FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Cautinho
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Koliko god nama to bilo pichasto,opet su oni pobjedili a ta im je taktika pobjedu i donijela.A mi svoju moramo mjenjati,ako se zeli proci Milan,hitno nesto mjenjati.
Keep walking.
i kakve to veze ima kad izgubis tri utakmice za redom,sa 7 primljenih i 2 postignuta golaM4kaveli je napisao/la:Cuj ovog padobranca.geoxx je napisao/la:pa stvarno ne znam o kakvom penalu vi pricate ? pa i sasa matic jasno vidi da je bio cisti dajv , daj ne cupajte se na to , danas ste bili blago receno izdominirani , pa sam cristiano je imao vise suteva za pola sata nego vi za citavu utakmicu , al' bitno je da je posjed lopte na vasoj strani
Real jeste pobijedio, ali nije izdominirao Barcelonu.
Ali posto ti ne znas sta to znaci sumnjam da ti neko moze objasniti.
Danas su Realove bekove cinili Kaka, Morata i Callejon.
Pametnom dovoljno.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
[youtube][/youtube]
Jasno se vidi da je neko pokraden , taj neko je Adriano koji je neku vecer trebao dobiti Oscara
Jasno se vidi da je neko pokraden , taj neko je Adriano koji je neku vecer trebao dobiti Oscara
Ima veze jer sam neznalici pokusao objasniti da Real nije izdominirao Barcu.
Pa ljudi svaku tekmu utakmicu preokrecu iz kornera sto i nije neki problem pored Barcinih igraca i + kada Puyol nije tu.
Pa ljudi svaku tekmu utakmicu preokrecu iz kornera sto i nije neki problem pored Barcinih igraca i + kada Puyol nije tu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
i sta vele katalonci : " mou ostani " 

Kad se samo sjetim proslogodisnje price pred tekmu u ligi na nou campu. Kazu farselonci "jbo realovu titulu ako ne pobjede barcu" i et dobi ih real. znaci i ove godine, jbo ovu titulu barcinu jer nisu reala dobili
nije to to jednostavno

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
vama je dominacija samo onda kada imas loptu 70% loptu u posjedu,meni je veca dominacija kad ekipa moze iz tri poteza doci u gol prilku nego li kad moras razmjeniti 324234234 pasovaM4kaveli je napisao/la:Ima veze jer sam neznalici pokusao objasniti da Real nije izdominirao Barcu.

svaka ekipa ima svoje slabosti,naravno da ce protivnici uvijek to pokusavati kazniti,gol je gol

- Cautinho
- Kontakt:
Ma yebo ovu utakmicu,prvenstvo ce svakako biti osvojeno sa 10+ bodova razlike.Mene zabrinjava ova igra u ovom periodu,Milan ce ovo kazniti ako se bude igralo kao danas i uopce ovo zadnje vrijeme.Sada na Depor,aBd nabit samopouzdanje,da 5+ golova i onda na Milan.
Keep walking.
I opet tri utakmice za redom se spominjuL-Train je napisao/la:i kakve to veze ima kad izgubis tri utakmice za redom,sa 7 primljenih i 2 postignuta gola

Daj malo provjerite neke podatke pa tek onda ovdje pišite. Naravno da to nije poenta, ali danas bar nije teško provjeriti neke stvari.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
coutinho, ne cautinhoCautinho je napisao/la:Ma yebo ovu utakmicu,prvenstvo ce svakako biti osvojeno sa 10+ bodova razlike.Mene zabrinjava ova igra u ovom periodu,Milan ce ovo kazniti ako se bude igralo kao danas i uopce ovo zadnje vrijeme.Sada na Depor,aBd nabit samopouzdanje,da 5+ golova i onda na Milan.
izvinjavam se,vjerovatno sam negdje izgubio nebitnu utakmicu protiv Sevillemessilla je napisao/la:I opet tri utakmice za redom se spominjuL-Train je napisao/la:i kakve to veze ima kad izgubis tri utakmice za redom,sa 7 primljenih i 2 postignuta gola. Kakve tri utakmice?
Daj malo provjerite neke podatke pa tek onda ovdje pišite. Naravno da to nije poenta, ali danas bar nije teško provjeriti neke stvari.

Ma da, shvatam da to nije bila poenta, malo mi je zasmetalo jer se već drugi put povlači po temi. Inače, sve u redu sa moje strane.L-Train je napisao/la:izvinjavam se,vjerovatno sam negdje izgubio nebitnu utakmicu protiv Seville,ali cak ste i tu pokazali dosta slabosti,bez obzira na pobjedu.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Da li jos neko vjeruje u prolaz protiv Milana ?
Pored onakve odbrane ja sad mislim da bi Milan mogao i do pobjede.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- RealMoudrid
- Kontakt:
To zvuči kao da je pobjeda Milana na Nou Campu upitna. 1:2M4kaveli je napisao/la:Da li jos neko vjeruje u prolaz protiv Milana ?![]()
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- francobaresi
- Kontakt:
Guardiola je itekako pametan po pitanju biranja posla i ugovora koji potpisuje .
Nije bez razloga ugovor samo potpisivao na jednu godinu , jer znao je da će doći do zasićenja i pada Barcinih igrača i igre. Na vrijeme je osjetio da će se to desiti i otišao je kao pobjednik .
Barca nije navikla na ovakvu situaciju , moral im je sigurno jako narušen a i nesigurnost se javlja nakon ovakvog perioda .
Mjenjati ništa ne mogu , kasno je za to. Ovi momci su obučeni da igraju jednu igru i ne mogu oni preko noći nešto novo pokušati , to bi bilo samoubistvo . Barca je teško ranjena, nije ovako bilo već 5 god. najmanje .
Milan drži "nož" i oni mogu zadati " smrtonosan " udarac Barceloni . Mada u fudbalu se nikad ne zna ..
Nije bez razloga ugovor samo potpisivao na jednu godinu , jer znao je da će doći do zasićenja i pada Barcinih igrača i igre. Na vrijeme je osjetio da će se to desiti i otišao je kao pobjednik .
Barca nije navikla na ovakvu situaciju , moral im je sigurno jako narušen a i nesigurnost se javlja nakon ovakvog perioda .
Mjenjati ništa ne mogu , kasno je za to. Ovi momci su obučeni da igraju jednu igru i ne mogu oni preko noći nešto novo pokušati , to bi bilo samoubistvo . Barca je teško ranjena, nije ovako bilo već 5 god. najmanje .
Milan drži "nož" i oni mogu zadati " smrtonosan " udarac Barceloni . Mada u fudbalu se nikad ne zna ..
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Poražavajuća statistika o broju Barçinih udaraca na gol protivnika:
- protiv Milana: 1,
- protiv Reala u Kupu - 2,
- protiv Reala danas - 3.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da, prorok. Osjetio je da ce doci do pada u trenutku kad je izdominiran u prvenstvu i ligi sampiona.francobaresi je napisao/la:Na vrijeme je osjetio da će se to desiti i otišao je kao pobjednik .
- anonymousHD
- Kontakt:
miki_92 je napisao/la:Poražavajuća statistika o broju Barçinih udaraca na gol protivnika:
- protiv Milana: 1,
- protiv Reala u Kupu - 2,
- protiv Reala danas - 3.
Vi ukupno 5 šuteva, mi vama 5 golova. Slatko.

Nebitna utakmica totalno, al' se opet čovjek nasekira zbog nekih situacija.
Sudija kriminalan, svaki kontakt - karton, ona situacija Ronaldo vs. Pique kad je Pique dobio žuti je za plakanja, fakat.
Penal k'o suza nad Adrianom.
Roura, usput debilčina, vadi Villu a ubacuje Alexisa, pored Pedra koji se nije vidio bukvalno čitavu tekmu.
Villa je barem nešto pokušavao, trčao, trudio se ... svašta.
Jah, P.S., Valdez mi je porast'o u očima.
Sudija kriminalan, svaki kontakt - karton, ona situacija Ronaldo vs. Pique kad je Pique dobio žuti je za plakanja, fakat.
Penal k'o suza nad Adrianom.
Roura, usput debilčina, vadi Villu a ubacuje Alexisa, pored Pedra koji se nije vidio bukvalno čitavu tekmu.
Villa je barem nešto pokušavao, trčao, trudio se ... svašta.

Jah, P.S., Valdez mi je porast'o u očima.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.