FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

terabajt
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la terabajt » 01 mar 2013, 23:49

U kojem terminu se igra prvo kolo jel u 14 ili 15 h ??.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 01 mar 2013, 23:59

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 7#p2197907" onclick="window.open(this.href);return false;
Hayley <3

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 mar 2013, 03:52

TzBulevar87 je napisao/la:
JTS je napisao/la:kad se sjetim kako nakon pobjede protiv Goražda, digla se raja kao, Sloboda igra dobro, akcije, 4 komada .. valjda tako i na proljeće ako marnemo Gordažde i Bratstvo .. treba nama igrača koji se ne boje udarit' i žargonski rečeno "pobit" .. samim tim će se i ovi mlađi okuražit i počet' udarat' kad imaju nekog iza leđa ..
Pa izvini molim te sta tebi predstavlja ime Gradimir Crnogorac.. taj ti se ne boji nikog i niceg valjda bi to trebao znati, a budi siguran na to da ce se mladji igraci oslonit na njega sto se tice tog ;)
Jedan je bio Suad Jasarevic Gasi :)....brate tom nike niko klizeci smjeo strvina je to bila...izboden bio jedva prezivio i opet onako igrao i marisao :)...i sto nam je bio Ragib u soje vrijeme on je isto bio lud :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 02 mar 2013, 17:12

Danas 2 - 2 protiv Banovica, Renato i Mico dali golove.
Grado kapitenski **** sudiji najmilije iako je prijateljska utakmica. :D

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 02 mar 2013, 18:26

Evo izvjestaj:
http://tuzlasport.com/index.php/autorsk ... ka-u-srazu" onclick="window.open(this.href);return false;

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 02 mar 2013, 21:23

Jedinstvo (cure) pobjedilo Zelju nakon produzetaka i tako se plasiralo u polufinale kupa :)
075

Tuzlakk
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlakk » 02 mar 2013, 22:33

Da pitam u vezi majci jel ostalo jos ako nije ocel dolazit jos u prodaju.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 mar 2013, 23:03

Tuzlakk je napisao/la:Da pitam u vezi majci jel ostalo jos ako nije ocel dolazit jos u prodaju.

Mislim da trebas kontaktirati forumasa "Gorki",
Ideja za ove majice je jos od prije Nove godine koju je realizovalo par momaka (kolko ja znam), nisu rađene u aranzmanu udruzenja, ali to nije razlog da se ne kaze da su super majice.
Pozdrav
tuzlanska Sloboda

Tuzlakk
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlakk » 02 mar 2013, 23:09

zlajci je napisao/la:
Tuzlakk je napisao/la:Da pitam u vezi majci jel ostalo jos ako nije ocel dolazit jos u prodaju.

Mislim da trebas kontaktirati forumasa "Gorki",
Ideja za ove majice je jos od prije Nove godine koju je realizovalo par momaka (kolko ja znam), nisu rađene u aranzmanu udruzenja, ali to nije razlog da se ne kaze da su super majice.
Pozdrav
Ok hvala druze poz :)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 03 mar 2013, 15:57

Sve u vezi majica možete naći ovde:

" onclick="window.open(this.href);return false;

Imate i broj telefona kako bi ste naručili majicu.
Pobjeda je bolja od orgazma!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 mar 2013, 16:36

Predsjednik Slobode Azmir Husić, sa saradnicima Mirsadom Tinjićem Fučkom, Vedranom Lakićem i Milenkom Bošnjakovićem, započeo je čistu trenera i drugih uposlenika Slobode, koji su do sada radili na osnovu ugovora o djelu.

Husić je najavio na posljednjoj skupštini Slobode rezove koji će za neke osobe biti bolni, a na posljednjoj sjednici UO, kako nezvanično doznajemo, to je i urađeno. Odlučeno je da se raskinu ugovori o djelu sa trenerima Ibrahimom Crnkićem, Gordanom Džafićem, Željkom Kolarićem, Vedranom Kovačevićem, Suadom Kalesićem i Adnanom Bajramovićem.

S mladim nogometašima radit će Sakib Malkočević, Mirza Hadžić, Nihad Mujezinović, Samir Kuduzović i Denis Karić, a zadržani su aktuelni pomoćnici šefa Stručnog štaba Slobode Izet Kunosić i Mirsad Dedić. Denis Sadiković je zbog angažmana u Olimpicu zatražio i dobio sporazumni raskid radnog odnosa.

Smanjit će i broj uposlenika, te će ostati samo Ekrem Ibrić, Željko Mitrić i Zdeno Jurić, ekonom Salko Dadanović i radnica u vešeraju Amela Terzić.

Što se trenera tiče, svakome će, kaže naš izvor blizak UO, biti određeno koju će kategoriju mladih igrača voditi, a međusobno će sarađivati i po potrebi uskakati jedni drugima kao ispomoć.

Važna odluka vezana je za naplaćivanje članarine za Školu fudbala Sloboda 1919. Naime, roditelji su upoznati da će ubuduće uplatu vršiti na blagajni ili na račun škole, na koji inače stižu i sredstva UEFA-e za omladinski nogomet. Gotovinskih isplata, navodno, više neće biti, a treneri će plaću primati određenog dana u mjesecu i to na tekući račun.

Priprema se i nova sistematizacija radnih mjesta u klubu. Za sada nema reagovanja otpuštenih trenera i uposlenika.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 03 mar 2013, 20:50

Oj nmg da vjerujem koliko dobrih vijesti u zadnje vrijeme,posebno mi je gotivna ova za placanje treniranja u skoli fudbala,znaci znat ce se tacno koliko se dobija,na sta se trosi,bit ce eto i plate redovne tim trenerima,smanjio se broj zaposlenih sto je i logicno,nsimo mi United da imamo kijamet radnika..Jedino sto me malo buni je to da ce se uplate vrsiti jos uvijek na tu omladinsku skolu a govorilo se odnosno ta je skola spojena sada sa Slobodom,imal neko nesto pametno o ove da kaze ?
Uglavnom extra vijesti u zadnje vrijeme,mogli bi mi od jednog od najneorganizovanijih klubova prerasti u najbolje organizovan klub u drzavi :)
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 03 mar 2013, 21:20

Slatinash_7 je napisao/la:Oj nmg da vjerujem koliko dobrih vijesti u zadnje vrijeme,posebno mi je gotivna ova za placanje treniranja u skoli fudbala,znaci znat ce se tacno koliko se dobija,na sta se trosi,bit ce eto i plate redovne tim trenerima,smanjio se broj zaposlenih sto je i logicno,nsimo mi United da imamo kijamet radnika..Jedino sto me malo buni je to da ce se uplate vrsiti jos uvijek na tu omladinsku skolu a govorilo se odnosno ta je skola spojena sada sa Slobodom,imal neko nesto pametno o ove da kaze ?
Uglavnom extra vijesti u zadnje vrijeme,mogli bi mi od jednog od najneorganizovanijih klubova prerasti u najbolje organizovan klub u drzavi :)
pa valjda je racun od slobode jos blokiran pa moraju ovako ??? mislim da je to razlog.....
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 mar 2013, 10:00

Slatinash_7 je napisao/la:Oj nmg da vjerujem koliko dobrih vijesti u zadnje vrijeme,posebno mi je gotivna ova za placanje treniranja u skoli fudbala,znaci znat ce se tacno koliko se dobija,na sta se trosi,bit ce eto i plate redovne tim trenerima,smanjio se broj zaposlenih sto je i logicno,nsimo mi United da imamo kijamet radnika..Jedino sto me malo buni je to da ce se uplate vrsiti jos uvijek na tu omladinsku skolu a govorilo se odnosno ta je skola spojena sada sa Slobodom,imal neko nesto pametno o ove da kaze ?
Treba malo sacekati sa izvjestajima koliko je ko od ljudi u upravnom odboru dao za Slobodu.
Azmir i Milenko su koji daju. Sta je sa Fuckom i Vedranom koji su nametnuti od Jasmina? Koliko su oni dali i doprinjeli novca do sada. Izgleda opet su neki ispred opstine zarad svoga interesa i interesa Jasmina Imamovica. Jasmin je stavio dva svoja pijuna u upravu, a koliko daje zarad toga? Jos ovdje ima nedoumica i djabahljebarosa koji su tu da uzmu, a ne daju. Zapamtite!
Podrska Azmiru i Milenku! Ne dajte se!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 mar 2013, 14:45

Probisvjet je napisao/la:
Treba malo sacekati sa izvjestajima koliko je ko od ljudi u upravnom odboru dao za Slobodu.
Azmir i Milenko su koji daju. Sta je sa Fuckom i Vedranom koji su nametnuti od Jasmina? Koliko su oni dali i doprinjeli novca do sada. Izgleda opet su neki ispred opstine zarad svoga interesa i interesa Jasmina Imamovica. Jasmin je stavio dva svoja pijuna u upravu, a koliko daje zarad toga? Jos ovdje ima nedoumica i djabahljebarosa koji su tu da uzmu, a ne daju. Zapamtite!
Podrska Azmiru i Milenku! Ne dajte se!
Ja sam cuo da je Vedran jedan od glavnih finansijera OKK Sloboda. Neka me neko ispravi ako grijesim.
075

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 04 mar 2013, 15:44

na koji nacin on moze biti finansijer?
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 mar 2013, 16:04

nesvrstani je napisao/la:na koji nacin on moze biti finansijer?
Na nacin da izvali cca 5000 KM na sto a sad kako je on dosao do njih to je manje bitno. Nije bitno da li su to donacije koje on nasao il nesto deseto bitno je da donese pare u klub. Daleko od tog da branim (gluho i coravo bilo) samo kazem sta sam cuo :!:
075

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 04 mar 2013, 16:12

Novosti
Obzirom da su rezovi i dešavanja unazada par dana u i oko kluba proizveli pozitivan efekat kod simpatizera i prijatelja FK Sloboda, kontaktirali smo prvog čovjeka kluba, predsjednika UO FK Sloboda, Azmira Husića. Želja nam je bila da dobijemo kratak osvrt na spomenuta dešavanja te naredne korake Upravnog odbora. Gdin Husić s e izvinuo jer smo ga pozivom zatekli za volanom u vožnji kroz Sloveniju. Kratko je rekao da su odluke donešene u cilju optimizacije rashoda i obečao opširniji intervju u srijedu kada se vrača sa puta. Također, najavio je i projekat dizanja klupske internet stranice koja če imati za cilj popularizaciju brenda i transparentnost rada FK Sloboda.
Treba napomenuti da je naš tim u subotu (02.03.) odigrao prijateljski susret sa komšijama iz Banovića koji je završio 2:2. Ponovo je strijelac za naš tim bio Renato Gojković, a njemu se pridružio Salamović. Ovo je bila posljednja proba pred nastavak proljetnog dijela sezone i gostovanja našeg tima u Goraždu. Crveno-crni web team se izvinjava Prijateljima FK Sloboda zbog činjenice da nije audio i video materijalom propratio utakmicu sa Budučnosti, iako je to bilo planirano. Okolnosti koje su uticale na to su bile čisto tehničke prirode, a obečavamo da ćemo Prijateljima FK Sloboda se revanširati za ovaj propust.
http://crveno-crni.ba/v2/index.php?opti ... &Itemid=64" onclick="window.open(this.href);return false;
tuzlanska Sloboda

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 04 mar 2013, 16:20

Eto jos jedna pozitivna vijest, oficialna web prezentacija nam je preko potrebna, sramota je da je vec dugo vremena nemamo, toliko o radu ljudi u klubu koji su zaduzeni za marketing.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 mar 2013, 17:54

MakeTZ je napisao/la:Eto jos jedna pozitivna vijest, oficialna web prezentacija nam je preko potrebna, sramota je da je vec dugo vremena nemamo, toliko o radu ljudi u klubu koji su zaduzeni za marketing.
6 godina bez sponzora, dobar marketing pravo. Nadam se da ce i oni dobit nogu sad :)
075

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.