poceo sam vjerovat u ovo

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ipsvic,Carlton, Blekpul ?Admir_Sa je napisao/la:u engleskoj drugoj ligi se igra 8 utakmica, od tih 8 ja sam na tri stavio zp1+ i 21min na 5 utakmica je pao bar jedan gol, a pretpostavljate na kojim utakmicama nema gola
**** balvanskanishikori je napisao/la:misle li ovi englezi zabijati??????????![]()
![]()
tri gola na sedam utakmica...![]()
Nije nemoguce .nishikori je napisao/la:ima li šanse da swansea i newcastle zabiju 3 komada u 2. pol.?
rekao bih ništa nije nemoguće, ali ipak sam ih ja igrao tako da je vjerovatno nemoguće...Tribalian je napisao/la:Nije nemoguce .nishikori je napisao/la:ima li šanse da swansea i newcastle zabiju 3 komada u 2. pol.?
@ Tritolone, vrlo je moguce da ce to i doci ,1000 puta mi se takve stvari desavale kad je Newcastle u pitanju . ONo prvo poluvreme nista,a u drugom goleada. Krajnji rezultat je mozda i najverovatniji da bude 2:1.Tritolone je napisao/la:Znaci siguran sam da sam igra Newcastle - Swansea gg3+ i pregledavam listic po 10 puta i nigdi ga nac, i sad bezze bacim jos jedan pogled na njega kad taj par na prvom mjestujbmti sebe budalu.
Evo pravog coveka kad je Newcastle u pitanju, @ Monoloze okreci telefon i reci im da se uozbilje @ Tritolone i @ Nishikori samo to cekaju da im zivot krene na bolje .Monolog je napisao/la:Ma ja sam malo gledao Swansea - Newcastle iii razočarao se.Valjda će u 2. poluvremenu biti bolje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.