Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

francobaresi
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la francobaresi » 02 mar 2013, 23:04

@Sanjin

Drug , nemam ništa protiv tebe , jer ne poznajem te lično .
Ali sa tobom ne ulazim u raspravu , zadnjih par dana si se sa svima ovdje "zakačio" i sa navijačima Juventusa i Milana .
Svaka diskusija sa tobom je besmislena , presubjektivan si i nerealan. Opet kažem bez uvrede , možda si super dečko u stvarnom životu , ali svaki tvoj post odiše subjektivnošću i pokušajem provociranja .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 02 mar 2013, 23:06

_forzamilan_ je napisao/la:
AndreaAgnelli je napisao/la:
Ako se Milan plasira u Ligu šampiona to će biti isključivio zahvaljujući sudijama koje im daju vjetar u leđa iz kola u kolo. Milan kao drugi najveći klub u Italiji nije sebi smio dozvoliti da te ekipe odu na +15 pa da im se ovako sramotno pomaže iz kola u kola.
slikaslika
slika

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 02 mar 2013, 23:12

@FrancoBaresi

daleko od toga da se kacim i sa kim,ovo ti je isto Chiello Cavani,dok je tekma bijes se kasnije jarani,to je sportski duh i sportska rasprava,realno mene tvoje misljenje ne zanima,ovde pricam o fudbalu a ne o nekakvim licnim stvarima,25 ljudi na forumu pise da se ovde stima milanu lp,samo se vas 2,3 javite i negirate,budite ljudi i priznajte da sudije sude u korist vama dok druge deru kako stignu.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 02 mar 2013, 23:13

francobaresi je napisao/la:Mislim da Galliani ne bira tu sam sebe , pretpostavljam da uvijek ima neko glasanje . Koliko vidim niko se ne buni zbog tog izbora , osim tebe . Opet ti kazem zamaras se glupostima , ti ne mozes nista promjeniti , kao ni ja , ni bilo ko sa ovog foruma itd .
Opet ponavljam niko nije kriv ni Laziu ni Interu ako ne izbore LP-a , a naravno ni Milanu ako se desi da se ne plasira .
Svako odgovara za svoj uspjeh odnosno neuspjeh .
Normalno da ima glasanje, sve to funkcioniše sistemom "pomogni ti meni, pomognut ću i ja tebi". Ti ljudi da imaju imalo obraza ne bi birali čovjeka sa kriminalnim sportskim dosjeom. To ti najbolji govori kakav je sistem i kakvi ljudi upravljaju calciom. Juventus i Inter nemaju svoje ljude u savezu, a slučajno ili ne te ekipe se konstantno zakidaju u posljednje vrijeme.

Ovo nisu gluposti, već indirektno upoznavanje ostalih forumaša sa načinom funkcionisanja lege calcio.

Opet ponavljam, ako se Milan plasira plasira u CL to će biti zahvaljujući isključivo sudijama. Odmogni Laziu tamo, odmogni Interu ovamo, pomogni Milanu i tamo i ovamo i eto trećeg mjesta. Za Milanov (ne)uspjeh u ovoj sezoni odgovaraju sudije.
daj ba sta tebe boli briga ko je potprijedsjednik u FIGCU ,imaju ljudi u Italiji koji imaju vise informacija i od tebe i od mene i da im ne stima bunili bi se pa bi birali novi savez
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 02 mar 2013, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 02 mar 2013, 23:18

Juventus i Inter su htjeli novog predsjednika, ali ta dva kluba nisu mogli ništa sami jer ostalim odgovara ovakva situacija dok calcio ima sve lošiju reputaciju u svijetu zbog svega što se dešava.

Meni ovo sve smeta jer je i moj Juve bio žrtva ovog pomaganja Milanu, ja ne mogu protiv nepravde, to što možeš ide na tvoj obraz. Uopšte me neće začuditi ukoliko za par kola Milan prestigne Napolija i ne prestigli ih koliko im sudije pomažu. :roll:

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 02 mar 2013, 23:19

AndreaAgnelli je napisao/la:Juventus i Inter su htjeli novog predsjednika, ali ta dva kluba nisu mogli ništa sami jer ostalim odgovara ovakva situacija dok fudbal u Italiji samo propada.

Meni ovo sve smeta jer je i moj Juve bio žrtva ovog pomaganja Milanu, ja ne mogu protiv nepravde, to što možeš ide na tvoj obraz. Uopšte me neće začuditi ukoliko za par kola Milan prestigne Napolija i ne prestigli ih koliko im sudije pomažu. :roll:
BOJKOTUJ šta čekaš :lol:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 02 mar 2013, 23:20

AndreaAgnelli je napisao/la:Juventus i Inter su htjeli novog predsjednika, ali ta dva kluba nisu mogli ništa sami jer ostalim odgovara ovakva situacija dok calcio ima sve lošiju reputaciju u svijetu zbog svega što se dešava.

pa nije Galliani predsjednik ,pa ne mogu ni ja protiv nepravde ,samo sam realan kazem veceras je crveni bio opravdan ,jer Candreva je s namjerom isao da omete ElS-a ,e posto je bio i zadnji igrac to je crveni ,mada mogao je i zuti biti ,ali na sudiji je da odluci ;)
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 02 mar 2013, 23:25, ukupno mijenjano 2 puta.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 02 mar 2013, 23:23

meho-medo je napisao/la: pa nije Galliani predsjednik
Ali jeste Maurzio Beretta, isti čovjek koji je izganjao Milanu kredit kako bi kupili Balotellija. Svi su oni povezani jedni s drugima.
_forzamilan_ je napisao/la: BOJKOTUJ šta čekaš :lol:
slika

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 02 mar 2013, 23:25

Hvala savezu , sucima , Gallianiu , Morattiu , delegatima , i svim znanim i neznanim ljudima u savezu i van njega .
Hvala im jer su omogućili da Shaarawy, Montolivo , De Sciglio , Niang , Pazzini , Boateng , Abate , Constant napokon proigraju . Hvala im što Milan jedini uz Juventus brani čast Italije u LP-a .
Hvala im na 10 utakmica bez poraza , hvala im što su Lazio i Inter prokockali 15 bodova prednosti .
Zaslužuju sve hvale , jer ovo što je Milan postigao u zadnja 3 mjeseca nema nikakve veze sa kvalitetom ekipe. Sav kredit i zasluge idu armiji ljudi koji guraj Milan .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 02 mar 2013, 23:26

I jos jednom da napomenem sve je do namjere ,jer Candreva uopste nije isao na loptu ,jasno je za cilj imao da omete ElS-a
(İbn Qajjim)

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 02 mar 2013, 23:27

francobaresi je napisao/la:Hvala savezu , sucima , Gallianiu , Morattiu , delegatima , i svim znanim i neznanim ljudima u savezu i van njega .
Hvala im jer su omogućili da Shaarawy, Montolivo , De Sciglio , Niang , Pazzini , Boateng , Abate , Constant napokon proigraju . Hvala im što Milan jedini uz Juventus brani čast Italije u LP-a .
Hvala im na 10 utakmica bez poraza , hvala im što su Lazio i Inter prokockali 15 bodova prednosti .
Zaslužuju sve hvale , jer ovo što je Milan postigao u zadnja 3 mjeseca nema nikakve veze sa kvalitetom ekipe. Sav kredit i zasluge idu armiji ljudi koji guraj Milan .
Potpis! Slažem se sa ovim od A do Ž. Napokon glas razuma. slika

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 02 mar 2013, 23:29

francobaresi je napisao/la:Hvala savezu , sucima , Gallianiu , Morattiu , delegatima , i svim znanim i neznanim ljudima u savezu i van njega .
Potpis! Slažem se sa ovim od A do Ž. Napokon glas razuma. slika
a sto ne citiras ono sto sam ja napisao ,ne mozes jer jednostavno je tako
(İbn Qajjim)

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 02 mar 2013, 23:30

jbg sta je tu je da je sudjenje lose-lose je, ali mi smo tu nemocni, bezveze se dizu tenzije, ima ko treba da brine o tome u Italiji. Jedino sto meni smeta je to sto jedino kad sudija pogrijesi u korist Juventusa, to odmah odjekne kao ponovo kupuju stimaju, a bude xx situacija kada se pogrijesi na nasu stetu(vise ih je nego onih u nasu korist). Treba biti objektivan i reci da sudije grijese konstantno iz kola u kolo, i cinjenica je da se pojedini timovi guraju, htjeli vi to priznati ili ne...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 02 mar 2013, 23:35

meho-medo je napisao/la: a sto ne citiras ono sto sam ja napisao ,ne mozes jer jednostavno je tako
Šta ti imam citirati? Svako živ govori da nije bilo za crvenog, a ti mi pričaš o nekoj namjeri. Opravdavate Rizzolija isto kao što ste ga opravdavali kad vam je dosudio nepostojeći penal protiv Juventusa, mada je svako živ vidio da nije bio penal, osim vas. Sudija nije smio dati crveni karton jer nije bila čista situacija za postizanje gola jer je Diaz mogao intervenisati i izbaciti loptu. Start je bio za žuti karton.

Također i vodeći gol Milana je neregularan jer je El Shaarawy napravio faul nad Pereirinhom, ali i to niko od vas ne spominje. Jasno se vidi kako igrač Milana udara igrača Lazia sa leđa.

slika

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 02 mar 2013, 23:41

Contentissimo je napisao/la:jbg sta je tu je da je sudjenje lose-lose je, ali mi smo tu nemocni, bezveze se dizu tenzije, ima ko treba da brine o tome u Italiji. Jedino sto meni smeta je to sto jedino kad sudija pogrijesi u korist Juventusa, to odmah odjekne kao ponovo kupuju stimaju, a bude xx situacija kada se pogrijesi na nasu stetu(vise ih je nego onih u nasu korist). Treba biti objektivan i reci da sudije grijese konstantno iz kola u kolo, i cinjenica je da se pojedini timovi guraju, htjeli vi to priznati ili ne...
Grijese ali nikad da protiv Milana pogrijese,svugdje oni grijese ali kad igra Milan osakatise protivnika,dajte malo realni budite

@AndreaAgnelli

Rizzoli im je sudio nepostojeci penal protiv Intera kad je Julio Cesar izbio cistu loptu

Da sam znao Rizzoli da sudi ulozio bi pare na Milan.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 02 mar 2013, 23:43

@sanjine

procitaj dio iza boldanog i bit ce ti jasno sta sam htio reci ;)
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 02 mar 2013, 23:45

Contentissimo je napisao/la:@sanjine

procitaj dio iza boldanog i bit ce ti jasno sta sam htio reci ;)
jasno ko dan,

njima je poruka da budu realni a ne da pokusavaju izjednaciti krivicu

FORZA INTER!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 02 mar 2013, 23:47

AndreaAgnelli je napisao/la: slika
ti il si slijep il ne zelis da vidis da udara loptu vrhom kopacke ..

@sanjingr prestani vise da plačeš nakon svakog kola ovdje, jedini razlog što je Milan ispred tvog Intera je taj što je Inter dno dna .. Izgledas ko beba kad joj uzmi zvečku. Milan ti za sve kriv, nemas zivot, bolje ti se objesit.

Milan ima igru i mete sve pred sobom i bez De Jonga, Ballotelija (najboljeg napadača lige), Constanta,Mexesa , ko to ne vidi ili ne zeli da vidi nek skoci u Bosnu

slika
slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 02 mar 2013, 23:49

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 02 mar 2013, 23:52

Ko je najbolji napadac lige ? :lol:

Balonja

hahahah

Cavani izmislio fudbal za onog maloumnog djecaka...

Jedini razlog sto je Milan ispred Intera je sto se vama svira nepostojeci penal u 93min + sto vas sudije ocito guraju,a nebi da vrijeđam,nije to moj nivo.

FORZA INTER!

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.