Sreća pa sam igrao KP1 jer sam nekako naslućivao moguće iznenađenje i evo ga....
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ajax dvica hladno 0-2Citizen-X je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:sad vidim na rezultatima frajer kod 4-4 ima 2 brejk lopte, a kod 5-5 0-40 i sve to ova gnjida njemacka prokocka. i logicno se raspadne u tajbrejku
nije ovo više stvar ni sporta i nicega, jednostavno ce se vecinom dogoditi stvari koje ti ne odgovaraju i to je to. isto kao kod onih srecki u lutriji, u velikoj vecini slucajeva ceš izabrati one bez dobitka.
joj jarane ti si meni isti ko onaj kockar luzer iz filma Bronx Tale 1993 sa De Nirom - kad Soniju izbaksuzira svaki bogovetni tip koji odigra il odabere - sad znam zbog cega sam trehno
eo ga samo za tebeAdmir_Sa je napisao/la:ajax dvica hladno 0-2Citizen-X je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:sad vidim na rezultatima frajer kod 4-4 ima 2 brejk lopte, a kod 5-5 0-40 i sve to ova gnjida njemacka prokocka. i logicno se raspadne u tajbrejku
nije ovo više stvar ni sporta i nicega, jednostavno ce se vecinom dogoditi stvari koje ti ne odgovaraju i to je to. isto kao kod onih srecki u lutriji, u velikoj vecini slucajeva ceš izabrati one bez dobitka.
joj jarane ti si meni isti ko onaj kockar luzer iz filma Bronx Tale 1993 sa De Nirom - kad Soniju izbaksuzira svaki bogovetni tip koji odigra il odabere - sad znam zbog cega sam trehno
milan 1, hladno 3-0
valencia 3+ prodje na poluvremenu
liverpul dvica, 0-4 hladno
konj, debil, smece, lešinar, pacov njemacki se nadje dabogda reketa u ruke neuzeo više. ma ne do bog da sam ja to sve gledao, havariju bi u sobi napravio siguran sam![]()
![]()
sutra cu sve živo i mrtvo fulit što odigram, roma 1, inter ps, malaga ps1, totenhem over kornere, den hag 3+, santa clara 1 su neki od parova koje igram pa se pazite
ako si dobio pare onda se meni zahvali. da ga ja nisam stavio on bi 99% iskoristio bar jednu brejk loptu i dobio mecvtdgeca je napisao/la:Znam da cu bit lincovan od raje,
igro sam Gulbisa 1![]()
97 poena tačnoTribalian je napisao/la:Golden Stejt 54 na poluvremenu.
NafakoEmirSioux89 je napisao/la: 97 poena tačno
ma mora pobjedit, tatica mu je rekao da mora inače neće dobit za žvakeAdmir_Sa je napisao/la:ama baš nikako me ne bi cudilo da danas ono smece latvijsko glat zijani od nekakvog vazelina
haha, i ja ta dva stavim u fixViper je napisao/la:Ajde zrinjski, ajde dragovoljac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.