Kako ti je nick na latinici, a pišeš na ćirilici, kako si to sebi dopustio?BorcevaMasina je napisao/la:' - сте ' ? $ ? " ". ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
To mu je zivotna greskaplavetniloo je napisao/la:Kako ti je nick na latinici, a pišeš na ćirilici, kako si to sebi dopustio?BorcevaMasina je napisao/la:' - сте ' ? $ ? " ". ?

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- BorcevaMasina
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sad će se on opet pokušati registrovati, ali će pasti na onom antibot pitanjuasunsao je napisao/la:To mu je zivotna greskaplavetniloo je napisao/la:Kako ti je nick na latinici, a pišeš na ćirilici, kako si to sebi dopustio?BorcevaMasina je napisao/la:' - сте ' ? $ ? " ". ?

Nisam ja ništa rekao protiv ćirilice, već sam tebi postavio pitanje, kako je došlo do nesporazuma.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Iskreno, ja sam bio na utakmici, ali jedva da sam svega u totalo pogledao 30 min, ovog odrona danasnjeg. Brisi igru, bodove pisi. Travnik nam je uvijek bio rak rana sto se tice igre, tamo kod njih i rezultata. Ne znam, fakat kako vi to gledati, ali za jedan dobar nogometni mec trebaju dvije ekipe spremne za to.
Travnik dosao i parkirao bus, pa iskreno **** tu igru, samo te unazaduje. Nista ne napredujes, vec se samo vrtis u krug. Mi smo se izvukli kako je moglo biti. Neke stvari su nam se vratile, prvi Kosevo(supacki gol)=autogol(danas), a onda Varupa=Bogicev...
Ma sve u svemu, idemo dalje, ali nadam se da cemo u buducnosti bar kuci gledati ekipe koje zele igrati nogomet a ne anti-nogomet...
Travnik dosao i parkirao bus, pa iskreno **** tu igru, samo te unazaduje. Nista ne napredujes, vec se samo vrtis u krug. Mi smo se izvukli kako je moglo biti. Neke stvari su nam se vratile, prvi Kosevo(supacki gol)=autogol(danas), a onda Varupa=Bogicev...
Ma sve u svemu, idemo dalje, ali nadam se da cemo u buducnosti bar kuci gledati ekipe koje zele igrati nogomet a ne anti-nogomet...

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 02 mar 2013, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
mi vama ne zelimo iskreno
-
- Kontakt:
Ljudi su u prvom poluvremenu imali loptu u nogama preko 50 %, tako da ti/vam ta priča o bunkeru, ne pije vode.DzoleZeljo je napisao/la:Iskreno, ja sam bio na utakmici, ali jedva da sam svega u totalo pogledao 30 min, ovog odrona danasnjeg. Brisi igru, bodove pisi. Travnik nam je uvijek bio rak rana sto se tice igre, tamo kod njih i rezultata. Ne znam, fakat kako vi to gledati, ali za jedan dobar nogometni mec trebaju dvije ekipe spremne za to.
Bodove pisi, igru brisi...
Jedina pozitivna stvar veceras je bila posjeta i EUROGOL Bogicevica. Veceras se vidjelo koliko nam nedostaje Bekric i mislim da bi Osim ubuduce vise trebao na krilu forsirati Hodzica i Brkovica, jer sa Selimovicem nekako izgledamo previse staticni.
Zna li neko sta je sa onim Zadrom sto se spominjao ? Ako se ne varam on takodjer moze igrati na poziciji lijevog beka.
Jedina pozitivna stvar veceras je bila posjeta i EUROGOL Bogicevica. Veceras se vidjelo koliko nam nedostaje Bekric i mislim da bi Osim ubuduce vise trebao na krilu forsirati Hodzica i Brkovica, jer sa Selimovicem nekako izgledamo previse staticni.
Zna li neko sta je sa onim Zadrom sto se spominjao ? Ako se ne varam on takodjer moze igrati na poziciji lijevog beka.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- TMmanija2012
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme bruka i sramota..u drugom malo zivnuli,malo nafake imali kod onog autogola..Bogijev gol prelijep..od igraca ARMIN HODZIC fkt zna igrati lopte i da misli glavom..razocarao me Zola puno je grijesio..sve u svemu prva tekma dobro je, odradili posao..kone na - 5..okrenimo se Borcu i mislim da cemo u BL bolje igrati..posjeta odlicna.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Potpis!To pismo je moje,koliko i tvoje!BorcevaMasina je napisao/la:? је " " " суверене $ / $ & " ". ? ' - у ?

Kako ce ovi lesinari zeljeti nekom dobro kad sam vidio klip danas u Gradačcu doslo mi je da placem fol mangupi napali ljude obicne jel vas stid...?
Sorry na off topicu...komsije...

Sorry na off topicu...komsije...

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- TMmanija2012
- Kontakt:
Misli da je Selimovic malo povrijedjen..koliko sam ja upratio..zalio se nesto.amerosm je napisao/la:Bodove pisi, igru brisi...
To pismo je realno gledajuci najvise bugarsko neki kazu grcko ali sve dok nam ne pocnu naplacivati za upotrebu nase jeNEZALAGANJE je napisao/la:Potpis!To pismo je moje,koliko i tvoje!BorcevaMasina je napisao/la:? је " " " суверене $ / $ & " ". ? ' - у ?

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
O ovome sam pisao neki dan,pojedinci ovdje pisu o nekoj dominacija,kakva ba dominacija? Sve je to jedva,drzi-przi i pobjedi.
Ja licno sam zadovoljan,neka smo mi uzeli tri boda,nek mi osvojimo odnosno odbranimo dublo,za ostalo mi puca neka stvar.
Smajic se trudio ali nista nije uradio pametno.Stanicu treba zabranitit driblinge,Bogy i Vasilic pokazali da se odlicno slazu i Kerla ovdje nema mjesta ako mislimo da nemamo problema nazad.
Ja licno sam zadovoljan,neka smo mi uzeli tri boda,nek mi osvojimo odnosno odbranimo dublo,za ostalo mi puca neka stvar.
Smajic se trudio ali nista nije uradio pametno.Stanicu treba zabranitit driblinge,Bogy i Vasilic pokazali da se odlicno slazu i Kerla ovdje nema mjesta ako mislimo da nemamo problema nazad.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Hajde ba popustite..neka pise kako ko zeli..tema je FKŽ.
Na južnoj tribini stadiona Grbavica, nakon završetka susreta Željezničar - Travnik, došlo je do nereda.
Navijači Želje su još jednom pokazali kako se ne treba ponašati na stadionu kada su učestvovali u međusobnoj tuči koja je nastavljena van kapija Grbavice.
Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo, potvrđena je ova informacija, te je rečeno da policija radi na terenu.
Navijači Želje su još jednom pokazali kako se ne treba ponašati na stadionu kada su učestvovali u međusobnoj tuči koja je nastavljena van kapija Grbavice.
Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo, potvrđena je ova informacija, te je rečeno da policija radi na terenu.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@plavetniloo - Vidi nesto, iskreno pun mi se vise **** sa tobom prepucati. Ako ja nesto napisem, ja iza toga stojim, i nemas me ti sta korigovati. Ako je ono igra koju su oni pruzili i tebe zadovoljava, onda ne znam sta da ti savjetujem, vjeruj mi....Mozda statistika govori jedno, ali ono je odron da veci ne moze biti....
Ja goreg Želju nisam odavno gled'o, o majko draga ko nama sve igra. Nemam snage da spominjem imena jer ne bi prošlo bez vrijeđanja što nije u redu jer nose naš dres. Vjerujte da bi volio da nam petaka Borac uvali ne bi li skontali da je ovo najgora ekipa iza rata u Želji. Što rek'o neko Amare dovodi šta bilo gore od ovih teško je naći. Nemamo bekova, nemamo krila, nemamo sredine ma nemamo ništa. Gled'o sam danas pitare i Čelik ma ono su svemirski igrači i igra za nas. Ma ne mogu da se pomirim da mi nismo mogli dovesti onog Todorovića, Melunovića, Kajkuta itd.Semper je napisao/la:Mi smo jedna lijepo upakovana qari.., izvinte na izrazu.Za 90 minuta mi nismo u stanju akciju napraviti.Sa ovakvom igrom u Banja Luci nemamo šta tražiti.
Žao mi samo onolike raje večeras i ko da dođe više i da gleda ovu patnju i ove naše hadalje. Kakve samo nas vile protiv Travnika nosaju.
Nemojte sad da me balavurdija izapire ovdje. Sačekajmo šta starija raja (Bokačo, PIle, Stole, Dinolj i ostali) pa i neka mlađa tipa Barbe veli na ovo večeras. Umjesto da budem presretan zbog ovih +'5 ja sam sj.eba.n skroz.
Amar je bio ljut i svjestan je svega, ali što je najgore on još izgleda uvijek misli da ovi mogu bolje. Ako ova ekipa uzme titulu onda je ova liga definitivno dno fudalske igre.
Možemo li Evropu kako da ne igramo već da samo uzmemo lovu?
Na kraju, jedino vrijedno sa terena večeras je go Bogićevića. Bravo majstore, a ostalo

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Veceras je falio Bekric...igra je bila bezidejna i jbg sad..uzeli smo 3 boda.
Ko je očekivao neku ljepotu u igri, on je baš blentav.Pa dobro su se ikako dodavali po onom terenu kakav je bio, Zolotić vodi loptu i da stane na nju ona poče skakati i ode igraču Travnika, kontra i zamalo go, tačnije Čolić izvadio u zadnjem momentu.Potrče malo brže lopta skače ko po bašti da su igrali.Al do sljedeće utakmice će se valjda dobro teren uvaljati.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Blackwargreymon, bvsic, Google Adsense [Bot], NazorUso i 52 gosta.