Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 02 mar 2013, 21:36

Milan mnogo bolji al ruku na srce crveni nije trebao biti a i prvi gol je dosao nakon cistog faula El Saravija sa ledja, pokupi prvo covjeka pa loptu.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 02 mar 2013, 21:38

JTS je napisao/la:Rizzoli pi*ko, želim ti dug život i tešku bolest

slika
Neki dan smo se slozili u vezi Calcia,sad nek se jave oni koju govore o napretku serije A i suđenja.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 02 mar 2013, 21:39

SiamoNoi je napisao/la:Pa jelda,kako ih nije stid ovako nas krast.slika
Ali iz kola u kolo,ajde da je to jedna greška pa bi rekao čovjek slučajno,ali ovo se stalno događa iz sezone u sezonu.Pa sjetite se samo onog izmišljenog procesa Calciopolija usmjerenog protiv Juvea.Moratti izrežirao kako bi konačno nešto osvojio i cijela Italija to zna,ali očito je da čovjek ima neku protekciju iz vrha saveza,mora to bit,ja ne vidim drugo objašnjenje.A dobro se zna da nije bilo toga da bi Juve dominirao sve do sad jer je uvijek imao i ima najjaču ekipu.Bufon najbolji golman svijeta proglašen,Čielini i Barzalji sigurno trenutno dva najbolja braniča svijeta.Za Pirlo se zna da je među 2,3 najbolja playmakera ako ne i najbolji.Vidal na svojoj poziciji sigurno najbolji na svijetu,tu je i Marchisio također svjetska klasa.U napadu smo nešto lošiji,ali i tu smo recimo najbolji među talijanima.Faraon,Baloteli i Niang su još prezeleni da bi mogli reći da su na nivou jednog Matrija ili Kvaljarele,a da ne spominjemo onaj starački napad Interkriminalaca :lol: :lol: :lol: :roll:
Tu su još i Pogba najtalentiraniji veznjak svijeta,Marone vrlo polivalentan igrač i također jedan od najtalentiranijih,Padoin koji bi sigurno u svakom klubu Serie A imao zagarantirano mjesto u prvoj ekipi osim naravno kod nas i recimo jedan Giovinco također. 8-) 8-)
Uvijek je Juve bio najjači i nositelj cijelog talijanskog nogometa,ali smo i uvijek bili sami protiv svih.Bez obzira na sve nedamo se.Bilanisti i Kriminalci mogu samo da nam ono rade :lol: :lol: :lol: :lol: XDDDDDDDDD.
Forzaaaaaa...
slika

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 02 mar 2013, 21:40

sanjingr je napisao/la:Rizzoli reziser godine,kad se sjetim kako penale svira Milanu u derbiju sa Interom,veceras sakacenje brace Laziala,evidentno guranje AC.PENALA
Čuo sam i ja to , navodno je Berlusconi sinoć zvao sve redom od predsjednika saveza , do ljudi koji biraju sudije .
Milan je još u Julu "kupio" mjesto za LP-a . Napoli je "rezervisao" drugo mjesto a Juve je uz pomoć Moggia "naručio" Scudetto .
Samo Interu niko ništa nije mogao da sredi .

De malo popusti , sudije su ko k*ac čitavu sezonu , ne samo Italiji . Danas gledam u Španiji , cirkus napraviše na El Clasicu . Nema više puno dobrih sudija . Otkako su uvedeni ovi suci iza gola , počeli su i problemi sa suđenjem.
Imam osjećaj da više smetaju nego što pomažu .

P.S niko ovdje neki dan nije govorio o dobrim sudijama , već o napretku klubova . Naravno to su sva mišljenja iznesena na osnovu rezultata u Evropi .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 02 mar 2013, 21:40

žao mi je levati (Laziali i Interisti), Milan mora u LP :!:

slika
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 02 mar 2013, 21:43

Ljudi kod ovog crvenog vazna je i namjera igraca Lazia ,Candreva je isao s namjerom da zaustavi El Shaarawya a pri tome je bio i zadnji igrac ,al opet sve u svemu diskutabilna odluka ;) al opet ponavljam namjera je vazna
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 02 mar 2013, 21:45

Ne znam,tesko je ovdje da se bude pametan.
Po meni je sudija imao dvije sulucije:
-penal i zuti za igraca
-slobodni udarac i crveni.
Ne znam..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 02 mar 2013, 21:45

Ne znam, bas je Candreva usporavao i digao ruke u smislu da nece da ga obori al nije se zaustavio na vrijeme, plus drugi igrac Lazia je dolazio sa strane, crveni je nidje veze.Cak mislim da ni Cavani sinoc nije imao namjeru laktom u glavu, mislim namjera je bitna. :D

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 02 mar 2013, 21:46

Kakav ba penal faul bio van 16? :lol:

Ovaj Milan ako se ne plasira u CL sljedeće sezone nek sam istupi iz lige, pa ovakvih sudijskih lakrdija nema ni u našoj ligi. U posljednja 3 mjeseca ne znam jesu li odigrali utakmice bez sudijske pomoći i onda počinje priča kako su odlično formi, sve zasluženo, igramo odlično. :lol:

Žao mi Lazia, ljudi ni krivi ni dužni ispušiše foru isto kao Udinese prije par kola.

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 02 mar 2013, 21:48

betton je napisao/la:Ne znam,tesko je ovdje da se bude pametan.
Po meni je sudija imao dvije sulucije:
-penal i zuti za igraca
-slobodni udarac i crveni.
Ne znam..
Ono nije penal! Lego je odma dok je osjetio kontakt, naprimjer Pazzini ;)
steta stvarno mozete i bez ovi sudiskij poklona al eto...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 02 mar 2013, 21:48

AndreaAgnelli je napisao/la:Kakav ba penal faul bio van 16? :lol:

Ovaj Milan ako se ne plasira u CL sljedeće sezone nek sam istupi iz lige, pa ovakvih sudijskih lakrdija nema ni u našoj ligi. U posljednja 3 mjeseca ne znam jesu li odigrali utakmice bez sudijske pomoći i onda počinje priča kako su odlično formi, sve zasluženo, igramo odlično. :lol:

Žao mi Lazia, ljudi ni krivi ni dužni ispušiše foru isto kao Udinese prije par kola.
Nekako mi krivo,ali slazem se sa svime sto si rekao,od a do z
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 02 mar 2013, 21:50

AmiciDiNessuno je napisao/la:Ne znam, bas je Candreva usporavao i digao ruke u smislu da nece da ga obori al nije se zaustavio na vrijeme, plus drugi igrac Lazia je dolazio sa strane, crveni je nidje veze.Cak mislim da ni Cavani sinoc nije imao namjeru laktom u glavu, mislim namjera je bitna. :D
pa Candreva uopste nije ni isao da obori ELS-a nego ga je samo povukao za rame dovoljno da ga uspori ,eh sada pitanje je i da li bi drugi igrac sa strane stigao na vrijeme ,uglavnom i Candreva je napravio pogresku ,ako je primjetio da dolazi drugi igrac zasto je povlacio ElS-a

Candreva je sam sebi kriv ,zasto je uopste pravio faul , mogao je lijepo fino pustiti ElS-a a kada je vec napravio faul kao zadnji igrac na sudiji je da odluci da li je crveni ili ne !
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 mar 2013, 21:51

ko gubi ima pravo da se ljuti...uvijek ce tako biti ;)

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 02 mar 2013, 22:07

ronaldo99 je napisao/la:ko gubi ima pravo da se ljuti...uvijek ce tako biti ;)
vidjecemo kad opet bude za Juventus neko guranje, pa da vas vidim tako miroljubive. :mrgreen:

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 02 mar 2013, 22:14

Rizzoli je katastrofalan sudija,svaki derbi unisti,i veceras se to pokazalo.

FORZA INTER!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 mar 2013, 22:16

AndreaAgnelli je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Pa jelda,kako ih nije stid ovako nas krast.slika
Ali iz kola u kolo,ajde da je to jedna greška pa bi rekao čovjek slučajno,ali ovo se stalno događa iz sezone u sezonu.Pa sjetite se samo onog izmišljenog procesa Calciopolija usmjerenog protiv Juvea.Moratti izrežirao kako bi konačno nešto osvojio i cijela Italija to zna,ali očito je da čovjek ima neku protekciju iz vrha saveza,mora to bit,ja ne vidim drugo objašnjenje.A dobro se zna da nije bilo toga da bi Juve dominirao sve do sad jer je uvijek imao i ima najjaču ekipu.Bufon najbolji golman svijeta proglašen,Čielini i Barzalji sigurno trenutno dva najbolja braniča svijeta.Za Pirlo se zna da je među 2,3 najbolja playmakera ako ne i najbolji.Vidal na svojoj poziciji sigurno najbolji na svijetu,tu je i Marchisio također svjetska klasa.U napadu smo nešto lošiji,ali i tu smo recimo najbolji među talijanima.Faraon,Baloteli i Niang su još prezeleni da bi mogli reći da su na nivou jednog Matrija ili Kvaljarele,a da ne spominjemo onaj starački napad Interkriminalaca :lol: :lol: :lol: :roll:
Tu su još i Pogba najtalentiraniji veznjak svijeta,Marone vrlo polivalentan igrač i također jedan od najtalentiranijih,Padoin koji bi sigurno u svakom klubu Serie A imao zagarantirano mjesto u prvoj ekipi osim naravno kod nas i recimo jedan Giovinco također. 8-) 8-)
Uvijek je Juve bio najjači i nositelj cijelog talijanskog nogometa,ali smo i uvijek bili sami protiv svih.Bez obzira na sve nedamo se.Bilanisti i Kriminalci mogu samo da nam ono rade :lol: :lol: :lol: :lol: XDDDDDDDDD.
Forzaaaaaa...
slika
Eto tako nekako i mi ostali izgledamo kad čitamo ovdje nebuloze pojedinih grbavaca svaki dan.

Pazzo Otac 8-)
Još da Inter dobije sutra,pa će se zakuhat borba samo tako.

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 02 mar 2013, 22:19

Ganut sam.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 02 mar 2013, 22:26

Ako Lazio i Inter ostanu bez LP-a , sami sebe mogu kriviti .
Imali su sve u svojim rukama , više od 15 bodova prednosti nad Milanom , zašto i kako su uspjeli da prokockaju tu prednost ja ne znam . To nisu smijeli sebi da dopuste . Ne tako renomirane ekipe , koje ciljaju plasman u TOP 3 .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 mar 2013, 22:27

AndreaAgnelli je napisao/la:Ganut sam.
To je u redu.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 02 mar 2013, 22:28

Najvise mi je zao fudbala u Italiji zbog ovakvog sudjenja, jos jedan razlog sto su prazni stadioni.
Nekad mi se cini da je sudjenje gore negu u Premijer Ligi.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.