Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 feb 2013, 23:00

@Portillo jesi to prešao u tabor Spursa, kad god napiše post na Premu uvijek je o Baleu, zar nije to blasfemija prema Apolonu :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 feb 2013, 23:07

Vrlo lako je moglo i u drugom smjeru ali, najbitnije za Tottenham, nije. ;)

Malo postaje i dosadno pisati jedne te iste komentare, izgovarati mozda bolja rijec, o Baleu. On je vec WC igrac i nijedna para nije "premasna" za njega. Dosta ulazi i u sredinu, to je popravio u odnosu na prethodne sezone kao i duel igru a o slobodnjacima da ne govorim.

Nista, nadam se da ce slijediti stope Carricka ili Berbatova, evo vama novca koliko god zinete. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 25 feb 2013, 23:10

rio_Ferdy88 je napisao/la:@Portillo jesi to prešao u tabor Spursa, kad god napiše post na Premu uvijek je o Baleu, zar nije to blasfemija prema Apolonu :mrgreen:
Pa nije sad da sam bas Spurs, ali dragi su mi, gledam skoro svaku njihovu utakmicu, ali glavni razlog tome je Gareth. Jedan od omiljenijih mi igraca danasnjice. Sta da umrem sutra, a nisam gledao Balea i divio mu se? :D

Presao je brojku od 20 golova ove sezone u svim takmicenjima. slika
Rooney88 je napisao/la:Nista, nadam se da ce slijediti stope Carricka ili Berbatova, evo vama novca koliko god zinete. :mrgreen:
Ne, ne. On ce slijediti stope Luke Modrica, Pero daje para kolko Levy zine :mrgreen:
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 feb 2013, 23:13

Ma Bale od prošle sezone igra mnogo drugačije - recimo "messijevski". Ulazi u sredinu, dolazi do 30-ak metara od svog gola po loptu (opet u sredini), nosi Tottenham, preuzima odgovornost kada je najpotrebnije... Jednostavno, on je sazrio, a AVB mu je dao odriješene ruke. Nema se tu šta više reći - Bale je u ovom trenutku u najboljoj formi u Premiershipu (možda i šire, al' bojim se da me "Porto je bio 5. favorit za osvajanje CL u sezoni 2003/04" ne napadne :mrgreen: ). Nadam se da će i naredne sezone ostati u Tottenhamu, te da neće otići u Real/Barcelonu. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 feb 2013, 23:16

@JohnLennon

Ostaje da vidimo. Realu je apsolutno nepotreban ali pita se i United. Britanac je Bale, ne vjerujem da bi izabrao Real i Primeru prije Uniteda ili Citya. Ostaje da vidimo, svako ima svoje zelje.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

belefront

Post Postao/la belefront » 26 feb 2013, 08:23

Mislim da je sad cak postalo i suvisno pricati da li je Bale klasa. Messi,Cristano pa Bale definitivno, a ovo je super za klub u svakom pogledu,jer Jevrej ga nece prodati ispod 100 miliona, a ta kolicina novca znaci nova super pojacanja. A u slucaju da ostaje u Tottenhamu,opet ce biti novih pojacanja jer mu Levy mora dokazati da imamo vecih ambicija od Evropa lige. Ali naravno nije samo Bale dobro odigrao, tu je i Lewis Holtby u kojem ja vidim novog kapitena, pršti od snage,energije a vrlo mlad, mladi Tom Caroll je isto strasno odigrao (bolje od Parkera) i stvarno imamo mladu,tehnicki potkovanu ekipu koja voli svog trenera. AVB je stvarno divan, kad je Bale dao gol skakao je kao malo dijete,a jos je u divnim odnosima sa igracima jer su svi otrcali njemu da ga zagrle. Sjajno :!: :!: :!:

Evo za one koji nisu vidjeli gol, usput i komentator je legendaran http://www.youtube.com/watch?v=_ZDY-wyX ... r_embedded
Zadnja izmjena: belefront, dana/u 26 feb 2013, 09:14, ukupno mijenjano 1 put.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 26 feb 2013, 08:34

Uh opet 90 min., šteta bi bila da ovdje nismo izvukli tri boda bili smo puno bolji. O Gerethu je nepotrebno trošiti riječi, a velike zasluge za njegovu igru ima i AVB jer mu je dao slobodu u igri kako reče Monolog. Treće mjesto i derbi sa Arsenalom, bit će ekstra utakmica.
Audere est Facere

uppercut
Kontakt:

Post Postao/la uppercut » 01 mar 2013, 19:05

Igrac i trener mjeseca februara u PL

slika

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 03 mar 2013, 17:23

Joj, jest ovaj Adebayor glup ko noga, ma ko dvije, nisam vidio glupljeg igrača, a ne može ni bazen još pogodit
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

belefront

Post Postao/la belefront » 03 mar 2013, 18:57

Nadigrali smo ih u svakom pogledu, sjajna pobjeda i dokaz da smo mi sada najveci Londonski klub :D :D

London is white

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 mar 2013, 18:59

Spursi napravili veliki korak prema CL naredne godine.Zaslužena pobjeda. ;)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 mar 2013, 19:02

Kako je krenulo 2. poluvrijeme, pomislio sam da će Arsenal preokrenuti. AVB koristi puni potencijal svog tima, mora se priznati. Evo čak i Sigurdsson igra dobro u posljednje vrijeme. U biti, stavljanje Gallasa na klupu je uz Baleovu nenadyebivu formu odradilo ovu sezonu (polusezonu, ako baš hoćete). :mrgreen:

Sedam bodova je solidna zaliha. No, deset kola je do kraja, sve se to može preokrenuti. Svjedoci smo prošlogodišnjeg povratka Cityja, tako da ne treba otpisivati Arsenal, pa možda čak ni Everton. Mada, moram priznati da bih volio gledati Tottenham u sljedećoj sezoni LP-a. Ako ništa, onda zbog Balea, jer sam ubijeđen da će ostati u Tottenhamu ukoliko Spursi završe na jednoj od prve 4 pozicije. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 03 mar 2013, 19:03

belefront je napisao/la:Nadigrali smo ih u svakom pogledu, sjajna pobjeda i dokaz da smo mi sada najveci Londonski klub :D :D

London is white
Sjedi jedan

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 03 mar 2013, 19:07

slikaž

@belefront

Ja, ja najveći!

Recenica je usla u izbor za najvecu glupost godine, bravo.

belefront

Post Postao/la belefront » 03 mar 2013, 19:19

AA23 je napisao/la:slikaž

@belefront

Ja, ja najveći!

Hvala, znam da je tesko izgubiti,ali odljutit cete se kad budete pratili Arsenal cetvrtkom na OBN-u :mrgreen:

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 03 mar 2013, 19:22

Drago mi je da AVB pokazuje svoje sposobnosti i uči na greškama, bez obzira što nije uspio kod nas. Tottenham je u najboljoj formi od ove londoske trojke, ali im slijedi paklen raspored i predviđam da ćemo vas u narednom periodu ipak ostaviti iza, na 4.mjestu. Jedino ako The Interim One ne pokvari sasvim realnu sječu bodova.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 mar 2013, 19:28

I've seen one world class player today. He had an average game and still had an impact on the game, that's called world class. Its Gareth Bale
Didi Hamann na twitteru.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 03 mar 2013, 19:30

Svaka čast za Spurse, Balea i AVB-a, želim im ulazak u LP, zaslužili su
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 03 mar 2013, 19:56

svaka vam cast ! igra fantasticna i sad se vidi koliko je celzi pogrijesio sa AVB , do godine uz 3 pojacanja mozete svasta napraviti pogotovo mislim na kupovinu napadaca koji ce zabiti 25 + golova tipa suarez
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 03 mar 2013, 19:57

belefront je napisao/la:
AA23 je napisao/la:slikaž

@belefront

Ja, ja najveći!

Hvala, znam da je tesko izgubiti,ali odljutit cete se kad budete pratili Arsenal cetvrtkom na OBN-u :mrgreen:

Cekajmo kraj sezone.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 63 gosta.