KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Kiselikrastavci
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la Kiselikrastavci » 20 feb 2013, 00:09

sasagmp je napisao/la:Opcija da Covic ode je nemoguca...zasto bi isao iz svog privatnog kluba i odlazio bilo gde?
A sto se tice njegovog karaktera dacu ti par primera: sps-ds-sns...verovatno ce se nastaviti u buducnosti. Covek je interesa,a ne nekog ideala.
Pa sta mislis da su i Zvezdasi sasvim srecni ovakvim raspletom, odnosno bolje reci spokojni? Sve oko Zvezde je jos uvijek velika neizvjesnost, trenutno se u srpskoj kosarci ne mogu sprovoditi dugorocni planovi, to objektivno nije realno, a nije bilo ni sa Partizanom ranije, cak ni kada je klub bio u vrhu u Evropi, nije li i Vujosevic stalno naglasavao, da u sezonu ulaze ne znajuci kako ce je zavrsiti, tj. da su cesto finansijski bili ovisni od rezultata koje ce postici u tekucoj sezoni u EL? A i logicno je da Covic kao privatno lice ima svoj interes! Zar bismo i ja i ti drugacije postupali na njegovom mjestu? Pazi, sve sto se diglo oko Covica sigurno nije slucajno i ima podlogu, Zvezda i Partizan koliko god da su sportski rivali, zavise ponajvise od ostvarenih rezultata i stoga im se interesi ne samo sa sportskog aspekta ukrstaju i preplicu, i zbog toga nastaju tenzije poslednjih mjeseci, svako zeli zastiti svoje interese. Ali je mozda i apsurd, da se u nedefinisanju pravnog statusa oba kluba, tj. kome pripadaju i na koji nacin se finansiraju, kojim kriterijumima, godinama cesto pominjao i model privatizacije kao jedini moguci izlaz iz krize i prije svega razrjesenje zagonetke ko iza koga i koliko stoji. Na neki nacin Zvezda je u ovom trenutku "privatizovan" klub, a Partizan nije. Dakle imamo sada neku vrstu eksperimenta, a sta ce se sve desavati, ostaje nam da vidimo. S druge strane opet kada se sagleda gdje je Zvezda bila, a gdje je sada dolazak Covica sigurno nije nesto negativno sto joj se desilo. A sutra i da to donese samo negativne posledice, Zvezda ce opet opstati i uvijek biti interesantna za ulaganja, kao i Partizan uostalom.
To je samo posao. Trava raste, ptice lete, valovi udaraju u pijesak. Ja tucem ljude. (Muhamed Ali)
Potrosio sam devedeset posto zarade na pice i zene. Ostalo sam spiskao. (Dzordz Best)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 feb 2013, 00:12

Jbg nije bilo prenosa na B92.Mislim da su najavili snimak nekada iza ponoci.Koliko citam,Luka,Vuk,Nelson i Lazic odigrali odlicnu partiju.Na kraju poraz 1 razlike u totalno opustenoj utakmici protiv Galate bez Raska,Igora i Scotta.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 feb 2013, 00:15

Luka je bio odličan, šteta što je Vlada onoliki ziheraš pa ga ne smije ubaciti u vatru (da je Miškov igrao bi on mnoogo više). Mada kako Samardžiski igra, možda bude primoran.

Kiselikrastavci
Kontakt:

Post Postao/la Kiselikrastavci » 20 feb 2013, 00:41

Dobro je da nismo isli u prdozetak, nego na vrijeme izgubili :mrgreen: Ovo je najbitnije da je odradjeno, da se ekipa sto manje trosila, a sada se maksimalno posvetiti zavrsnici ABA-lige. Savovic jos jednom dokazao zasto ga Duda ne bi smio izostaviti sa sireg spiska za EP, Vuk nastavlja da nas demantuje i na najbolji nacin odgovara na brojne kritike, a najdraze mi je zbog Luke. Sto se tice Pedje Samardziskog, on je jos kratko u klubu, treba mu sada pruziti sansu i podrzati ga, kada je Elton vec otjeran, a da li ce moci opravdati povjerenje, vidjecemo.
To je samo posao. Trava raste, ptice lete, valovi udaraju u pijesak. Ja tucem ljude. (Muhamed Ali)
Potrosio sam devedeset posto zarade na pice i zene. Ostalo sam spiskao. (Dzordz Best)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 feb 2013, 00:41

Nakon sto smo ih ugazili 40 razlike u grupnoj fazi sutra igramo protiv Mega Vizure u finalu turnira nakon koga cemo nadam se da cekiramo kartu za London i finalni turnir EL za mladje kategorije.Mega Vizura sasvim ocekivano savladala Partizan u uzbudljivom 1/2 finalu i time obezbedila mec za London. 8-)
Nece ovo biti ni izbliza utakmica slicna onoj iz grupne faze,tada je Mega bila oslabljena ne igranjem par igraca a nasi mnogo napaljeni i palo je jedno objasnjavanje.Ako se nakanim mozda bi se sutra moglo i skoknuti odgledati finale ne bi trebalo biti lose.Utakmica je od 14:15 u dvorani Basket Siti.

A na vece seniori igraju u Novom Mestu protiv Krke,i to ce biti vrlo zanimljivo.Idemo tamo bez Scotta,i verujem da mozemo doci do nove pobede. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 feb 2013, 19:43

Kakva sramota od igre u Novom Mestu.Ovo je sramota da se nazove basketom. :oops:
Igrajte malo jbt. :(

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 feb 2013, 19:51

Jezivo ovo izgleda.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 24 feb 2013, 19:53

Zabiti 21 poen za 20 minuta je blago receno sramotno! :roll:
Mislim da cemo ipak uzeti ovo, ne mogu jos 20 minuta igrati ovako nikako. ;)
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 feb 2013, 20:18

evo desetak minuta gledam utakmicu, mi nismo koša dali. :lol:
sreća pa ni krka nije ništa bolja.

edit:
Jedino bitno je pobjeda, sve ostalo katastrofa. Kriminalna Krka i mi ne mnogo bolji.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 feb 2013, 22:26

Nakon sto smo proslo kolo odigrali sa Partizanom verovatno najbolju utakmicu u celom toku ABA lige,danas smo mi i Krka gledaocima pruzili verovatno najlosiju utakmicu sezone u ABa ligi.
Pobedila je definitivno manje losija ekipa,ekipa koja je masila 13 slobodnih bacanja,ekipa koja je imala sut za tri poena 4/24 i ekipa koja je napravila 13 izgubljenih lopti.Medjutim na drugoj strani je bila ekipa sa 20 izgubljenih lopti,sa sutem za tri poena 3/18...
Kod nas Smiljanic najbolji,odlicna utakmica. :mrgreen:

Pobeda je bitna,samo se to pise,a odlike ekipa koje pretenduju za vrh su da i u ocaju pobedjuju rivala,a to smo danas mi uspeli.

A klinci se popisali po Mega Vizuri i u finalu.Ovaj put su zakazali pa su stali na samo 32 razlike,88:56 i tako cekirali kartu za London.A tamo neka vam je sretno momci. 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 mar 2013, 01:41

Sutra protiv Cibone od 17:00 u Pioniru.Verovatno cu ici gledati ali jos nisam siguran.Zaista prenatrpan je vikend dogadjajima i tesko je odluciti sta gledati.Sigurno je da se ide od 14:00 na OFK,medjutim onda sledi u 17:00 Zvezda-Cibona,pa u 19:00 vaterpolo veciti derbi,a u isto vreme i Partizan-Donji Srem. :roll: Zaista tezak izbor ali organizovacemo se nekako.

Sta reci o ovome mecu osim da sa pravim pristupom pobeda ne bi smela doci u pitanje.Svakako da Cibona ima jednu pristojnu ekipu,mozda da su od samog pocetka sezone igrali ovako i imali ove igrace na okupu oni bi tu negde bili oko F4 ne bih smeo reci da bi usli u njega,medjutim da bi pretili to bi svakako.Mi ponovo bez Scotta sto bi moglo donekle i da oteza posao bas kao i cinjenica da je Cibona na samoj jednoj pobedi razlike od Szolnoka te da se bori za opstanak.Bice izuzetno tesko ali ja se nadam pobedi i bar privremenom poravnanju sa Igokeom.

TomislavGgrad
Kontakt:

Post Postao/la TomislavGgrad » 02 mar 2013, 18:16

68-73 AJMO CIBONAAAAA

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 02 mar 2013, 19:00

TomislavGgrad je napisao/la:68-73 AJMO CIBONAAAAA
Di ćete?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 mar 2013, 00:20

braoolyo je napisao/la:
TomislavGgrad je napisao/la:68-73 AJMO CIBONAAAAA
Di ćete?
U Split možda? Da se fuzioniraju sa njima?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

TomislavGgrad
Kontakt:

Post Postao/la TomislavGgrad » 03 mar 2013, 21:56

Ovo Vam je dokaz snage CRVENE ZVEZDE, koja ja na srecu pobjedila cibonu, i pokazala da trenutno nije nimalo bolja od cibone, druga stvar 20 razlike u beogradu od galate, od ulma, 2 poraza od igokee... da nije rakocevica bili bi 5-6 a ne 2-...

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 03 mar 2013, 22:07

TomislavGgrad je napisao/la:Ovo Vam je dokaz snage CRVENE ZVEZDE, koja ja na srecu pobjedila cibonu, i pokazala da trenutno nije nimalo bolja od cibone, druga stvar 20 razlike u beogradu od galate, od ulma, 2 poraza od igokee... da nije rakocevica bili bi 5-6 a ne 2-...
slika
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

TomislavGgrad
Kontakt:

Post Postao/la TomislavGgrad » 03 mar 2013, 22:09

tako ti je to moj dejane, a i u sirokom ce te imat velikih problema viruj mi..

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 mar 2013, 22:48

TomislavGgrad je napisao/la:Ovo Vam je dokaz snage CRVENE ZVEZDE, koja ja na srecu pobjedila cibonu, i pokazala da trenutno nije nimalo bolja od cibone, druga stvar 20 razlike u beogradu od galate, od ulma, 2 poraza od igokee... da nije rakocevica bili bi 5-6 a ne 2-...
Koliko bi bilo razlike da u Ciboni nije bilo DJ-a ? :?
Ja koliko znam i Rakocevic igra za Crvenu zvezdu i to za kes. ;)

TomislavGgrad
Kontakt:

Post Postao/la TomislavGgrad » 03 mar 2013, 23:32

Devil je napisao/la:
Koliko bi bilo razlike da u Ciboni nije bilo DJ-a ? :?
Ja koliko znam i Rakocevic igra za Crvenu zvezdu i to za kes. ;)

Rakocevic igra za kes, kao i svako drugi.. ja samo kazem da omjeri trenutni na tablici ne pokazuju pravo realno stanje, ali postujem zvezdu..daleko od toga, ali da je kriza vidljiva JE, u najgorem trenutku po Vas :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 mar 2013, 23:41

Svakako da nije,ja i juce pred utakmicu rekoh da je Cibona imala ovakve igrace bila bi tu oko F4 gotovo sigurno.Onaj Blessingame paklen igrac,kakvu lik promenu ritma ima ja ono uzivo nisam video ni kod jednog igraca,a odgledao sam sasvim pristojan broj kosarkaskih utakmica u Beogradu.Prosto neverovatno,jos kada se tome doda ona njegova visina od skromnih 1.75 ako se ne varam dobije se zaista jedna kosarkaska retkost. :D

Medjutim pricati o krizi u igri Zvezde je sasvim glupo,ti mozes imati krizu i pri tome gubiti utakmice,sto bi drug @merdanovic rekao 8 do kraja sezone :P medjutim ako si ti u krizi,a pri tome se vracas iz -15 od Partizana,iz -15 od Krke,iz minusa protiv Cibone na 7 minuta do kraja onda se zapitas u kakvoj su krizi ti klubovi protiv kojih je Zvezda igrala. ;)

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: filip13 i 6 gostiju.