Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Nadam se da neko od igrača čita ove moje riječi i da će nas sve razuvjeriti u ponedjeljakSportfanatik je napisao/la:Koja skupina govana je u klubu, igrači samo piju u Pink Panteru, uprava je neozbiljna i gledaju samo svoj džep, nisu htjeli da nastupamo u Eurocupu, zbog toga nam je Vladović otišao, možda mi koji igrač i došao ispod cijene da smo igrali to euronatjecanje. Trener nam je neznalica, kao da se prepadnu igrači pobjede kada vode, obični pe.derčići. Ma nemam više riječi, tuga
'ta je perçi[u pa propuçta ostatak sezoneAndroid je napisao/la:Pobjeda protiv Jolly Sibenika 84-71,Freeman 17p,Sutalo15
Persic propusta ostatak sezone...
ozljedio zglob u utakmici protiv splitaremistarmo je napisao/la:'ta je perçi[u pa propuçta ostatak sezoneAndroid je napisao/la:Pobjeda protiv Jolly Sibenika 84-71,Freeman 17p,Sutalo15
Persic propusta ostatak sezone...
Nije tocnofelix123 je napisao/la:Mislim da smo sinošnjim porazom Splita napravili veliki korak prema izbjegavanju poslijednjeg mjesta
Jos 2 utakmice ABA lige i onda kreće BH Liga 6 ,bit će zanimljivo ,kljucne utakmice će bit Široki-Igokea i Igokea-Široki ,te još bi jednu naveo a to je Čapljina -Široki ,u Čapljini oni se uvijek nažeste kad dođe Široki igrači im igraju po 110% svojih mogućnosti ( a kad im Igokea dođe skinu gaće i sve bude rješeno u prvom poluvremenu) ,sretno smo dobijali u Čapljini zadnjih par sezona ,nadam se da ćemo i ove
Što se tiče sljedeće sezone ,mislim da treba već od 7 mjeseca polako počet slagat ekipu ,a ne posle Gospojine tek prve kontatke ,zato i jesmo ove godine sve za*ebli
Odmah naći pravog playa i centra ,jer bez njih se ne može igrati
Po meni bi trebalo vratiti Kraljevića iz Splita ,dečko u ST dobiva malo minuta(ludom Erjavecu svi to zamjeraju) ,a kad uđe dobro odgira ,sinoc 5 blokada i najbolji je bloker lige i dosta visok ,on i Rikic bi za 2 god. pojeli obruče ABA lige
Što se trenera tiče ,ništa osim domaćih između Velića,Vuje, pa i Romea Bilinovca treba izabrati ,ništa drugo
Valjda će ova bajka trajati još mnogo sezona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.