AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

francobaresi
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la francobaresi » 02 mar 2013, 23:59

slika Pazzo u svom stilu . Pogledajte taj izraz lica zadovoljne žene . :lol: :lol: :lol:

slika Dr. Mattia 8-)
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 03 mar 2013, 00:06

LegendKiller je napisao/la:Gledao sam na AJ Sport detaljnu analizu, uglavnom kao uvrdili su da je ipak bio penal jer je ElS ušao u kazneni, ali nije trebao pokazati crveni jer je dolazio igrac sa strane, uglavnom kako god okrenes isto ga dođe.
Sa ovakvom igrom komotno možemo i do drugog mjesta napoli ce pasti sigurno ( a još ako juve padne, gdje ce nam biti kraj cccccccc) Alegri fi fakat trebao u nastavku pokusati sa napadom El Sharawy-Pazzini-Baloteli, pazzo je sjajan u kaznenom prostoru, a mario bi bolji bio kada bi po strani ulazio i imao bi vise prostora posto bi pazini navlacio stopere na sebe, boatenga vratiti nazad malo u vezni red muntari-montolivo-boateng.
Zasto napdam zapatu, zato sto jer los! Veceras je bio "dobar" zato sto nije imao posla nikako, ima cistu loptu da je preda montolovu lagano na 10 m on je u aut posla.

PS za sanjina
za tvoju informaciju celnici serije A nam ne namjestaju 3. mjesto, vec 2., a u pregovorima smo oko 1. mjesta juveu zapelo oko par miliona pa nece da popuste!
Ne znam ukusi su razliciti meni Zapata toliko i nije los ,svi stoperi ponekad pogrijese ,a Zapata je po meni solidan stoper ,mozda bi ga trebalo i otkupiti na kraju za 6 miliona eura ili koliko vec iznosi otkupna klauzula i upariti s njim jednog odlicnog stopera
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 mar 2013, 00:09

Zapata je po meni super stoper , relativno mlad (26 god) ima prostora za napredak. Nije do sad uradio nijednu grešku za koju bi ga mogao kriviti , za razliku od Mexes ili Yepesa (slucaj Roma ) .

Uz jednog stopera visoke kvalitet , Zapata bi izgledao jos bolje . Ovako je osuđena da obavlja svoje zadatke i da često ispravlja propuste Mexesa ili Yepesa .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 03 mar 2013, 00:11

francobaresi je napisao/la: slika Dr. Mattia 8-)
Mali igra ko da je veteran u 35. Brutalno dobar i večeras i jedan od najboljih na terenu. Već 30. meč za Milan odigrao, respekt. Jasno je da se ovakav kvalitet vidi zaista rijetko.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 03 mar 2013, 00:47

Yucca je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:
Yucca je napisao/la:Cestitke na pobjedi apsolutno nije bilo dilema oko pobjednika bili ste bolji plus crveni i to je to drzite mjesto koje vodi u LP ,sigurno ce i Napoli pasti u prvenstvu jednostavno ne mogu podnijeti pritisak a imaju tanku klupu sto bi mogli iskoristiti i osigurati direktan plasman u LP.
Hvala drug , jedan si od rijetkih koji je objektivan ovdje i koji nikad ne provocira .
Da te znam uživo , častio bi te pićem . :D

Druze nema potrebe za provokacijama vecina ste mi ovdje drugovi :D :D ja kao prvo postujem Milan kao veliki klub instiuciju koji je sportski rival klubu za koji ja navijam Juve.

Pored Juvea uvijek ste mi bili drag klub i klubovi imaju ekstra odnose izmedu sebe kroz istoriju Seria A tako da se zna ko su najveci klubovu u italiji :D :D

Jedino je problem sto ni Milan ni Juve nisu postigli najveci uspijeh u istoriji talijanskog fudbala osvojiti Tripletu ;) ;) :lol:
Eh da su svi Yucca forum bi bio nevjerovatno lijepa stvar,za njega se nema sta prigovoriti :!:

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 03 mar 2013, 01:00

Rekla mi treba dati ako Milan (njen klub) ili Arsenal (moj klub) osvoje titulu u ligi.
Ostadoh suhog kurca ove sezone, ybg :lol:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 03 mar 2013, 01:01

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Rekla mi treba dati ako Milan (njen klub) ili Arsenal (moj klub) osvoje titulu u ligi.
Ko ti je treba ima li je na forumu :mrgreen:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 03 mar 2013, 01:08

Samo da navedem par primjera zapatinih igra u zadnje vrijeme: protiv kaljarija direktni krivac za gol, protiv intera covjek cuva zrak oko sebe u krugu od 10 metara, dalje da ne idem nema potrebe a mogao bih naci koliko hocete ovakvih situacija. Zapata jeste dobar za udinesea, sampdorije, atalante itd. ali za milana nije. Po meni njegov ugovor ne treba otkupiti, za 6 mil. mozemo dovesti astoria a i trebalo bi konacno dati priliku albatrazeu, gori od zapate,mexesa,yepesa i bonere nemože biti nema šanse.

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 03 mar 2013, 01:16

meho-medo je napisao/la:
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Rekla mi treba dati ako Milan (njen klub) ili Arsenal (moj klub) osvoje titulu u ligi.
Ko ti je treba ima li je na forumu :mrgreen:
Pa nije caj :lol:
Al ozbiljno smo imali takvu opkladu :mrgreen:

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 03 mar 2013, 01:49

Sad mi je jasno sto vise trpaju ovi sto navijaju za Juventus, Utd itd

Tako I ti dok si mlad imas jos sanse da se presaltas na Juve, nes ga nikad s topnicima metati hahaha
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 03 mar 2013, 02:07

muXmania je napisao/la:Sad mi je jasno sto vise trpaju ovi sto navijaju za Juventus, Utd itd

Tako I ti dok si mlad imas jos sanse da se presaltas na Juve, nes ga nikad s topnicima metati hahaha
hahahahahhahahahahahaha vala baš :lol:

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 03 mar 2013, 02:37

Nisam gledo utakmicu a vidim da Pazzini "trpa li,trpa" već 12 gol u sezoni. 8-)
-RIVALDO-

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 03 mar 2013, 02:51

LegendKiller je napisao/la:Samo da navedem par primjera zapatinih igra u zadnje vrijeme: protiv kaljarija direktni krivac za gol, protiv intera covjek cuva zrak oko sebe u krugu od 10 metara, dalje da ne idem nema potrebe a mogao bih naci koliko hocete ovakvih situacija. Zapata jeste dobar za udinesea, sampdorije, atalante itd. ali za milana nije. Po meni njegov ugovor ne treba otkupiti, za 6 mil. mozemo dovesti astoria a i trebalo bi konacno dati priliku albatrazeu, gori od zapate,mexesa,yepesa i bonere nemože biti nema šanse.
Brate protiv Intera je Mexesov covjek i Siljin zabio gol izmedju njih dvojice im covjek skocio,sto ne spomenes da je oduzeo loptu Cassanu i da smo iz toga zabili gol Interu,protiv Barcelone je bio odlican,nemoj zajebavati
Ne kazem ja sad da je ono svjetska klasa,ali nije brate ni toliko los koliko ti pljujes po njemu da **** rak raka,bolji je od Bonere za klasu u to je sto posto.
Nisam gledao tekmu bio na poslu jbg,ali koliko vidim po vasim komentarima da smo ih razbili ko gajbu.
Forza Milan!!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 mar 2013, 14:55

Ocjene za sinoćnji trijumf ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 mar 2013, 15:17

De Sciglio,El Shaarawy,Mastour,Balotelli = Maldini,Kakà,C. Ronaldo,Ibrahimovic ;) 8-)

Ale! Ale! Ale, Milan, Ale! Forza lotta, vincerai! Non ti lasceremo mai! ♥

Happy birthday to Bryan Cristante who turns 18 today/Buon compleanno a Bryan

Galliani: "We won’t sell our biggest players anymore."

Milan have registered 22 shots vs. Lazio (excl. blocks), their highest tally in Serie A this season so far. Energy 8-)

Galliani: "I annoyed Allegri and the players all week by keeping on telling them to score at least two goals against Lazio."

Al De Sciglio 8-) koja igračina ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 03 mar 2013, 18:29

Pazzoooo :D

[youtube][/youtube]

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 03 mar 2013, 18:47

UrbyEmanuelson je napisao/la:Pazzoooo :D

[youtube][/youtube]
kad su ga doveli mislio sam da su zeznuli deal ali tek sad vidim da su uboli pravo :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 03 mar 2013, 19:43

slika

slika

slika

da se posjetimo malo...

pazi pazzo ko dragan krkusa nasa :D

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 03 mar 2013, 20:16

skoro me jedan prijatelj "šinterista" zeza kako smo naivni bili za razmjenu casano-Pazzini i još im platili onih 6-7 miliona

sad mu mogu lahka srca reći "kako je morati uvijek glup i kako je šinter vazda jadan a kako smo mi uvijek bili pametniji od njih kad smo ili kupovali igrače a pogotovo mijenjali sa njima" :lol:

ono protiv Lazia je bilo ubjedljivo najbolje što sam gledao ove sezone, onakvu sam partiju čekao protiv Cagliarija ili jadnog intera, nisam se nadao da ćemo ovako rasut solidni Lazio

sad imamo pravo da žalimo za nekim utakmicama koje smo morali dobiti i ne bi razmišljali o trećem nego o drugom mjestu, iako i sad ako nastavimo sa dobrim igrama možemo do dvice

šteta pobjede intera i fiorentine a na poluvremenu je izgledalo super

a sada genoa :arrow: sve osim pobjede bio bi UŽAS
Undici stelle - ACM 1899

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 03 mar 2013, 22:47

[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.