Postao/la Baja_Zvjerka » 04 mar 2013, 12:02
čamac je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Ove sezone, sa skoro identicnim sastavom imamo 2 poraza samo, i ti kazes najlosija ikad ? Njima dajes da izgube 2 od 4, dakle mi moramo izgubiti 3 i jos nerijeseno...

Prvaci smo, a ti(vi) navijaj(te) za njih, bolje ti(vam) je...
Hajd' nećemo se ovdje raspravljat', prebaci kod nas pa ako hoćeš možemo. Koja je to gora ekipa naša od ove. Ja bih sad suhog zlata dao za Kurta, Čiču i Žeru i ostale. I samo da znaš da ovo nije ista ekipa jer mi adekvatno nismo zamijenili ni Patrick-a, ni Zebu, ni Kvesića pa ni Bešu k'o džokera i strijelca nekih vrlo važnih golova.
Gora je svaka koja nije bila prva nakon 16 kola, ali eto ako hoces i primjer onda je to ona ekipa kad je tek Amar dosao gdje je bilo svakakvih igraca a titulu smo uzeli na prepad i publiku... Konkurencija je bitna i ta koja odredjuje i nas kvalitet... Ista ova ekipa je samljela proslu sezonu, obarala rekorde, zamijenili smo Patricka boljim Svrakom i Zoloticem koji gine na svaku loptu kao i Nyema, koji je imao istu ulogu... Kako ces Kvesica zamijeniti, covjek se povrijedio tik prije pocetka sezone

Zebu smo zamijenili, odnosno tu je Bekric i Jamak, ovaj je ionako igr'o preko neke stvari i unosio nemir, i sigurno nije bez razloga otjeran jer je dobar igrac... Beša ko dzoker isti djavo kao i Brkovic (koji je brzi i ne svadja se za razliku od Mirse)...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM