kaiserslauterna
2004 - Klaus Toppmöller - dobio otkaz nakon poraza od Bielefelda
2007 - Thomas Doll - posla ga kostao remi protiv Cottbusa
2010 - Bruno Labbadia - domaci poraz protiv Bochuma je bio taj koji je navijace okrenuo protiv njega i igraca i sve kulminiralo porazom od Hoffenheima 5-0
2011 - Armin Veh - iako je nakon poraza protiv Bayerna od 6-0 dobio otkaz, kap koja je prelila casu vode je bio poraz protiv St.Pauli-ja. Pa su navijaci i nakon pobjede protiv Bremena od 4-0 istom taj poraz nabijali na nos.

Fink-ova se buducnost u narednim sedmicama odlucuje i dobro se mora paziti sta izjavljuje. Ova danasnja izjava za Abendblatt me je jos vise naljutila i sada losu igru pokusava prebaciti na navijace, kao zaboga oni stvaraju veliki pritisak na trenere i igrace. :? :?

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.