Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ne znam ukusi su razliciti meni Zapata toliko i nije los ,svi stoperi ponekad pogrijese ,a Zapata je po meni solidan stoper ,mozda bi ga trebalo i otkupiti na kraju za 6 miliona eura ili koliko vec iznosi otkupna klauzula i upariti s njim jednog odlicnog stoperaLegendKiller je napisao/la:Gledao sam na AJ Sport detaljnu analizu, uglavnom kao uvrdili su da je ipak bio penal jer je ElS ušao u kazneni, ali nije trebao pokazati crveni jer je dolazio igrac sa strane, uglavnom kako god okrenes isto ga dođe.
Sa ovakvom igrom komotno možemo i do drugog mjesta napoli ce pasti sigurno ( a još ako juve padne, gdje ce nam biti kraj cccccccc) Alegri fi fakat trebao u nastavku pokusati sa napadom El Sharawy-Pazzini-Baloteli, pazzo je sjajan u kaznenom prostoru, a mario bi bolji bio kada bi po strani ulazio i imao bi vise prostora posto bi pazini navlacio stopere na sebe, boatenga vratiti nazad malo u vezni red muntari-montolivo-boateng.
Zasto napdam zapatu, zato sto jer los! Veceras je bio "dobar" zato sto nije imao posla nikako, ima cistu loptu da je preda montolovu lagano na 10 m on je u aut posla.
PS za sanjina
za tvoju informaciju celnici serije A nam ne namjestaju 3. mjesto, vec 2., a u pregovorima smo oko 1. mjesta juveu zapelo oko par miliona pa nece da popuste!
Mali igra ko da je veteran u 35. Brutalno dobar i večeras i jedan od najboljih na terenu. Već 30. meč za Milan odigrao, respekt. Jasno je da se ovakav kvalitet vidi zaista rijetko.francobaresi je napisao/la:Dr. Mattia
Eh da su svi Yucca forum bi bio nevjerovatno lijepa stvar,za njega se nema sta prigovoritiYucca je napisao/la:francobaresi je napisao/la:Hvala drug , jedan si od rijetkih koji je objektivan ovdje i koji nikad ne provocira .Yucca je napisao/la:Cestitke na pobjedi apsolutno nije bilo dilema oko pobjednika bili ste bolji plus crveni i to je to drzite mjesto koje vodi u LP ,sigurno ce i Napoli pasti u prvenstvu jednostavno ne mogu podnijeti pritisak a imaju tanku klupu sto bi mogli iskoristiti i osigurati direktan plasman u LP.
Da te znam uživo , častio bi te pićem .
Druze nema potrebe za provokacijama vecina ste mi ovdje drugovi![]()
ja kao prvo postujem Milan kao veliki klub instiuciju koji je sportski rival klubu za koji ja navijam Juve.
Pored Juvea uvijek ste mi bili drag klub i klubovi imaju ekstra odnose izmedu sebe kroz istoriju Seria A tako da se zna ko su najveci klubovu u italiji![]()
![]()
Jedino je problem sto ni Milan ni Juve nisu postigli najveci uspijeh u istoriji talijanskog fudbala osvojiti Tripletu![]()
![]()
Ko ti je treba ima li je na forumuFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Rekla mi treba dati ako Milan (njen klub) ili Arsenal (moj klub) osvoje titulu u ligi.
Ostadoh suhog kurca ove sezone, ybg
Pa nije cajmeho-medo je napisao/la:Ko ti je treba ima li je na forumuFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Rekla mi treba dati ako Milan (njen klub) ili Arsenal (moj klub) osvoje titulu u ligi.
Ostadoh suhog kurca ove sezone, ybg
hahahahahhahahahahahaha vala bašmuXmania je napisao/la:Sad mi je jasno sto vise trpaju ovi sto navijaju za Juventus, Utd itd
Tako I ti dok si mlad imas jos sanse da se presaltas na Juve, nes ga nikad s topnicima metati hahaha
Brate protiv Intera je Mexesov covjek i Siljin zabio gol izmedju njih dvojice im covjek skocio,sto ne spomenes da je oduzeo loptu Cassanu i da smo iz toga zabili gol Interu,protiv Barcelone je bio odlican,nemoj zajebavatiLegendKiller je napisao/la:Samo da navedem par primjera zapatinih igra u zadnje vrijeme: protiv kaljarija direktni krivac za gol, protiv intera covjek cuva zrak oko sebe u krugu od 10 metara, dalje da ne idem nema potrebe a mogao bih naci koliko hocete ovakvih situacija. Zapata jeste dobar za udinesea, sampdorije, atalante itd. ali za milana nije. Po meni njegov ugovor ne treba otkupiti, za 6 mil. mozemo dovesti astoria a i trebalo bi konacno dati priliku albatrazeu, gori od zapate,mexesa,yepesa i bonere nemože biti nema šanse.
kad su ga doveli mislio sam da su zeznuli deal ali tek sad vidim da su uboli pravoUrbyEmanuelson je napisao/la:Pazzoooo![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.