AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

DonPippo9
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la DonPippo9 » 02 mar 2013, 21:17

sanjingr je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:Nisam ni ja pratio prvih 15-ak min. moze li ko objasniti zasto je crveni ? Je li bio neki grub start ili sta vec ?
zuti karton je ono,ne crveni,stima vam se lp i to je to
i malom interu će naštimati el, no sikiriki ;) :lol:
Il club piu titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 mar 2013, 21:24

[youtube][/youtube]
opet taj faraon, idu ga u zadnje vrijeme penali i crveni :mrgreen:

pokosio ga neposredno prije pucanja na gol kao zadnji igrac u odbrani, ali opet trebalo se uzeti u obzir da je bio pocetak utakmice i da start nije grub... ne znam sta bih rekao za ovo, slobodna volja suca da li ce dati crveni ili ne.
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 02 mar 2013, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 02 mar 2013, 21:24

Ovih 10 min sto sam gledao , primjetio sam da je Flamini pogubljen , Boateng je ponovno počeo da puca iz svih pozicija . Dr. Sciglio igra odlično opet .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 02 mar 2013, 21:28

Pazzini na pravom mjestu u pravo vrijeme 8-)

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 02 mar 2013, 21:28

Pazzini!
Bilo je samo pitanje vremena kad ce da se zabije..
FORZA MILAN

EDIT:
Jedan k'o nijedan.. :mrgreen:
PRINCEEE!
2:0
Zadnja izmjena: betton, dana/u 02 mar 2013, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 mar 2013, 21:29

bravo paco, on je stvarno majstor za ove otpatke :lol:

FORZA MILAN !

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 02 mar 2013, 21:30

Dal je sad ovo bila Šarafova asistencija!? :D
Unico amore sei!
❤️🖤

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 02 mar 2013, 21:31

Mašinerija :lol:

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 02 mar 2013, 21:32

AjsKjub je napisao/la:Dal je sad ovo bila Šarafova asistencija!? :D
Pa po nekoj logici , on je praktički "dodao" loptu , iako je namjera bila da šutne . Tako da valjda je asist. :D

Je li me ovo oči varaju ili je San Siro , poprilično pun ?
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 mar 2013, 21:37

Ma kakva asistencija, njihov igrac je u zadnji cas pokupio loptu ispred faraona tako da je ustvari on zadnji igrao loptom.

a brate meljemo ih, mada mora se priznati da nas je i taj crveni malo pogurao, tacno se vidi ta praznina u ekipi.
sada laganini mozda zabiti jos jedan i privesti utakmicu kraju 8-)
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 02 mar 2013, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 mar 2013, 21:37

napokon ponavljam napokon sam docekao da vidim da abate suta na gol i nakon njegovog suta smo dosli do prvog gola, to cekam ima vec dvije godine :lol: :lol:

ovo ce na kraju biti rutinska pobjeda, sad se samo ne smiju nimalo opustiti nego trtebaju napasti i natrpati sto vise golova lazialima....crveni je prestrogo dosudjen ali eto mozda kompenzacija posto nije svirao penal moguce da je ono bilo u 16 metara, bilo kako bilo idemo po nova 3 boda i prelazak na 3 mjesto i smanjenje zaostatka za napolitancima na 5 bodova

FORZA MILAN

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 02 mar 2013, 21:40

ronaldo99 je napisao/la:napokon ponavljam napokon sam docekao da vidim da abate suta na gol i nakon njegovog suta smo dosli do prvog gola, to cekam ima vec dvije godine
Svaka ti dala.. :lol: :lol:
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 02 mar 2013, 21:41

Crveni diskutabilan ,ali vazna je namjera igraca Lazia ,Candreva je isao s namjerom da povuce i zaustavi El Sharawija ,a pri tome je i bio zadnji igrac ,Cautinho Baloteli ne igra zbog povrede ,a Ko je rekao da je Boateng poceo pucati iz svih pozicija opet ,covjek zadnje tri utakmice odlicno igra ,kretanje gradjenje lopte , te ima i odlicne pasove i zamisli ;)

i jos samo i Abate u zadnje vrijeme odlican
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 mar 2013, 21:43

betton je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:napokon ponavljam napokon sam docekao da vidim da abate suta na gol i nakon njegovog suta smo dosli do prvog gola, to cekam ima vec dvije godine
Svaka ti dala.. :lol: :lol:
pa brate sto jes jes....znas onu ko ceka taj se naceka :lol: :lol: :lol: eto ja se nacekao proklinjao ga i docekao da suta na gol i gle cuda dadosmo gol nakon njegovog suta :D GRANDE ABATE :lol: :lol: :lol:

i jos nesto jes da imamo igraca vise, ali brate ubili smo zito u njima...imamo 13 suteva na gol za jedno poluvrijeme protiv 3 na tabeli , sta drugo reci nego svaka cast momcima iako igramo sa dosta sarenim sastavom ;)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 02 mar 2013, 21:47

crveni karton je cist kao suza, nema veze sto i nije bio bas ''grub'' prekrsaj, ali napravio ga je zadnji igrac lazia, faraon ga je prosao bio i krenuo prema golu a on sa ledja startovao zasluzenn crveni, trebao je i penal u ovoj situaciji biti ali eto ne bi, to je mozda i poguralo ovaj crveni da ga da, po meni sudija puno grijesi, puno nas je ostetio, penal je bio i mnogo ranije kada je marketi zakacio sarafa po nogama, faraon ga obisao on njeg po nogama, dijete pada sudija ko fol daje prednost pazzini asa cist gol, ja bi sviro ono penal za svakog vala, super smo odigrali, mogli je biti brat bratu najmanje 4-5 :0 u nasu korist. idemo dalje da ih napunimo do vrha za onaj pozaz kod njih..

a baloteli ne igra zbog povrede, neko je upitao zasto ga nema.

btw: vidi internista ssto negodju hahah.. stima stima dabome nego stima.. kad odigrate i jednu ovakvu tekmu onda i vi mozete sanjati LP, ovako deka i psssst
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 02 mar 2013, 21:51

slika

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 02 mar 2013, 21:53

Crveni jeste možda malo prestrogo dat, ali ako cemo p opravilima onda je potpuno ispravan, ElS ide sam prema golu i candreva ga rusi kao zadnji, sprecava direktnu priliku, to je crveni karton. Ova desna strana Monto, DeSciglio i ElS igra odlicno uz sjajnog pazinija. Falmini je vazda bio pogibljen kad igra od njega nista ne ocekujem tako da miluna i lazio imaju isto igraca ja flaminija ne brojim kao naseg.
Mislim da bi Alegri u nastavku Serije A treba pokusati sa napadom ElS-Pazzini-Baloteli, jer pazini je odlican u kaznenom prostoru, prava zamjena za inzagija.
I opet su stoperi uzasni. lazio imao jednu sansu yepes je namjestio, zapata ne moze da doda loptu na 10 m rastojanja.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 02 mar 2013, 22:01

LegendKiller je napisao/la:Crveni jeste možda malo prestrogo dat, ali ako cemo p opravilima onda je potpuno ispravan, ElS ide sam prema golu i candreva ga rusi kao zadnji, sprecava direktnu priliku, to je crveni karton. Ova desna strana Monto, DeSciglio i ElS igra odlicno uz sjajnog pazinija. Falmini je vazda bio pogibljen kad igra od njega nista ne ocekujem tako da miluna i lazio imaju isto igraca ja flaminija ne brojim kao naseg.
Mislim da bi Alegri u nastavku Serije A treba pokusati sa napadom ElS-Pazzini-Baloteli, jer pazini je odlican u kaznenom prostoru, prava zamjena za inzagija.
I opet su stoperi uzasni. lazio imao jednu sansu yepes je namjestio, zapata ne moze da doda loptu na 10 m rastojanja.
Zapata je odlican bio ne zafrkaji ,ja ne znam sta se ti toliko zalis na njega ,po meni Zapata je trenutno najbolji stoper u Milanu
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 mar 2013, 22:06

hvala printeru sto nam ga je prepustio...on nam se itekako isplatio ;)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 02 mar 2013, 22:20

Je li Zaccardo zamjenio Zapatu onako ,ili je u pitanju neka povreda Zapate
(İbn Qajjim)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.