NK Zvijezda Gradačac
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
evo na koga su ti ''huligani'' zapravo navalili.. još kapiten se popeo na ogradu traži da ne rade to vjerovatno, ali džabe..

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nego kakav je buba bio? 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
poslije ordagica najboljiSarajlijc@ je napisao/la:Nego kakav je buba bio?

al kad se Avdukić pope na ogradu pa da pojebe i lešinarima i čiča draži mamu, ovdje ste nas došli sramotit...
Buba je bio najbolji

Buba je bio najbolji

a ti su najvise i dobiliBenjo_AFC86 je napisao/la:evo na koga su ti ''huligani'' zapravo navalili.. još kapiten se popeo na ogradu traži da ne rade to vjerovatno, ali džabe..

KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Bolje benjo da nisi stavio ovu sliku kad vidim ove cetnike muka mi dodje od smradovaBenjo_AFC86 je napisao/la:evo na koga su ti ''huligani'' zapravo navalili.. još kapiten se popeo na ogradu traži da ne rade to vjerovatno, ali džabe..
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
ko razbi ono sranje za pokazivanje brojeva kod izmjena 

sta reci gorak ukus koji jos ne prestaje.ocajni smo bili prvo poluvrijeme,a onda u drugom puno bolji stvorili nekoliko izglednih prilika ali nece u gol.zasluzili smo pobjedu,iako je borac odigrao dobru utakmicu i vidi se da imaju ekstra ekipu morala je ona jedna nasa lopta uci u gol.na kraju bar smo vidili da ekipa ima potencijala mlada smo ekipa i vjerujem da ce se dizati iz kola u kolo.
nadam se da vise nikada nece dozvoliti navijacima borca da kroce na nas stadion.ja sam se zakleo da vise nikad necu otici u banja luku.neka ih je sram danas su napali stare ljude penzionere.na kraju ce dobiti kaznu od 1500 km i gotovo i nikome nista.
pohvale za citavu ekipu i jos jednom cestitke upravi sto su uspjeli dovesti ordagica u nas klub
AMERE NEKA TI DRAGI BOG PODARI ZDRAVLJE I LIJEPU NARAV I AKOBOGDA PRED TOBOM JE VELIKA KARIJERA DANAS SI MNOGE ODUSEVIO
nadam se da vise nikada nece dozvoliti navijacima borca da kroce na nas stadion.ja sam se zakleo da vise nikad necu otici u banja luku.neka ih je sram danas su napali stare ljude penzionere.na kraju ce dobiti kaznu od 1500 km i gotovo i nikome nista.
pohvale za citavu ekipu i jos jednom cestitke upravi sto su uspjeli dovesti ordagica u nas klub
AMERE NEKA TI DRAGI BOG PODARI ZDRAVLJE I LIJEPU NARAV I AKOBOGDA PRED TOBOM JE VELIKA KARIJERA DANAS SI MNOGE ODUSEVIO
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
FCL je napisao/la:ko razbi ono sranje za pokazivanje brojeva kod izmjena
Vi iz Gradacca prvo trebate prebit ovaj "securtity" koji stoji i gleda kako borcevi navijaci udaraju vase sugradjane.Zaista mi nikad nece biti jasno za sta ti hajvani sa stikerima na sebi uzimaju dnevnice

Nema vise :P
Bitno je kad mi dodjemo "horde zla" da nas opkoli tona policajaca i rokaj preko ledja, a kad ovakvi levati dodju nema ni 2 policijaca na stadionu 

upravu si 100% ove navijace borca pa treba im zabranit ulaz na svakom mogucem stadionu u bih...aS_Roma je napisao/la:Bitno je kad mi dodjemo "horde zla" da nas opkoli tona policajaca i rokaj preko ledja, a kad ovakvi levati dodju nema ni 2 policijaca na stadionu
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Sad sam dobio objasnjenje po pitanju obezbjedjenja utakmice! Prije svake utakmice klub prijavi vrijeme odigravanja nadleznim organima MUP-a ! MUP vrsi procjenu obezbjedjenja i salje potreban broj policajaca za prestojecu utakmicu i ako je potrebno oni zovu kornjace a ne klub kao sto smo mislili!Klub obezbjedjuje samo redare u svojoj reziji ! Samim tim sto se desilo danas kriva je policiska procjena jer nisu poslali poziv jedinici federalnog mupa za posebne namjene ili kako se vec popularno zovu (KORNJACE) ! Na zalost zbog gresaka policije klub placa kazne savezu! NEVJEROVATNO

+1Kvota je napisao/la:Sad sam dobio objasnjenje po pitanju obezbjedjenja utakmice! Prije svake utakmice klub prijavi vrijeme odigravanja nadleznim organima MUP-a ! MUP vrsi procjenu obezbjedjenja i salje potreban broj policajaca za prestojecu utakmicu i ako je potrebno oni zovu kornjace a ne klub kao sto smo mislili!Klub obezbjedjuje samo redare u svojoj reziji ! Samim tim sto se desilo danas kriva je policiska procjena jer nisu poslali poziv jedinici federalnog mupa za posebne namjene ili kako se vec popularno zovu (KORNJACE) ! Na zalost zbog gresaka policije klub placa kazne savezu! NEVJEROVATNO![]()
![]()
potpis kume, baš to htijedoh reći...
Ne krivi redare i oni su praznih ruku kao i ostali na tribini.
Neka se niko ne dusa u prsa u vezi sa danasnjim dogadjajem pa ni navijaci. Nema niko ni na sta biti ponosan danas.Svi su djelovali individualno i dobro je sve i proslo.
Neka se niko ne nadje uvrijedjen,ali 2 idiota koja su pri izlasku pobjegli redarima,pa dosli pred nasu tribinu i pred navijace i izasli ne okrznuti....nema mjesta ni ponosu a ni krivnji.Sve je dobro i zavrsilo
Neka se niko ne dusa u prsa u vezi sa danasnjim dogadjajem pa ni navijaci. Nema niko ni na sta biti ponosan danas.Svi su djelovali individualno i dobro je sve i proslo.
Neka se niko ne nadje uvrijedjen,ali 2 idiota koja su pri izlasku pobjegli redarima,pa dosli pred nasu tribinu i pred navijace i izasli ne okrznuti....nema mjesta ni ponosu a ni krivnji.Sve je dobro i zavrsilo
policajci sta njih boli briga bitno je da imaju plate dobre,regres,topli obrok kada dodju na poso da vide ko ce im platit kaficu izvale se u nekom kaficu druga smjena spava po autima i to je to...klub treba tuzit MUP radi te procijene radi tih ljencuga u MUPU zvijezda ispastaKvota je napisao/la:Sad sam dobio objasnjenje po pitanju obezbjedjenja utakmice! Prije svake utakmice klub prijavi vrijeme odigravanja nadleznim organima MUP-a ! MUP vrsi procjenu obezbjedjenja i salje potreban broj policajaca za prestojecu utakmicu i ako je potrebno oni zovu kornjace a ne klub kao sto smo mislili!Klub obezbjedjuje samo redare u svojoj reziji ! Samim tim sto se desilo danas kriva je policiska procjena jer nisu poslali poziv jedinici federalnog mupa za posebne namjene ili kako se vec popularno zovu (KORNJACE) ! Na zalost zbog gresaka policije klub placa kazne savezu! NEVJEROVATNO![]()
![]()
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
- katapult81
- Kontakt:
A šta su oni skandirali??
Je li to bio povod današnjih nereda?
Je li to bio povod današnjih nereda?
redwhite je napisao/la:Ne krivi redare i oni su praznih ruku kao i ostali na tribini.
Gledao sam malo prije snimak i znam sta sam vidio.Jedan se tuce s njima a ostali iza ograde gledaju,a svaki bi vola mogao pojesti koliki su.Ako nisu tu da obezbjedjuju onda neka meni daju 30-40 Km i ja cu uz kospice kuci isto tako obezbjedjivat tekmu.Isti ti redari bi nekom klincu polomili ledja ali da mali ima 55 kg i da nema nikog za ledjima.Sve u svemu ruzno je bilo vidjeti ono danas.
Nema vise :P
Ma ovdje je zakazala policija i osguranje,navijaci zvijezde su dobri ljudi ja sam se uvjerio kada je Gradina gostovala dole,koa sto jedan rece dali su horde dosle opkolila bi odmah policija..ja znam da je nas 6,7 doslo pred stadiona a oko nas se okupila policija i kornjace nas dopratle do tribine..nama posve je bilo smijesno to..sjeli smo na tribinu sa domacim navijacima,zezali se ,komentarisali utakmicu i tako to..a izgledalo je od strane polcije da ce bit masakr..flash je napisao/la:redwhite je napisao/la:Ne krivi redare i oni su praznih ruku kao i ostali na tribini.
Gledao sam malo prije snimak i znam sta sam vidio.Jedan se tuce s njima a ostali iza ograde gledaju,a svaki bi vola mogao pojesti koliki su.Ako nisu tu da obezbjedjuju onda neka meni daju 30-40 Km i ja cu uz kospice kuci isto tako obezbjedjivat tekmu.Isti ti redari bi nekom klincu polomili ledja ali da mali ima 55 kg i da nema nikog za ledjima.Sve u svemu ruzno je bilo vidjeti ono danas.
MOdric..MOdric..MOdric..
A i ne znam gdje nadete ove redare oni ne znaju cuvati krave a kamoli koga da odbrane. 

sad gledam izvjestaj i ekipa bht se zali da su bili meta napada domacih navijaca.znali neko nesto vise o ovome
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.