Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
imam 2 karte za istok viska za zenicu 60 km po karti
ne znam da li ste napisali ali medunjanin i zvanicno bosanac i hercegovac!!!!!!!
Nešto sam konto da popijem koju tabletu za spavanjeKnele je napisao/la:Ne znam dragi moji, ali ja NE MOGU DA JEDEM. Ko' što geronimo reče, prešlo u stomak. Pred ovako važne utakmice uvijek slabo jedem, ne mogu od neke nervoze i straha, jooj bože...

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
hos to ti analizirat treba li sa cirom dalje.amerosm je napisao/la:Necu sada ovdje da budem neko ko kvari atmosferu, ali vecina konta na prolaz na SP (i ja naravno isto), ali i ako se na daj Boze ne plasiramo ne treba odmah dizati frku, treba sve analizirati i vidjeti treba li nastaviti dalje s Cirom za kvalifikacije za EP 2012. Za mene su nasi reprezentativci vec junaci bez obzira na ishod utakmica s Portugalom, i imamo mladu generaciju koja ce uspjeti se plasirati na jedno veliko takmicenje u tom sam siguran.
Molio bi admina ukoliko bude los rezultat po nasu reprezentaciju (ponavljam opet ne daj Boze) da se zatvori forum par dana. Jer sam ubijedjen da ce se naci neki koji ce kritikovati na sljedeci nacin:
"Ko onog kretena Begovica pozva u repku, e to Vam Begovic, hebo vas on, da nije njega bilo mi bi se plasirali".
"Berberovic ne bih dao dvije ovce na papiru da ih cuva, a ne igrace Portugala".
"Dzeko se misli da je vec zvijezda, pa moze da ne trci po terenu".
"Ibisevic je imao samo srece prosle sezone, vidi se da on nema kvalitet".
brate moj, isti slučaj kod mene.Knele je napisao/la:Ne znam dragi moji, ali ja NE MOGU DA JEDEM. Ko' što geronimo reče, prešlo u stomak. Pred ovako važne utakmice uvijek slabo jedem, ne mogu od neke nervoze i straha, jooj bože...
kako vi preživljavate ove zadnje dane do tekme? školujete li se, idete li na posao?

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
E, u potpuni se slažem sa svim navedenim. Tako je to kod nas, ikao uvijek ima onih "normalnijih" koji će ostati uz reprezentaciju i u slučaju, nedaj Bože, potopa protiv Portugala.amerosm je napisao/la:Necu sada ovdje da budem neko ko kvari atmosferu, ali vecina konta na prolaz na SP (i ja naravno isto), ali i ako se na daj Boze ne plasiramo ne treba odmah dizati frku, treba sve analizirati i vidjeti treba li nastaviti dalje s Cirom za kvalifikacije za EP 2012. Za mene su nasi reprezentativci vec junaci bez obzira na ishod utakmica s Portugalom, i imamo mladu generaciju koja ce uspjeti se plasirati na jedno veliko takmicenje u tom sam siguran.
Molio bi admina ukoliko bude los rezultat po nasu reprezentaciju (ponavljam opet ne daj Boze) da se zatvori forum par dana. Jer sam ubijedjen da ce se naci neki koji ce kritikovati na sljedeci nacin:
"Ko onog kretena Begovica pozva u repku, e to Vam Begovic, hebo vas on, da nije njega bilo mi bi se plasirali".
"Berberovic ne bih dao dvije ovce na papiru da ih cuva, a ne igrace Portugala".
"Dzeko se misli da je vec zvijezda, pa moze da ne trci po terenu".
"Ibisevic je imao samo srece prosle sezone, vidi se da on nema kvalitet".
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- TheManiacs
- Kontakt:
zijad je napisao/la:imam 2 karte za istok viska za zenicu 60 km po karti
Pasa nisu ti oglasi ovdje otvoris temu oglasi pa prodaji ili
odes na stranicu http://www.**** i stavi oglas !
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Ma posao, ali ništa strašno. Uostalom, u slobodno vrijeme football manager i nikad vrijeme ne ide sporo a tu je forum i ova divna i luda (u poz. smilsu) raja.Elddar je napisao/la:brate moj, isti slučaj kod mene.Knele je napisao/la:Ne znam dragi moji, ali ja NE MOGU DA JEDEM. Ko' što geronimo reče, prešlo u stomak. Pred ovako važne utakmice uvijek slabo jedem, ne mogu od neke nervoze i straha, jooj bože...
kako vi preživljavate ove zadnje dane do tekme? školujete li se, idete li na posao?

pa jbt svaka mi je teka puna formacija , ja i jaran lagano šaramo taktike, izvlačimo moguće rezultate...itd itd... A svaki ragovor počinje sa "jedva čekam subotu".Elddar je napisao/la:brate moj, isti slučaj kod mene.Knele je napisao/la:Ne znam dragi moji, ali ja NE MOGU DA JEDEM. Ko' što geronimo reče, prešlo u stomak. Pred ovako važne utakmice uvijek slabo jedem, ne mogu od neke nervoze i straha, jooj bože...

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
A zamisli ja sutra ispit imamKnele je napisao/la:Ne znam dragi moji, ali ja NE MOGU DA JEDEM. Ko' što geronimo reče, prešlo u stomak. Pred ovako važne utakmice uvijek slabo jedem, ne mogu od neke nervoze i straha, jooj bože...

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Uh ja samo brojim sate, a od jutros sam se razbolio, uhvatio me kašalj i to onaj što para a u subotu ujutro biće mali nogometni turnir u školi. Samo da me ne bude paralo u srcu u subotu 

ti i ja imamo lijek,,, slusamo zeljka joksimovica po citav danUnica_Liverpool_ je napisao/la:Uh ja samo brojim sate, a od jutros sam se razbolio, uhvatio me kašalj i to onaj što para a u subotu ujutro biće mali nogometni turnir u školi. Samo da me ne bude paralo u srcu u subotu

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- Cincinnatus
- Kontakt:
Umirem od nervoze. Sta mislite ljudi? Hocemo pobjediti u subotu? Daj neko mi nesto reci da me smiri, ovo je grozno 

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Haha nisam ga čitav dan slušao... Zato je meni lošeee..lejla je napisao/la:ti i ja imamo lijek,,, slusamo zeljka joksimovica po citav danUnica_Liverpool_ je napisao/la:Uh ja samo brojim sate, a od jutros sam se razbolio, uhvatio me kašalj i to onaj što para a u subotu ujutro biće mali nogometni turnir u školi. Samo da me ne bude paralo u srcu u subotu![]()
Lejla jesi razmišljala o medicinskoj karijeri hahah
Izgubio bi se duh noogmeta, ove čarobne igre, kada bi se znalo koja će ekipa pobijediti. A, i da znam, vjerovatno bih bio milioner i ne bih me bilo na ovom forumu.Cincinnatus je napisao/la:Umirem od nervoze. Sta mislite ljudi? Hocemo pobjediti u subotu? Daj neko mi nesto reci da me smiri, ovo je grozno

ja sam farmaceutUnica_Liverpool_ je napisao/la:Haha nisam ga čitav dan slušao... Zato je meni lošeee..lejla je napisao/la:ti i ja imamo lijek,,, slusamo zeljka joksimovica po citav danUnica_Liverpool_ je napisao/la:Uh ja samo brojim sate, a od jutros sam se razbolio, uhvatio me kašalj i to onaj što para a u subotu ujutro biće mali nogometni turnir u školi. Samo da me ne bude paralo u srcu u subotu![]()
Lejla jesi razmišljala o medicinskoj karijeri hahah

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Da ne voliš Salihovića, ja bih ti preporučio forum tipa SarajevoX, dernek.ba itd...lejla je napisao/la:
ja sam farmaceut![]()

Nebrini se druze, portugal je jedino nakanto maltu 4-0 zadnju utakmicu!Cincinnatus je napisao/la:Umirem od nervoze. Sta mislite ljudi? Hocemo pobjediti u subotu? Daj neko mi nesto reci da me smiri, ovo je grozno
Trebamo biti optimisticni, ja sam nekako uvjeren da ce nasi zmajevi odigrat najbolju utakmicu u istoriji, cak mislim da cemo se i mi iznenadit (daj Boze)

Nego jesu li sletili zmajevi u sarajevo...hoce li biti ikakav ispracaj ujutru u 10h

Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
- miralem444
- Kontakt:
+
[/quote]
ja sam farmaceut
[/quote]
ajde lejla ne hvali see....
....nek nas ima..
[/quote]
ja sam farmaceut

ajde lejla ne hvali see....

>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Licno smatram da BiH nema sta traziti u Portugalu jer ce izgubiti 5:0 najmanje,jer pogledajte odbranu koju imate,Spahic eto i nekako se moze nazvati odbrambenim igracem,jahic nigdje ga nema ni na vidiku,dok onaj nadarevic nije ni zasluzio poziv i los je igrac totalno,onda pogledaj sredinu,muratovic,rahimic,to su sve igraci za kante,eto tu je misimovic nesto,i dzeko je tu negdje, ali nije recimo ni blizu kvalitete jednog subotica ili eduarda da silve...Onda pjanic,pa ja ne znam kako je on uopste zavrsio u lyonu,kazu neka nada,ma jest djavla,bolje bi mu bilo da igra u nekoj ceskoj petoj ligi pa nek se tamo dokazuje...Istina boli ali zao mi je ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.