Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Cartman » 03 mar 2013, 17:58

Vrlo, vrlo tesko da on ponovo dodje do nivoa da bude za repku. Nije standardan ni u Svedskoj. Povrede su ga unistile.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 03 mar 2013, 18:02

Gledao sam danas Rad-Zvezda(1-1) i mene je odusevio Gnjatic ,to drugo poluvreme sto sam gledao je odigrao bez greske,i stasom mi lici na Rahimica visok i mrsav stizao je do svakog igraca pred svojim sesnaestercom

mladi Rahmanovic('94) koji je dosao iz Tuzle u N.Pazar je ove dve utakmice pocinjao od pocetka ali rano izlazio zbog nedostatka snage,odlicna tehnika i pregled igre

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 03 mar 2013, 18:26

pazzarac je napisao/la:Gledao sam danas Rad-Zvezda(1-1) i mene je odusevio Gnjatic ,to drugo poluvreme sto sam gledao je odigrao bez greske,i stasom mi lici na Rahimica visok i mrsav stizao je do svakog igraca pred svojim sesnaestercom

mladi Rahmanovic('94) koji je dosao iz Tuzle u N.Pazar je ove dve utakmice pocinjao od pocetka ali rano izlazio zbog nedostatka snage,odlicna tehnika i pregled igre
I ja cesto pratim Superligu i mogu se sloziti s tobom da Gnjatic opste nije los, da hoce makar preci u Vojvodinu da e malo vise afirmise pa bi se mogao zvati u repku. A ima i par intresantnih nasih mladih igraca.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 03 mar 2013, 19:08

Gnjatic je bio jedan od najboljih i u tekmama U21 reprezentacije prosle kvalifikacije.
Svakako zasluzuje da bude na tom prosirenom spisku Safeta Susica.
I on i jos jedan veliki dio momaka iz U21 od prosle godine ( Bilbija, Kvesic, Markic, Sipovic, Grahovac, Djuric, Visca ).
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 03 mar 2013, 19:29

@majstore, evo te u dresu hoffenheima, ako nemas ovu sliku u arhivi :D

slika
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 mar 2013, 19:30

ceze je napisao/la:Gnjatic je bio jedan od najboljih i u tekmama U21 reprezentacije prosle kvalifikacije.
Svakako zasluzuje da bude na tom prosirenom spisku Safeta Susica.
I on i jos jedan veliki dio momaka iz U21 od prosle godine ( Bilbija, Kvesic, Markic, Sipovic, Grahovac, Djuric, Visca ).
Pa i nije baš bio standardan, čak je u par utakmica bio vrlo vrlo loš.Ali sad se odlino snašao u Beogradu i ima pravo odigrati još jedan ciklus za u21 reprezentaciju, a ako se dokaže ili transferira u neki veći klub, pozvati ga što da ne.
DRUG NEBI TI PUNCA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 mar 2013, 19:37

nishikori je napisao/la:
može narasti još max. 1 cm
Po kakvim si to parametrima prosudio, nije mi najjasnije.
No svejedno, kao što reče @Cartman, on ima ostale kvalitete kojima nadoknađuje manjak visine.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

nishikori
Kontakt:

Post Postao/la nishikori » 03 mar 2013, 19:40

zizu1991 je napisao/la:
nishikori je napisao/la:
No svejedno, kao što reče @Cartman, on ima ostale kvalitete kojima nadoknađuje manjak visine.
momku 20 godina i sad ce narast jos 5 cm. ajde nadji mi covjeka da je u 20-tima narastao vise od 1cm, dajem ti sta god hoces

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 mar 2013, 19:40

Spaha je 1.85. Pa procjenite ;)

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 03 mar 2013, 19:42

zizu1991 je napisao/la:
nishikori je napisao/la:
I ja mislim da nece mnogo narasti. Najvise sto moze je 2-3cm i to ako bude imao srece. Jer koliko ja znam preko 18g se jako malo raste. Ne kazem da ne raste ali ono sto narastes poslije 18g je jako malo i rijec je o 2-3cm, obicno do 16-17 se razvijes a kasnije to ide jako malo i sporo.

Mada ne vidim tu ogroman problem sto nije toliko visok jer kao sto i ti kazes ima neke druge kvalitete ali sam htio to napisati kad se vec spominjalo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 mar 2013, 19:42

slika

slika

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 mar 2013, 19:56

Goalgetter je napisao/la:Spaha je 1.85. Pa procjenite ;)
Jeste , samo sto Spahic ima odraz, sto malo koji stoper na svijetu njegove visine ima.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 mar 2013, 20:40

Ne shvatam tu frku oko visine, nisam upoznat sa tim da nakon 18 god prestanu muškarci da rastu, zato je i moje pitanje bilo upućeno u obliku po kojim parametrima ...., opet ponavljam, visina ne mora ništa da znači na kraju krajeva.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 03 mar 2013, 20:58

Nije niko reko da ne rastu nego da rastu ali u milimetrima. Pa kad si vidio da neko sa 18g ima 180 a sa 20 190cm?
Ljudsko tijelo se vecinom razvija dok smo mladji, pa tako recimo covjeku se mozak razvija negdje do 16g i tad iako cudno vam zvuci je osoba nekako najinteligentija, a drugo je sto kasnije ucis jos i steces znanja i iskustva, ne znaci da imas vece kapacitete.
Tako i sa visinom. Mozes narasti ali jako jako malo. Ali da ne idemo sad pretjerano u offtopic, mislim da on ima kvaliteta za odbrambenog igraca, to ti je kao neki golmani sto nisu previsoki. I dalje mogu biti jako kvalitetni samo sto su pozeljniji oni koji su jako visoki.

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 03 mar 2013, 22:28

Nedostatak u visini ima u ogromnu sirinu, igrac kad ide protiv momka se ili izgubi ili uplasi pa izgubi loptu.. tesko ga driblat, a nije los u skok igre ali radije bih ga u zadnji vezni

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 04 mar 2013, 17:19

Edin Rustemovic('93) odigrao 90 minuta za OFK Beograd protiv Jagodine

Ovaj momak je prosle godine imao tezak prelom noge kada je bio clan Vojvodine ali u jednom tekstu pise da je bio clan selkcije zapadne Srbije a momak je iz Zvornika
Uprava kluba sa Stare Karaburme je dovela još jedno pojačanje pred sam put u Antaliju.

Novi igrač koji će zadužiti opremu je Edin Rustemović, bivši igrač Drine iz Zvornika i svojevremeno član selekcije zapadne Srbije. Rustemović je rodjen 06.01.1993 i igra na poziciji zadnji vezni i prednji vezni.

“Došao sam u klub sa velikom tradicijom u kome su igrala mnoga slavna imena. Znam da se u klubu dosta dobro radi i da je idealna sredina u kojoj mogu da se afirmišem. Nadam se da ću ispuniti očekivanja i presrećan sam zbog dolaska u OFK Beograd.” - istakao je Rustemović.

myky202
Kontakt:

Post Postao/la myky202 » 04 mar 2013, 17:30

Emir Dilaver, Mandoseljanin iz zaseoka Dilaveri, rođen 1991. godine u Duvnu, je već nekoliko godina pouzdani vezni igrač nogometnog kluba iz Beča, FK Austria.

Prošle godine je prilikom jednog duela glavama ozlijeđen, dobio je lakši potres mozga, ali se oporavio - mandoseljske glave su, u prosjeku tvrde, i na najboljem je putu postati standardni igrač višestrukog austrijskog prvaka, koji nakon jučerašnjeg kola (23. veljače 2013.) već ima prednost od 13 bodova ispred drugoplasirane momčadi Red Bull Salzburg (uz dvije utakmice više).

Jučer je Emir počeo u standardnoj postavi, izgleda da se oporavio, itekako! Njegova ekipa je pobijedila 4:0, Emir je prvi zgoditak, kojega je realizirao Grünwald, pripremio, a treći osobno zabio. Cijelu utakmicu je odigrao suvereno, dijelio je lopte lijevo i desno, trčao, motivirao i borio

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 mar 2013, 18:33

harishp je napisao/la:
valterboy je napisao/la:

slika

Jasmin Sudic
Sta je sa njim,nakon onih povreda????
Ovom momku je karijera stagnirala u velikoj mjeri.Rodom je iz mog grada,i mnogi rodajci su mu ovdje,oni koji odrzavaju kontakt sa njim kazu da je momak demoralisan i da ce se tesko vratiti u formu.Daj Boze da je obrnuto.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 04 mar 2013, 18:54

G.bunoza u prvom timu wisle-utakmica na eurosportu
Ajvatar

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 25 gostiju.