FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

бањалука
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la бањалука » 12 nov 2009, 16:11

Jednu stvar da rešimo , stav grupe vas ne zanima , nemojte da se mešate u stav grupe , to što smi mi prozivali Baju nije bez razloga bilo 100 % ... O nama dosta i pišemo o Borcu ... !!!

Sledeća dva kola , dve pobjede :mrgreen: ;) ... !!! :)
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 12 nov 2009, 16:15

? je napisao/la:Jednu stvar da rešimo , stav grupe vas ne zanima , nemojte da se mešate u stav grupe , to što smi mi prozivali Baju nije bez razloga bilo 100 % ... O nama dosta i pišemo o Borcu ... !!!

Sledeća dva kola , dve pobjede :mrgreen: ;) ... !!! :)

Uuuu,al si ti neki opasan momak,jbt...cuj malog,nemoj da neko pise o Lesinarima! Pa jesu li oni Sveta Krava ili sta...?

Evo bas hocu....Cuo sam da su Novo Damjanovic i jos jedan clan uprave dali nekima od vodja po 100 eura da skandiraju protiv Baje jer Novin sin ne dobija priliku! Zbog toga je kazu doslo i do pickaranaja medju vodjama jer neki nisu bili za to..osim toga jedna struja je da se vise furaju nacionalisticke i patriotske pjesme a druga je da se pjeva o klubu....

Nisam clan grupe a forum dozivljavam kao dobru zajebanciju,a ne kao pitanje zivota i smrti,pisem sta mi se cefne....

Sta ces mi sad uraditi kad sam se usudio napisati ono o cemu bruji citav grad?

Nadam se da ovo nije tacno....

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 12 nov 2009, 16:18

S
axaxaxax ... !! Standardno babske priče , od onih ljudi koji mrze Lešinare , a to su novinarska smrdljiva gamad , koji samo pljuju po nama , ali Ništa nas nije slomilo , ništa nas neće slomiti...!!!
Čuj čitav grad bruji , pa nmg da verujem da ti ozbiljan momak da tom vjeruješ .... ccccccccccc

Shlageru još jedna stvar , znači ako si ikad bio Lešinar , a pretpostavljam da nisi , nego samo gotiviš Borac jer si iz BL , a i pretpostavljam da gajiš simpatije prema nekom od BG blizanca, dobro znaš da se mi jedini razlikujemo od drugih grupa , jer imamo svoj stav ... !!! Toliko od mene

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 12 nov 2009, 16:22

?????????????????????????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ?????????????????????????????????
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 12 nov 2009, 16:40

Nista...samo nastavite tako....

Bar nekome ova situacija i skandiranje "Ustaso odlazi" (bez obzira kome je namjenjeno), ide u korist...Sirokom,Zeljeznicaru,Zrinjskom i Sarajevu,koji sad mogu da trljaju ruke jer su srpska posla opet dosla do izrazaja...sve cemo oprostiti,ali uspjeh,e to ne moze nikako!!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 12 nov 2009, 16:43

Schlager je napisao/la:Nista...samo nastavite tako....

Bar nekome ova situacija i skandiranje "Ustaso odlazi" (bez obzira kome je namjenjeno), ide u korist...Sirokom,Zeljeznicaru,Zrinjskom i Sarajevu,koji sad mogu da trljaju ruke jer su srpska posla opet dosla do izrazaja...sve cemo oprostiti,ali uspjeh,e to ne moze nikako!!

potpis i to sa obe ruke
"TREĆI PUT ČASTIMO"

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 12 nov 2009, 16:46

Ustašo odlazi , bilo je namjenjeno Stojniću , jednu stvar znajte , one klince hrvate niko nije prozivao ....Onda odjednom kao svima smetalo skandiranje , a kad ste svi pjevali na Želji ''Kad je bio djete malo...'' e onda su Lešinari dobri navijači ... Koliko ste vi dvolični , to je smešno, šta ti msiliš da ovo radi grupa kako bi uništila Borac ... Samo ću da se prekrstim i kažem , svaka vam čast za ove postove , samo vi pljujte sa ostalim grupama navijačkim iz federacije po Lešinarima , boli me briga što je ovo bosanski forum , nek me banuju , ali nikome nedam da mi pljuje po grupe , nikome , ali najmanje očekujme da to rade ljudi iz BL :evil: ... !!!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 12 nov 2009, 16:49

? je napisao/la:

Ustašo odlazi , bilo je namjenjeno Stojniću , jednu stvar znajte , one klince hrvate niko nije prozivao ....Onda odjednom kao svima smetalo skandiranje , a kad ste svi pjevali na Želji ''Kad je bio djete malo...'' e onda su Lešinari dobri navijači ... Koliko ste vi dvolični , to je smešno, šta ti msiliš da ovo radi grupa kako bi uništila Borac ... Samo ću da se prekrstim i kažem , svaka vam čast za ove postove , samo vi pljujte sa ostalim grupama navijačkim iz federacije po Lešinarima , boli me briga što je ovo bosanski forum , nek me banuju , ali nikome nedam da mi pljuje po grupe , nikome , ali najmanje očekujme da to rade ljudi iz BL :evil: ... !!!
sve si pogrešno shvatio,vjeruj mi i nemoj misliti da više voliš Borac od mene, ali nikad i ni u ludilu, samo toliko, ti mu želiš dobro, a ja zlo... nikada al nikada...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 nov 2009, 17:12

ustaso odlazi---iz ove recenice se vidi ljubav prema klubu te njeni patriotski stavovi ali pogotovo su izrazeni ljubav i patriotizam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 12 nov 2009, 17:18

Naravno da se vidi , da se oteraju svi koji su došli u Borac da kradu pare, da će biti otjerani... !!! A i drago mi je izražena ta naša ljubav prema Borcu i patriotizam ... !!! :)

!!!...Neka me gaze neka me tuku , volim Borac i Banja Luku...!!!

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 12 nov 2009, 17:21

Vidim da je ova rasprava i dalje aktuelna. :mrgreen:

Evo da i ja dodam nesto zanimljivo. Protiv Veleza sam stajao blize kopu i nesto prije bakljade vodje navijaca su jasno naredile da se ne smije nijedna baklja baciti na teren! Tako je i bilo.
E sad, ovo pisem zato sto je VB1987 spomenuo da su juce bacene na teren a znamo da se to ranije nije desavalo. Zanimljivo. :mrgreen:
HAJ FAJV

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 12 nov 2009, 17:23

$ ? ? ? " са " " % ? - " на '?
"" ПУТ ""

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 12 nov 2009, 17:24

EastStand je napisao/la:$ ? ? ? " са " " % ? - " на '?
....................?????????????????????????????????????.......................!!!

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 12 nov 2009, 17:27

? je napisao/la:
EastStand je napisao/la:$ ? ? ? " са " " % ? - " на '?
....................?????????????????????????????????????.......................!!!
% " " јасно? & " група " & " " $ ? " % је то урађено тј % " '.
"" ПУТ ""

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 12 nov 2009, 17:29

Simpatizer je napisao/la:Vidim da je ova rasprava i dalje aktuelna. :mrgreen:

Evo da i ja dodam nesto zanimljivo. Protiv Veleza sam stajao blize kopu i nesto prije bakljade vodje navijaca su jasno naredile da se ne smije nijedna baklja baciti na teren! Tako je i bilo.
E sad, ovo pisem zato sto je VB1987 spomenuo da su juce bacene na teren a znamo da se to ranije nije desavalo. Zanimljivo. :mrgreen:

Da, juče su baklje poletjele u teren nakon neznam ni ja koliko vremena
"TREĆI PUT ČASTIMO"

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 12 nov 2009, 17:34

Kakvo saopštenje da damo , pa da novinari to sve okrenu protiv nas , daj šta ti je , molim te nemoj biti smešan, i ovako pišu da smo klošari , da smo huligani , da smo išli na proteste sa Škriparima u Široki :evil: posle ubistva Vedrana ... !!!

starcevica
Kontakt:

Post Postao/la starcevica » 12 nov 2009, 17:38

samo cu vam reci dosta price o lesinarima,.,vise informacija na http://www.lesinari1987.net
koga sta zanima,.tema je FKBORAC.,toliko :x

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 12 nov 2009, 17:42

? je napisao/la:Kakvo saopštenje da damo , pa da novinari to sve okrenu protiv nas , daj šta ti je , molim te nemoj biti smešan, i ovako pišu da smo klošari , da smo huligani , da smo išli na proteste sa Škriparima u Široki :evil: posle ubistva Vedrana ... !!!
? ' она ствар за ", а " вас " " & ?. - " " а " $ пут $ " / по ". То " " ". " је на врху ?, у ? &. " је $ за ? $ ? сезона, посјета на $ је & ? у $ на ? сезоне. " $ се " "" "" $ & %. ' се ствара ", % " % $? & је " " ", - је $ се став групе & $ " за & ". " " $ $ (" " ') ' ' % је то &. Стварно је &.
"" ПУТ ""

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 12 nov 2009, 17:46

starcevica je napisao/la:samo cu vam reci dosta price o lesinarima,.,vise informacija na http://www.lesinari1987.net
koga sta zanima,.tema je FKBORAC.,toliko :x
A ne! Da neko ide na forum Lesinara pa da mu tamo neki debil j.be sve po spisku zato sto ima drugacije misljenje?
HAJ FAJV

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 12 nov 2009, 17:48

Joj ovog drekavca , šta sad kao dobićeš još batina , ako nemaš stav kao većina ljudi iz grupe ... !!! :evil:

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.