Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

grgr
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la grgr » 16 jan 2013, 00:03

" onclick="window.open(this.href);return false;

neki video , i jel ovde na posubdi ili je napustio HSV ?

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 16 jan 2013, 07:26

prema ovom videu se dalo vidjeti da ima odlicnu tehniku i pregled igre za jednog stopera, fino iznosi loptu i nerijetko se ubacuje iz drugog plana. cini se da ferencvaros igra sa tri igraca u zadnjoj liniji i da je besic taj centralni stoper koji ima slobodu da 'povuce' naprijed kada mu se pruzi prilika za to. onako igrom me malo podsjeca na de rossija sa posljednjeg evropskog prvenstva kada ga je prandelli koristio u zadnjoj liniji (kazem podsjeca a ne da je besic novi de rossi). sto se tice mana, jedna od njih je svakako fizicka konstrukcija jer je poprilicno 'tanak' za stopera i iole jaci napadac bi mu mogao zadavati probleme. takodje, tu je i cinjenica da zna srljati i sa startovima i sa pasovima tj taj neki faktor odluke mu i nije bas jaca strana s vremena na vrijeme sto je sasvim razumljivo s obzirom da se radi o 20godisnjaku. sto se pozicije na terenu tice, ocigledno je da se momak najbolje snalazi u sredini i prava je steta trositi njegov talenat na bocnim pozicijama. po mom misljenju radi se o velikom potencijalu i u utakmicama protiv slabijih protivnika ne bi bilo lose davati mu priliku ili u tandemu sa spahom ili pjanicem cisto da momak stice neko iskustvo jer ipak su igranje u madjarskoj ligi i na internacionalnom nivou dva svijeta razlicita. u situacijama kada ekipe poput latvije ili lihtenstajna sa 10 igraca stanu iza lopte, ove dubinske lopte karakteristicne za spahu, odnedavno zukanovica a evo sada i besica mogu biti od goleme koristi. dva su moguca izbora ispred besica: jedan je 'buducnost reprezentacije' a drugi 'jos jedan u nizu propalih talenata'. do njega je.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 16 jan 2013, 12:07

dobar Besic,napreduje ...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 jan 2013, 12:52

Ima pregled igre samo takav, jos je on za mene veliki potencijal, a i mlad je, i mogao bi uspjeti u nekom boljem klubu od ovog u kojem sad igra ;) .

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 jan 2013, 12:14

Bešić sinoć u prijateljskom meču protiv Dynamo K igrao od početka.
Meč je završio rezultatom 3 : 2 u korist Mađara.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 20 jan 2013, 15:58

Goalgetter je napisao/la:Ima pregled igre samo takav, jos je on za mene veliki potencijal, a i mlad je, i mogao bi uspjeti u nekom boljem klubu od ovog u kojem sad igra ;) .
teško... 21 godina je njemu već je trebao napravit od sebe fudbalera... ja mislim da bi mu bilo dobro da je prešao u dinamo. :D
sve su pite pitice, samo burek pitac je

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 mar 2013, 16:49

Koliko samo Muha odudara od ostalih u ovoj Hu Ligi :lol: :lol: :lol:
Izgledom djecak u odnosu na ostale :) a mali uzme loptu pa je od stopera valja do pred protivnicki gol.... :lol: :lol: :lol:
Od ovog Muhe mora postati veliki igrac....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 mar 2013, 17:31

Danasnji potez Muhe :o
Pa ako se neko upita sta ovaj momak radi u A repci neka pogleda ovo ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 03 mar 2013, 17:36

gringobih je napisao/la:Danasnji potez Muhe :o
Pa ako se neko upita sta ovaj momak radi u A repci neka pogleda ovo ;)
kakva šutina

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 03 mar 2013, 18:25

Mume je strasan talenat zao mi je sto se povrijedio za sloveniju da dokaze karikaturi od seelektora da je izmislio fudbal za sve kojima je njegov brat menadzer...

nishikori
Kontakt:

Post Postao/la nishikori » 03 mar 2013, 18:28

gruezi je napisao/la:Mume je strasan talenat zao mi je sto se povrijedio za sloveniju da dokaze karikaturi od seelektora da je izmislio fudbal za sve kojima je njegov brat menadzer...
zasto onda ne igra u nekom klubu ako je takva igracina, a ne na madjarskim livadama

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 mar 2013, 18:38

gruezi je napisao/la:Mume je strasan talenat zao mi je sto se povrijedio za sloveniju da dokaze karikaturi od seelektora da je izmislio fudbal za sve kojima je njegov brat menadzer...
Svasta li ce covjek procitati....

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 03 mar 2013, 18:42

calcio je napisao/la:
:mrgreen:

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 03 mar 2013, 18:53

Opet zlobnici kolo vode

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 mar 2013, 18:56

calcio je napisao/la:
:lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 03 mar 2013, 19:49

Igra zato sto je covjek koji mu je najvise pomogao u karijeri I od njega napravio igraca trener u tom madzarskom klubu...a ta madzarska liga je za klasu jaca od nase a za repku nam igra recimo svraka dok zahirovic isto tako igra u ligi koja je slabija iliti slicne kvalitete kao madzarska liga...pametnom dosta...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 mar 2013, 19:53

Da li ti uopste znas ko je Besica doveo u A reprezentaciju, kad bi se malo ko za to odlucio?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 mar 2013, 20:11

emir79 je napisao/la:
Da li ti uopste znas ko je Besica doveo u A reprezentaciju, kad bi se malo ko za to odlucio?
Fakat nema pojma o cemu pise :lol: .Inace su mu postovi komicni.
Jos kad se zna da je taj sto ga pozivao u repku dobijao velike kritike zasto poziva tog istog Besica koji se jedno vrijeme izgubio u vidu magle.Pored nekih shjajnih prilika i slika.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 03 mar 2013, 21:08

Kad je pozvan u repku dijete se sa 18 godina probilo do prvog tima hamburga I s obzirom kakva je konkurencija bila u repci logicno je da je bio pozvan ...imao je I par doktorski odigranih tekmi za u 21 repku prije toga a protiv mexica kad je pozvan bio je najbolji na terenu...tako da tu nisu trebala neka muda ili usudzivanja za poziv ... Cinjenica je da je bolji I od sesara I svrake I zahirovica I hadzica a a ova zadnja 2ca igraju za repku samo zato sto I'm je njegov brat menadzer...to je cinjenica...harishp molim te da neodgovaras na moje komentare vise ti si najveca sprdnja ovog foruma

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 mar 2013, 22:57

gruezi je napisao/la:Kad je pozvan u repku dijete se sa 18 godina probilo do prvog tima hamburga I s obzirom kakva je konkurencija bila u repci logicno je da je bio pozvan ...imao je I par doktorski odigranih tekmi za u 21 repku prije toga a protiv mexica kad je pozvan bio je najbolji na terenu...tako da tu nisu trebala neka muda ili usudzivanja za poziv ... Cinjenica je da je bolji I od sesara I svrake I zahirovica I hadzica a a ova zadnja 2ca igraju za repku samo zato sto I'm je njegov brat menadzer...to je cinjenica...harishp molim te da neodgovaras na moje komentare vise ti si najveca sprdnja ovog foruma
To jeste cinjenica.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Confiance, emir79, Hansestadt, Lavcina, zaostrog, zgembo89 i 57 gostiju.