Sta bi sa onom tvojom povjerljivom informacijom o povredi Misimovica.Bosnier je napisao/la:A ljudi nemogu da izdrzim vise do subote navece, samo mi je bosna portugal lisabon u glavi , nemogu nikako to da izbacim ni kad spavam ni kad sam budan aaaa

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sta bi sa onom tvojom povjerljivom informacijom o povredi Misimovica.Bosnier je napisao/la:A ljudi nemogu da izdrzim vise do subote navece, samo mi je bosna portugal lisabon u glavi , nemogu nikako to da izbacim ni kad spavam ni kad sam budan aaaa
O cemu pricas nije mi jasno ?harishp je napisao/la:Sta bi sa onom tvojom povjerljivom informacijom o povredi Misimovica.Bosnier je napisao/la:A ljudi nemogu da izdrzim vise do subote navece, samo mi je bosna portugal lisabon u glavi , nemogu nikako to da izbacim ni kad spavam ni kad sam budan aaaa
Ma zezancija brate, procitaj postove prije.... Cirina zamka hahaBosnier je napisao/la:O cemu pricas nije mi jasno ?harishp je napisao/la:Sta bi sa onom tvojom povjerljivom informacijom o povredi Misimovica.Bosnier je napisao/la:A ljudi nemogu da izdrzim vise do subote navece, samo mi je bosna portugal lisabon u glavi , nemogu nikako to da izbacim ni kad spavam ni kad sam budan aaaa
Bosnier je napisao/la:Heh haj barem nisam jedini
Bosnier je napisao/la:O cemu pricas nije mi jasno ?harishp je napisao/la:Sta bi sa onom tvojom povjerljivom informacijom o povredi Misimovica.Bosnier je napisao/la:A ljudi nemogu da izdrzim vise do subote navece, samo mi je bosna portugal lisabon u glavi , nemogu nikako to da izbacim ni kad spavam ni kad sam budan aaaa
I jos ih na pravdi boga istukaorob do bagro je napisao/la:@harishp ti bi pogresne strpo u zatvor
jooj jbt..sad je jos dobro kako ce bit na dan utakmice..jbt nikad docekat...ujutru u 8 ustanem i cekam utakmicu koja pocinje navecer u 21:30...sve radim kako bi vrijeme brze proslo a ono sve sporije..Knele je napisao/la:Mah, nisi jedini, čitava država je pod uticajem euforije.Bosnier je napisao/la:A ljudi nemogu da izdrzim vise do subote navece, samo mi je bosna portugal lisabon u glavi , nemogu nikako to da izbacim ni kad spavam ni kad sam budan aaaa
ko zasluzi neka i dobijeharishp je napisao/la:I jos ih na pravdi boga istukaorob do bagro je napisao/la:@harishp ti bi pogresne strpo u zatvor
Ah meni je tako svaki dan :/leonardo je napisao/la:jooj jbt..sad je jos dobro kako ce bit na dan utakmice..jbt nikad docekat...ujutru u 8 ustanem i cekam utakmicu koja pocinje navecer u 21:30...sve radim kako bi vrijeme brze proslo a ono sve sporije..Knele je napisao/la:Mah, nisi jedini, čitava država je pod uticajem euforije.Bosnier je napisao/la:A ljudi nemogu da izdrzim vise do subote navece, samo mi je bosna portugal lisabon u glavi , nemogu nikako to da izbacim ni kad spavam ni kad sam budan aaaa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.