francobaresi je napisao/la:Mislim da Galliani ne bira tu sam sebe , pretpostavljam da uvijek ima neko glasanje . Koliko vidim niko se ne buni zbog tog izbora , osim tebe . Opet ti kazem zamaras se glupostima , ti ne mozes nista promjeniti , kao ni ja , ni bilo ko sa ovog foruma itd .
Opet ponavljam niko nije kriv ni Laziu ni Interu ako ne izbore LP-a , a naravno ni Milanu ako se desi da se ne plasira .
Svako odgovara za svoj uspjeh odnosno neuspjeh .
Normalno da ima glasanje, sve to funkcioniše sistemom "pomogni ti meni, pomognut ću i ja tebi". Ti ljudi da imaju imalo obraza ne bi birali čovjeka sa kriminalnim sportskim dosjeom. To ti najbolji govori kakav je sistem i kakvi ljudi upravljaju calciom. Juventus i Inter nemaju svoje ljude u savezu, a slučajno ili ne te ekipe se konstantno zakidaju u posljednje vrijeme.
Ovo nisu gluposti, već indirektno upoznavanje ostalih forumaša sa načinom funkcionisanja lege calcio.
Opet ponavljam, ako se Milan plasira plasira u CL to će biti zahvaljujući isključivo sudijama. Odmogni Laziu tamo, odmogni Interu ovamo, pomogni Milanu i tamo i ovamo i eto trećeg mjesta. Za Milanov (ne)uspjeh u ovoj sezoni odgovaraju sudije.