Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Knele je napisao/la:Portugalci na današnjem treningu.
Uh, ako sam razumio ovo je lijepa vijest. I što "u sjeni".TheManiacs je napisao/la:U sjeni priprema za odlučujuće utakmice za plasman na Svjetsko prvenstvo s Portugalom došla je vijest da je FIFA deblokirala novac namijenjen N/FSBiH.
Radio se o oko 9 miliona KM za gradnju reprezentativnog centra u Zenici, te za omladinske pogone klubova Premijer lige.
Kako saznaje Dnevni avaz najzaslužniji za deblokadu novca je Miroslav Blažević koji je uspio u svoj diplomatskoj misiji kod predstavnika FIFA-e.
Stadion extra izgleda,jedan od najljepsih na svijetu (60 000 gledalaca).navijanje nista posebno cak ispod nivoa.Sjeite se filana protiv Grcke, par hiljada grka su ih ubili navijanjem a tek sta ce biti kad bosanic docu.Ima da se u gace useru...kristian je napisao/la:[youtube][/youtube] evo ovako ce bit protiv nas atmosfera pogledajte:)
a stvarno lici malo.. pogotovo iz profilarob do bagro je napisao/la:a Murat ko 007...baca na Daniel Craiga
ja se zagrijozenicanin je napisao/la:
DA SE MALO ZAGRIJEMO
tu su odgledali video nase repkesamricak je napisao/la:Knele je napisao/la:Portugalci na današnjem treningu.
JAO KKAVE SU IM FACE...SVI NESH TUZNI......
zenicanin je napisao/la:
DA SE MALO ZAGRIJEMO
kome brate nije takoBosnier je napisao/la:A ljudi nemogu da izdrzim vise do subote navece, samo mi je bosna portugal lisabon u glavi , nemogu nikako to da izbacim ni kad spavam ni kad sam budan aaaa
rob do bagro je napisao/la:kome brate nije takoBosnier je napisao/la:A ljudi nemogu da izdrzim vise do subote navece, samo mi je bosna portugal lisabon u glavi , nemogu nikako to da izbacim ni kad spavam ni kad sam budan aaaa
rob do bagro je napisao/la:kome brate nije takoBosnier je napisao/la:A ljudi nemogu da izdrzim vise do subote navece, samo mi je bosna portugal lisabon u glavi , nemogu nikako to da izbacim ni kad spavam ni kad sam budan aaaa
Mah, nisi jedini, čitava država je pod uticajem euforije.Bosnier je napisao/la:A ljudi nemogu da izdrzim vise do subote navece, samo mi je bosna portugal lisabon u glavi , nemogu nikako to da izbacim ni kad spavam ni kad sam budan aaaa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.