Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la calcio » 03 mar 2013, 23:44

Da ponovim: svasta li ce covjek procitati. :D
Ja mislim kada je Susic pozvao Besica da 90% ljudi nije ni znalo da postoji taj momak, a sada neke druge verzije ovdje citam.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 mar 2013, 23:49

calcio je napisao/la:Da ponovim: svasta li ce covjek procitati. :D
Ja mislim kada je Susic pozvao Besica da 90% ljudi nije ni znalo da postoji taj momak, a sada neke druge verzije ovdje citam.
Naravno da je se znalo, vec je bio debitovao za HSV u Bundesligi. Nismo bas tolika sila da takve igrace ne zovemo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 mar 2013, 23:58

Cartman je napisao/la:
Naravno da je se znalo, vec je bio debitovao za HSV u Bundesligi. Nismo bas tolika sila da takve igrace ne zovemo.
Poslije toga je izgubio mjesto u ekipi,i jedno vrijeme bio bas nigdje,da bi zavrsio u Madjrskoj ligi.Ali je zato bio vrlo cesto u to vrijeme pozivan u repku od Safeta,bez obzira na sve.Cak je na forumu dosta njih kritikovala Papeta zasto ga uopste zove.Kao imamo bolje.
@gruezi ili ti Reufe nemoj vise duse ti ,smiju ti se djeca,Reufe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 mar 2013, 00:00

Cartman je napisao/la:
Mislim da nije bio debitovao, tek je bio potpisao profi ugovor a sutradan dosao poziv.

"U ponedjeljak sam potpisao profesionalni ugovor sa HSV-om, već u utorak me dočekao poziv za A reprezentaciju, a do jučer sam bio junior", rekao je mladi Bešić

http://sportsport.ba/bh_fudbal/mnogo-mi ... rska/46104" onclick="window.open(this.href);return false;

Ali nije to poenta, Susic je njega maltene otkrio i forsirao kada bi mu malo koji trener dao priliku u reprezentaciji. A sada ovaj lik govori da on treba da se dokaze Susicu. A da nije SUsica mozda jos uvijek nebi zaigrao za A repku. Jer nije nikad bio standardan u HSV, ima samo 3 zvanicna nastupa za njih. Nidje veze.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 mar 2013, 00:18

calcio je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Mislim da nije bio debitovao, tek je bio potpisao profi ugovor a sutradan dosao poziv.

"U ponedjeljak sam potpisao profesionalni ugovor sa HSV-om, već u utorak me dočekao poziv za A reprezentaciju, a do jučer sam bio junior", rekao je mladi Bešić

http://sportsport.ba/bh_fudbal/mnogo-mi ... rska/46104" onclick="window.open(this.href);return false;

Ali nije to poenta, Susic je njega maltene otkrio i forsirao kada bi mu malo koji trener dao priliku u reprezentaciji. A sada ovaj lik govori da on treba da se dokaze Susicu. A da nije SUsica mozda jos uvijek nebi zaigrao za A repku. Jer nije nikad bio standardan u HSV, ima samo 3 zvanicna nastupa za njih. Nidje veze.
Ah dobro to sto neki krive Susica za sve zivo, a ne prate repku dovoljno da bi znali neke stvari. Susic je jedino Besica mozda previse forsirao, premalo sigurno nije.

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 04 mar 2013, 01:11

gruezi je napisao/la:Mume je strasan talenat zao mi je sto se povrijedio za sloveniju da dokaze karikaturi od seelektora da je izmislio fudbal za sve kojima je njegov brat menadzer...
Ajdemi Pusi, gledaj ti kako ce tvo Vokri sa Kosovim

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 maj 2013, 20:27

Bešić postigao gol protiv Paks - a, njegov tim trenutno vodi 1 : 3 u gostima :)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 maj 2013, 23:10

Uz pogodak na ovom susretu, Bešić je ponovo proglašen MOTM, a evo i highlightsi sa pomenutog meča :

[youtube][/youtube]
Mumetov gol je od 02 : 05 :)

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 05 maj 2013, 23:37

Svaki igrac sa sireg spiska,a koji moze igrat na poziciji zadnjeg veznog,je bolji od Zahirovica,po tako i Muhamed Besic.Kad smo mi u posjedu lopte,Zaha ne ucestvuje u igri uopste,nego se krije izmedju protivnickih igraca da ne primi loptu.Sreca je pa Spaha zna iznijeti loptu.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 05 maj 2013, 23:41

@zizu posto ti se ne vidi klip, ev da ljudima jos olaksam, samo njegov gol :)

[youtube][/youtube]
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 maj 2013, 00:05

Muhamedu sad prestoji da se hvata ponovo BL,pa makar i u Ajntraht Braunsvajga :D .U onaj Cizburger ni za zivu glavu,eto im Badel ili Zvecevo yebo ih on :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 maj 2013, 00:08

harishp je napisao/la:Muhamedu sad prestoji da se hvata ponovo BL,pa makar i u Ajntraht Braunsvajga :D .U onaj Cizburger ni za zivu glavu,eto im Badel ili Zvecevo yebo ih on :mrgreen:
Nije mi jasno kako je onaj Fink jos trener. Mora da je davio i predjesnika kluba.

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 06 maj 2013, 00:09

Pomislite defansivni vezni duo Muhamed Besic i Sead Kolasinac. Ispred njih Pjanic, Radovac, Halilovic, a ispred njih Atajic i Hodzic.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 06 maj 2013, 00:10

KOLASINAC je napisao/la:Pomislite defansivni vezni duo Muhamed Besic i Sead Kolasinac. Ispred njih Pjanic, Radovac, Halilovic, a ispred njih Atajic i Hodzic.
I Eldin Hadzic koji je danas zabio za Hercules, napadac koji ima 21 godinu. ;)
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 maj 2013, 00:16

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:Muhamedu sad prestoji da se hvata ponovo BL,pa makar i u Ajntraht Braunsvajga :D .U onaj Cizburger ni za zivu glavu,eto im Badel ili Zvecevo yebo ih on :mrgreen:
Nije mi jasno kako je onaj Fink jos trener. Mora da je davio i predjesnika kluba.
Krpa vazda nadje zakrpu.Ljudi se ko fol bore za Evropu a bodove prosipaju u sesnaest i to protiv Furtha i Ausburga.Nigdje veze,Fakat su postali komedija od kluba.
Jah zaboravih reci imaju i onog gospodina Rajkovica :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 06 maj 2013, 11:47

Ma ne mora ni BL, ja bih bio sretan da ode u neki jači klub iz Holandije, Belgije...al' samo da igra. On je još u godinama u kojima se može napredovati, samo mu treba utakmica. I dalje sam uvjeren da je on budućnost reprezntacije.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 maj 2013, 22:27

Muhamed je izabran medju najboljih 11 stranih igraca u historiji Ferencvarosa. :)

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 09 maj 2013, 23:05

Ovaj momak je izmislio fudbal za svraku zahirovica I ostale papetove pulene I morao bi biti standardan u repci..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 maj 2013, 23:07

gruezi je napisao/la:Ovaj momak je izmislio fudbal za svraku zahirovica I ostale papetove pulene I morao bi biti standardan u repci..
Ti si fakat neupucen,ali ne malo.
Besic je itekako Papetov pulen.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 09 maj 2013, 23:12

gruezi je napisao/la:Ovaj momak je izmislio fudbal za svraku zahirovica I ostale papetove pulene I morao bi biti standardan u repci..
x2

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, MElloo, signalidunapark, Venom i 51 gost.