FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavetniloo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavetniloo » 02 mar 2013, 21:58

DzoleZeljo je napisao/la:@plavetniloo - Vidi nesto, iskreno pun mi se vise **** sa tobom prepucati. Ako ja nesto napisem, ja iza toga stojim, i nemas me ti sta korigovati. Ako je ono igra koju su oni pruzili i tebe zadovoljava, onda ne znam sta da ti savjetujem, vjeruj mi....Mozda statistika govori jedno, ali ono je odron da veci ne moze biti....
Prvo, cuko, ne laj.
Drugo, Travnik je imao loptu preko 50 % u nogama u prvom poluvremenu, a ne mi.Pročitaj sa razumijevanjem, uvijek to govoriš, kao da želiš da se izdigneš iz ovog sivila na balkanu, a ti padneš na ovakvo jednostavnoj sugestiji i komentaru, stidi se.

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 02 mar 2013, 21:58

Ovo otvaranje je bilo jako loše, **** ga pa bar ih je publika trebala motivirati da to malo bolje odrade. Travnik otvoreniji nego inače a naši s dosta greški, nespretnih situacija ali eto, 3 bobe su najbitnije. Jel grmilo imalo na prijenosu?
Fino raje bi s obzirom da je baš hladna noć...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 mar 2013, 22:03

Igrao kao i navijanje ku.rcu nije valjalo. Mi 2 pasa nismo uvezali, sve neko napamet dodavanje. Stanic me do ludila doveo.
NO PYRO NO PARTY

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 02 mar 2013, 22:04

aS_Roma je napisao/la:Na južnoj tribini stadiona Grbavica, nakon završetka susreta Željezničar - Travnik, došlo je do nereda.

Navijači Želje su još jednom pokazali kako se ne treba ponašati na stadionu kada su učestvovali u međusobnoj tuči koja je nastavljena van kapija Grbavice.

Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo, potvrđena je ova informacija, te je rečeno da policija radi na terenu.
Zna li neko vise,moze na PP.Taman mislis smirilo se,svi zajedno ujedinjeni do titule a onda papci...
SLOBODA NAVIJAČIMA

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 02 mar 2013, 22:05

aS_Roma je napisao/la:Na južnoj tribini stadiona Grbavica, nakon završetka susreta Željezničar - Travnik, došlo je do nereda.

Navijači Želje su još jednom pokazali kako se ne treba ponašati na stadionu kada su učestvovali u međusobnoj tuči koja je nastavljena van kapija Grbavice.

Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo, potvrđena je ova informacija, te je rečeno da policija radi na terenu.
I šta sad. Gdje ima mase ima i belaja. Vi se više ni međusobno ne možete pobiti.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 02 mar 2013, 22:05

ennis je napisao/la:

Zna li neko vise,moze na PP.Taman mislis smirilo se,svi zajedno ujedinjeni do titule a onda papci...
Čitaj komentare na klixu, budi u toku :mrgreen:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 02 mar 2013, 22:07

plavetniloo je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:@plavetniloo - Vidi nesto, iskreno pun mi se vise **** sa tobom prepucati. Ako ja nesto napisem, ja iza toga stojim, i nemas me ti sta korigovati. Ako je ono igra koju su oni pruzili i tebe zadovoljava, onda ne znam sta da ti savjetujem, vjeruj mi....Mozda statistika govori jedno, ali ono je odron da veci ne moze biti....
Prvo, cuko, ne laj.
Drugo, Travnik je imao loptu preko 50 % u nogama u prvom poluvremenu, a ne mi.Pročitaj sa razumijevanjem, uvijek to govoriš, kao da želiš da se izdigneš iz ovog sivila na balkanu, a ti padneš na ovakvo jednostavnoj sugestiji i komentaru, stidi se.
Sada si odjednom poslao maslacak...
Daj ziv bio, da se vise ne svadamo i da ne unistavamo temu, zaobilazi ti moje, ja cu tvoje postove i gotovo. ;)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 mar 2013, 22:07

Ako je ono tuca bila ja sam zmaj
NO PYRO NO PARTY

crown
Kontakt:

Post Postao/la crown » 02 mar 2013, 22:09

Svi dijelimo isto ili slicno misljenje, ovo je bilo na "misice", bez ljepote u igri.

Cinjenica je da su kraj polusezone obiljezili pehovi (slucaj Zeba, ne dolazak svjeze krvi, a kako je AO rekao ako prodamo igraca onda cemo dovesti nekoga na njegovo mjesto, kada se nije prodao niko, niko nije ni dosao) a pripreme, povrede (prije svih Kvesina, pa onda i po nekoliko igraca u isto vrijeme sa laksim povredama) tako da isti sastav nije igrao vise utakmica...osjetilo se to veceras, osjetio se izostanak Bekrica kao vođe ove ekipe, ali i prva je utakmica nastavka sezone...sve su ekipe "odmorne", spremne manje-vise, motivisane nakon duge pauze...kad se uzmu svi ti aspekti u obzir, pa i losiji teren, ja zadovoljan prije svega rezultatom, donekle igrom ;)

Na gostovanje (Borac) idemo mozda u nezgodnom trenutku...trebat ce nekoliko utakmica da se ekipa uigra (Smajic bi trebao biti standardan, Brkovic ce dobijati vise vremena, Stanic na Kvesinom mjestu), povratak Bekrica koji je propustio Travnik, motivisani Borac bodom iz Gradačca...međutim, i oni imaju dosta novih igraca i njih brinu iste brige, ako i ne bude ljepote u igri, vjerujem da ce sprema nash igraca opet doci do izrazaja ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 mar 2013, 22:09

Zabrinuo sam se.Ovo veceras je bilo bas lose,u par navrata nas vile pronosale samo tako.O igri vala nemam sta ni napisati,djelovalo je sve stihijski i neorganizovano.Jamak i Zola kao da su se danas sreli prvi put,djelovali su totalno odsjeceno od ekipe bez ikakvih impulsa prema naprijed.Bekovi grozni,cim ljudi pređu centar panika totalna nazad,Vasilic i Bogi kao i bekovi skroz neorganizovani.Lose.Pohvalu moze dobiti samo mali Hodzic koji je nakon ulaska pokazao da je za Adilovica,Pele,te Antolovic koji je kao i uvijek odbranio sto i treba odbraniti.

Sve u svemu lose,ne znam mozel' gore.Volim te Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 02 mar 2013, 22:16

Ovo večeras je bilo loše da lošije ne može, ali ko te pita kad su tu 3 boda što je u suštini i najbitnije. Ja iskreno nimalo nisam uživao u večerašnjoj utakmici.

Amare, ako čitaš ovo, ko čovjeka te molim ne stavljaj više Jamaka u prvih 11. :D

scofield
Kontakt:

Post Postao/la scofield » 02 mar 2013, 22:16

Ma nije bilo puno problema, samo što je onaj specijalac slomio palicu od moju glavu...

Frobidden
Kontakt:

Post Postao/la Frobidden » 02 mar 2013, 22:19

ovo nije mjesto da se raspravlja o tome :!:
Another hero - another mindless crime.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 02 mar 2013, 22:22

Tanko, jako tanko.
Da, jesmo na plus 5, ali nije to ono sto zelim da gledam. Posjeta odlicna, nema vala Osim sta prigovorit. Ljudi su se smrzli, a igraci ni sekunde nisu vratili to igrom na terenu. Zola najlosiji, daleko ispod svog nivoa. Svraka isto jako tanak. Mislim svi su podbacili manje vise, al sam od ove dvojice puno vise ocekivao. Brkovic i Hodzic malo razdrmali sve, al se nismo puno odvojili od stihije. Nije bilo Bekrije, prihvatam, pocetak je prihvatam, pritisak je i trebalo bi biti bolje. Na Osimu je da ovo fino poslozi, da se bar ova liga izgura jer me je strah i pomislit na Evropu u ovom trenutku. Sad mi je prioritetnije da se malo zgrijem. :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 02 mar 2013, 22:23

scofield je napisao/la:Ma nije bilo puno problema, samo što je onaj specijalac slomio palicu od moju glavu...
Pravi si huligan :lol:

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 02 mar 2013, 22:29

čamac je napisao/la:
Semper je napisao/la:Mi smo jedna lijepo upakovana qari.., izvinte na izrazu.Za 90 minuta mi nismo u stanju akciju napraviti.Sa ovakvom igrom u Banja Luci nemamo šta tražiti.
Ja goreg Želju nisam odavno gled'o, o majko draga ko nama sve igra. Nemam snage da spominjem imena jer ne bi prošlo bez vrijeđanja što nije u redu jer nose naš dres. Vjerujte da bi volio da nam petaka Borac uvali ne bi li skontali da je ovo najgora ekipa iza rata u Želji. Što rek'o neko Amare dovodi šta bilo gore od ovih teško je naći. Nemamo bekova, nemamo krila, nemamo sredine ma nemamo ništa. Gled'o sam danas pitare i Čelik ma ono su svemirski igrači i igra za nas. Ma ne mogu da se pomirim da mi nismo mogli dovesti onog Todorovića, Melunovića, Kajkuta itd.
Žao mi samo onolike raje večeras i ko da dođe više i da gleda ovu patnju i ove naše hadalje. Kakve samo nas vile protiv Travnika nosaju.
Nemojte sad da me balavurdija izapire ovdje. Sačekajmo šta starija raja (Bokačo, PIle, Stole, Dinolj i ostali) pa i neka mlađa tipa Barbe veli na ovo večeras. Umjesto da budem presretan zbog ovih +'5 ja sam sj.eba.n skroz.
Amar je bio ljut i svjestan je svega, ali što je najgore on još izgleda uvijek misli da ovi mogu bolje. Ako ova ekipa uzme titulu onda je ova liga definitivno dno fudalske igre.

Možemo li Evropu kako da ne igramo već da samo uzmemo lovu?

Na kraju, jedino vrijedno sa terena večeras je go Bogićevića. Bravo majstore, a ostalo :o

Kako ces ocekivat neku igru po onakvoj oranici,naravno nije im to izgovor ali ono je katastrofa od terena sramota da zeljo igra na ovom"terenu"..Problem je vezni red..zolotic nije dodao nikom citavu utakmicu,svraka cuva noge za susica..jamak je igrac koji na losem terenu ne treba igrat...Jedino sto se ne moze nista reci je odbrana bez Stanica..ne vjerujem kakav je ono mozak i kakve nerezonske poteze on radi..strasno
Losa igra to stoji al sad pricat gluposti da je ovo najgora ekipa poslije rata su smjesnei ti sad nekom pricas tu bajke da bi volio da prime 5 komada u banja luci..Tako ne prica istinski navijac zelje ko god da si prijatelju ;)

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 02 mar 2013, 22:34

na jugu sam stajao jos slavim...
lose odigrali.....
forza željo

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 02 mar 2013, 22:36

Sreca pa Travnicani nemaju damu, inace bi nas rasbili postenski.
Tekma ne da je losa nego grozna, po meni od startera jedino Stanic (od njega se nisam nadao) zasluzuje prolaznu uz Bogja i Antolovica.Da kazem iskreno niti vidim mozga u ekipi, a niti smo trkaci da se izostanak igraca s idejom nadoknadi. Jedina nam je sreca pa zasad druge ekipe ne smiju navaliti na nas, a i one su manje vise lose .
I bas nikako ne razumijem da mi ne idemo naprijed , vec unazad s igrackim kadrom.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 mar 2013, 22:37

Izvjestaj:

http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... ar-travnik" onclick="window.open(this.href);return false;

Igru brisi, bodove brisi... bice bolje sa Bekricem... posjeta dobra!

VOLIM TE ŽELJO

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 02 mar 2013, 22:38

Plavo proljeće počelo, savladan Travnik

http://fkzeljeznicar.ba/plavo-proljece- ... vnik/4556/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL i 44 gosta.