FK Radnički Lukavac

samolukavac
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la samolukavac » 03 mar 2013, 20:43

Malo sam pratio zadnje treninge Radničkog pa očekujem ovakav prvi sastav u Subotu:
Golman: Armin Lugavić
Odbrana: Mirza Bekrić, Darko Mitrović, Jasmin Jusufović, Adnan Šubić (kapiten)
Sredina: Eldin Trumić, Adnan Jahić, Semir Borogovac, Jasmin Jaranović
Napad: Marsel Mace, Semir Slomić

Šubu sam stavio na beka jer Mirhad je povrijeđen izgleda pa ga neće biti u ekipi, zato je u ekipu uletio novi igrač Mitrović, kad gledam ovaj sastav Radničkog pa samo je Jasmin Jaranović iz Lukavca tačnije Lukavac Mjesta, dobro možemo dodati i Mirzu Bekrića i Jasmina Jusufovića koji su iz Devetaka, kao i kapitena Adnana Šubića koji dolazi iz Bokavića, ostalih šest su van naše Opštine, nek je momci sa srećom.......:)

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 03 mar 2013, 21:03

skandinavka76 je napisao/la: pa zato kažem bolje i da nedolazite ;) biće radio prenos :lol:
Ja cu na vasu tribinu ;) ;)
inace ?

skandinavka76
Kontakt:

Post Postao/la skandinavka76 » 03 mar 2013, 21:06

JohnLowe je napisao/la:
skandinavka76 je napisao/la: pa zato kažem bolje i da nedolazite ;) biće radio prenos :lol:
BUJRUM i ja sam bio na vašoj ;)

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 mar 2013, 22:10

skandinavka76 je napisao/la:
JohnLowe je napisao/la:
BUJRUM i ja sam bio na vašoj ;)
Ti ćeš svakako na njihovu tribinu kad i ima samo jedna na stadionu, ali eto odvojen dio za goste, a on je bio u Lukavcu, ali na Jugu sigurno nisi, mogao si na Zapadu, Istoku ili Sjeveru, izgleda zanio si se ti pomislio da kod ostalih klubova je kao kod vas u Gračanici samo jedna tribina.......:)

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 03 mar 2013, 22:15

Dobro jest jedna al prima gledalaca ko sve vaše :D
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 03 mar 2013, 22:38

samolukavac je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la:Dobro jest jedna al prima gledalaca ko sve vaše :D
Hhahahahah provala stoljeća dobar si ti momak, sve znaš al malo sutra........:) kod vas više od 3 hiljade ne može stati, na Jošik jarane preko 5 može.......:)
:roll:
075

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 mar 2013, 22:41

TzBulevar87 je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la:Dobro jest jedna al prima gledalaca ko sve vaše :D
Hhahahahah provala stoljeća dobar si ti momak, sve znaš al malo sutra........:) kod vas više od 3 hiljade ne može stati, na Jošik jarane preko 5 može.......:)
:roll:
Primjetio sam da dosta ti visiš ovdje, izgleda navijaš za Slobodu, a Radnički ti u srcu.....:)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 03 mar 2013, 22:48

Puno ime Fudbalski klub Radnički Lukavac
Osnovan 1921.
Igralište Stadion Jošik
Kapacitet 3.000

Nemoj vise ziv bio :lol:
075

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 03 mar 2013, 22:54

Tribina na stadionu 7 April je duga 125 metara a ima 12 redova pa ti računaj. U vas ima 4 reda a glavna tribina je drvena i nije čitavom dužinom. To je sve u pet deka, dobro ti je TZbulevar87 kazao. Kapacitet 3000 :D
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 mar 2013, 22:58

TzBulevar87 je napisao/la:Puno ime Fudbalski klub Radnički Lukavac
Osnovan 1921.
Igralište Stadion Jošik
Kapacitet 3.000

Nemoj vise ziv bio :lol:
E vidi se da nisi bio na stadionu, na stadionu ima 6 redova (Jug, Istok, Sjever), a glavna zapadna tribina je betonska i prima blizu 1000 gledalaca i ona je potpunosti renovirana, stadion ima oko 1500 sjedećih mjesta (Istok i Zapad) a znate da je beton ostalo pogotovo na Sjeveru, a i na Jugu se svakako ne sjedi pa vi sračunajte i vidjećete ko je upravu.........:)

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 mar 2013, 23:25

http://img714.imageshack.us/img714/3420/tribina.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 mar 2013, 23:36

Stadion Jošik je prije imao kapacitet 12 570 mjesta, naravno tad nije bilo stolica, a sad može da primi oko 5 hiljada gledalaca, evo još jedan podatak koji sam pronašao, a eto i slika nekad drvene tribine, sad je to sve kako treba da bude, a najvjerovatnije uskoro ova zapadna tribina i cijelom dužinom će da se prostire, ali o tom potom, pozz za ove momke iz Gračanice i Tuzle, drago mi je što pratite naš klub, ako ne na utakmicama, bar ovako....SRETNO......:)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 mar 2013, 23:53

rasprava vam je presmijesna..kapacitet stadiona je onoliki koliko stolica ima....tu je kraj price...sad...ako ces gledaoce trpat ko stoku i to 21. vijeku moze recimo i na Kosevo 200 000 gledalaca stat...Tusanj bi u tom sluvaju sigurno 80 000 primao :roll: :roll: ..cuj,josik i 12 750 mjesta..de se malo uozbilji ba :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 mar 2013, 23:58

staragarda je napisao/la:rasprava vam je presmijesna..kapacitet stadiona je onoliki koliko stolica ima....tu je kraj price...sad...ako ces gledaoce trpat ko stoku i to 21. vijeku moze recimo i na Kosevo 200 000 gledalaca stat...Tusanj bi u tom sluvaju sigurno 80 000 primao :roll: :roll: ..cuj,josik i 12 750 mjesta..de se malo uozbilji ba :roll:
Prije je primao toliko jarane kad nije stolica bilo, kao i svaki drugi u Bosni naravno, nisam ni rekao da sad prima, sad ima oko 1500 stolica sa naslonjačima i oko 500 stolica bez naslonjača, ostalo je beton, i može stati oko 5 hiljada gledalaca, da su stolice sve na stadionu onda ne bi moglo, naravno da bi bilo manje....:)

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 04 mar 2013, 00:00

staragarda je napisao/la:rasprava vam je presmijesna..kapacitet stadiona je onoliki koliko stolica ima....tu je kraj price...sad...ako ces gledaoce trpat ko stoku i to 21. vijeku moze recimo i na Kosevo 200 000 gledalaca stat...Tusanj bi u tom sluvaju sigurno 80 000 primao :roll: :roll: ..cuj,josik i 12 750 mjesta..de se malo uozbilji ba :roll:
Prije je primao toliko jarane kad nije stolica bilo, kao i svaki drugi u Bosni naravno, nisam ni rekao da sad prima, sad ima oko 1500 stolica sa naslonjačima i oko 500 stolica bez naslonjača, ostalo je beton, i može stati oko 5 hiljada gledalaca, da su stolice sve na stadionu onda ne bi moglo, naravno da bi bilo manje....:)
Osvajanjem prvog mjesta u Međuopštinskom fudbalskom savezu Tuzla obezbijeđen je plasman u Regionalnu ligu; samo tri sezone u Regionalnoj ligi bile su dovoljne lukavčanima da bi došli do prvog mjesta i prava za razigravanje za ulazak u Jedinstvenu republičku ligu. Ovog puta protivnik je bila Elektrobosna iz Jajca. Prva utakmica u Jajcu je izgubljena rezultatom 0:2, a u Lukavcu i pored oko 10 hiljada navijača Radničkom nije uspjelo da izbori plasman, bilo je 2:1 za plavo-bijele; evo još jedan dokaz da je prije stajalo više.....:)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 mar 2013, 00:03

aha..znaci,stadion vam prima 2000 gledala..hvala
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 mar 2013, 00:08

Ovo "samolukavac" ti je onaj jazavac "sodagrad". Barem to nije tesko skontat :)
075

lukavcan
Kontakt:

Post Postao/la lukavcan » 04 mar 2013, 00:24

samolukavac je napisao/la:Malo sam pratio zadnje treninge Radničkog pa očekujem ovakav prvi sastav u Subotu:
Golman: Armin Lugavić
Odbrana: Mirza Bekrić, Darko Mitrović, Jasmin Jusufović, Adnan Šubić (kapiten)
Sredina: Eldin Trumić, Adnan Jahić, Semir Borogovac, Jasmin Jaranović
Napad: Marsel Mace, Semir Slomić

Šubu sam stavio na beka jer Mirhad je povrijeđen izgleda pa ga neće biti u ekipi, zato je u ekipu uletio novi igrač Mitrović, kad gledam ovaj sastav Radničkog pa samo je Jasmin Jaranović iz Lukavca tačnije Lukavac Mjesta, dobro možemo dodati i Mirzu Bekrića i Jasmina Jusufovića koji su iz Devetaka, kao i kapitena Adnana Šubića koji dolazi iz Bokavića, ostalih šest su van naše Opštine, nek je momci sa srećom.......:)
Druze u potpunosti se slazem sa tvojim sastavom izuzev Jahica gdje bi trebao igrati Gogic, mali je kako cujem od dosta ljudi po carsiji a i gledao sam u subotu utakmicu protiv juniorskog tima jedan od nasih najboljih igraca. Cuo sam i da je na pripremama sve odusevio, cak da su se za njega interesovali Velez i Pristina ali otom-potom, nije sad ni vrijeme ni mjesto da se to spominje. Jaha je takodjer dobar igrac i pravo pojacanje, njegovo iskustvo je ogromno. Vidilo se da je i nedostatak Mehanovica veliki hendikep, jednostavno se mora oporaviti :roll: .
Ma nema veze odakle su momci, sve dok ginu za ovaj grb i klub uvijek su dobrodosli u Radnicki, ne samo oni vec i domaci igraci takodjer moraju da daju 200 % na terenu. U Gracanici samo hrabro i siguran sam da rezultat nece izostati. Pozz.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 04 mar 2013, 10:01

TzBulevar87 je napisao/la:
Ovo "samolukavac" ti je onaj jazavac "sodagrad". Barem to nije tesko skontat :)
Al dečko voli Radnički to je čudo jedno samo visi ovdje, ubiše te kompleksi jarane moj:D a to o čemu govoriš nemam pojma, ali sam čitao dosta ovdje i vidim da ti voliš da budeš svakom loncu poklopac, ali hajde neka te razumijem ja i te balavce....:)

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 04 mar 2013, 10:32

Ooooo tu su i navijači iz Gračanice koji vole Radnički, što nas ima mašala, zarazili smo cijeli Tuzlanski kanton svojim dobrim igrama i rezultatima, pozz za momke ;)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.