Everton F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Everton F.C.
Prti se lagano u FA Cupu. Wigana bi trebali rutinski riješiti na Goodisonu pogotovo jer im gori pod nogama u ligi. Readinga treba dobro nagrditi, ispepati ih i vratiti nazad u Championship.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Slazem se nego sta. Sto se Readinga tice 3-4 komada uff daj Boze mislim da je i 2 dosta. A Wembli eh to mi je vec u mislima.obi-punk-kenobi je napisao/la:Pa zeljo moj, morale su i vile nosati i nas več je i vrijeme bilo,zar ne?! Dosta je bilo i "sudačkih greških i previđenih situacija" na naš račun. Hajmo gledati na sljedeču tekmu-dolazi nam Reading (jedan od tri kluba koja su nam u prvom dijelu sezone nanjeli poraz-red bi ih bilo dočekati domačinski i dati im za "puta" tri-četiri komada) a onda je tu več i taj "ogled" sa Wiganom na Goodisonu-gdje bi u slučaju da prođemo ,igrali ponovo na Wembleyu...uhh, kako to kod Engleza znači..."tekma na Wembleyu" pa makar to bila promocija iz treče u drugu ligu i slično.
COYB
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Naravno da sam ,u želji, malo i pretjerao-naravno da bi i dva gola bila i više nego dosta,uz uslov da Reading da manje bar jedan
. Optimalno bi bilo da ovo bude pobjeda bez primljenoga gola.Odavno nismo to napravili. Razlog za brigu je i taj da je najvjerovatnije Tim Howard povrijeđen u utakmici sa Oldhamom, pa možda ovu utakmicu bude branio rez. golman Mucha (reprezativni golman Slovačke), Fella se vrača, Anichebe upitan, a ikona Tony Hibbert najvjerovatnije se oprostio od igranja za prvi tim do kraja sezone.
Nadam se pobjedi
COYB

Nadam se pobjedi
COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********
1:0 za Everton, Reding pogodio stativu malo pre toga.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
3:1 

Who is your čampion??
Who is your čampion??
Odlična tekma, Reading je dobro prošao. Moralo je ova barem s petakom biti ali eto, nije bilo sreće. Masa zicera promašeno ali opet smo vidjeli tri lijepa gola, pogotovo ono Pienaarov. Jelavić nikako da proradi kako treba, njegovi golovi mnogo fale.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Dugo me nije bilo-povratak u realnost znači obaveze i manje vremena. Kad pogledam ova videa koja snimah tad u Liverpoolu i meni se otme onaj uzdah
( ok, ok, znam da je prošlo dosta od tad, ali ljepo ih je pogledati, zar ne?)
Pobjeda protiv Readinga je došla u pravi čas-malo da se vrati samopouzdanje i da se dečki malo više "zavare" zajedno, a naročito pred subotnju utakmicu protiv Wigana i tog četvrt finala FA Cupa.
a sad malo "filmića"
(hajmo ovako-odete na YouTube i potražite kanal od korisnika "postivalac" i -voil'a- tu ste i gledajte do milje volje, jer ima nekih 8-9 novih "filmića"
a mrsko mi ih je ovdje "ljepiti" ) Živjeli mi .
COYB

Pobjeda protiv Readinga je došla u pravi čas-malo da se vrati samopouzdanje i da se dečki malo više "zavare" zajedno, a naročito pred subotnju utakmicu protiv Wigana i tog četvrt finala FA Cupa.
a sad malo "filmića"

COYB
Pogledao sam klipove, hvala ti. Odmah mi u glavi kako se dočepati Liverpoola što prije. Na listi želja ta je No.1 trenutno. Čim se dokopam malo više para, idem majke mi. To aBd tamo poslije gostovanja BiH u Slovačkoj gdje isto kontam ići. Računam da ću preko ljeta baš živnuti što se tiče financija.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
hehehe...znači "otvorio se apetit"
Ma neka, aferim! Ako treba kakva informacija ili šta ...na P.P. samo-da neumaramo ljude ovdje. A i to za "popravak ljetni" ha?? Dolazi "diaspora " iz Norveške i Švedske pa če "kanut koja"
...uhh.
Nego, onu sutrašnju tekmu neču moči gledati...opet me neka šugava smijena zapala na poslu...ali ima onaj "livescore" i još stavim na everton starnicu pa laganini pratim ( hmmm
, iskreno , nema tu ništa od "laganini"...sav treperim,pizdekam,napet k'o pračka i samo se povlačim
po poslu po nekim čoškovima da provjerim rez!!
)...ali iskreno, VJERUJEM u prolaz...hehe, ostaje nam samo vjera
.
Žao mi tvog "zeme" Jelavića-nikako da "propuca" moj Goodison-da mu nisu neku sihru svezali hasumi??
Da ne bi ovo bio blog ...nadam se povratku Furhera, MuXa i malog iz Fajsbuk sfere
a ti i AllMighty Cittadella....Živjeli!
COYB

Nego, onu sutrašnju tekmu neču moči gledati...opet me neka šugava smijena zapala na poslu...ali ima onaj "livescore" i još stavim na everton starnicu pa laganini pratim ( hmmm

Žao mi tvog "zeme" Jelavića-nikako da "propuca" moj Goodison-da mu nisu neku sihru svezali hasumi??

Da ne bi ovo bio blog ...nadam se povratku Furhera, MuXa i malog iz Fajsbuk sfere

COYB
Prop' o bih davno da čekam rodbinu. Mane više ni toga.
Dok sam čovjek ne zasuče rukave, nema hljeba. Tako svake godine da isfinanciram sebi studije. A ove godine, nešto se nadam da ću moći izbiti i koji dinar viška da odem na par mjesta što sam zacrtao, između ostaloga na Goodison i u Bratislavu.
Što se tiče Wigana, već su pali na Goodisonu ove sezone. Nadam se da će opet, ovaj put biti bez ispaljenog metka. Nikica će pogoditi, siguran sam. I lani je Sunderland izbacio, doduše tamo kod njih u drugom meču. Ove godine neće biti drugog meča, Wigan neka gleda kako će ostati u ligi a plavi će da razmišljaju o trofeju FA Cupa. Pa je li ?

Što se tiče Wigana, već su pali na Goodisonu ove sezone. Nadam se da će opet, ovaj put biti bez ispaljenog metka. Nikica će pogoditi, siguran sam. I lani je Sunderland izbacio, doduše tamo kod njih u drugom meču. Ove godine neće biti drugog meča, Wigan neka gleda kako će ostati u ligi a plavi će da razmišljaju o trofeju FA Cupa. Pa je li ?

1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Nogometaš Evertona Marouane Fellaini smatra da njegova momčad može ostvariti dobar rezultat ove sezone. Klub iz Liverpoola želi se plasirati u polufinale FA kupa, a belgijski reprezentativac uvjeren je u uspjeh...
Everton će u subotu na svojem Goodison Parku odmjeriti snage s Wiganom u četvrtfinalu FA kupa, a uoči tog dvoboja nogometaš The Toffeesa Marouane Fellaini iznio je svoja razmišljanja.
"Svi su jako motivirani za tu utakmicu, pred Evertonom je velika prilika. Igrači svaki dan rade za ovo i nadam se da ove sezone možemo do polufinala", rekao je Fellaini za službenu klupsku stranicu.
Belgijski nogometaš vjeruje u uspjeh protiv Wigana u subotu: "Imamo dobru momčad. Ovdje igram pet godina i nisam ništa osvojio, tako da se nadam da ove sezone možemo do trofeja. Svatko želi osvajati naslove kada igra nogomet, nadam se da ćemo u tome uspjeti ove sezone", izjavio je.
Fellaini je ove sezone postigao 11 pogodaka u Premiershipu, što ga je učinilo najboljim klupskim strijelcem: "Sretan sam, a kada postignem pogodak, to je bonus za mene, ali najvažnije je pobijediti u svakoj utakmici."
"Ne znam koliko ću pogodaka do kraja sezone uspjeti postići, ali nastojat ću nastaviti dobro igrat pa ćemo vidjeti", zaključio je.
Everton će u subotu na svojem Goodison Parku odmjeriti snage s Wiganom u četvrtfinalu FA kupa, a uoči tog dvoboja nogometaš The Toffeesa Marouane Fellaini iznio je svoja razmišljanja.
"Svi su jako motivirani za tu utakmicu, pred Evertonom je velika prilika. Igrači svaki dan rade za ovo i nadam se da ove sezone možemo do polufinala", rekao je Fellaini za službenu klupsku stranicu.
Belgijski nogometaš vjeruje u uspjeh protiv Wigana u subotu: "Imamo dobru momčad. Ovdje igram pet godina i nisam ništa osvojio, tako da se nadam da ove sezone možemo do trofeja. Svatko želi osvajati naslove kada igra nogomet, nadam se da ćemo u tome uspjeti ove sezone", izjavio je.
Fellaini je ove sezone postigao 11 pogodaka u Premiershipu, što ga je učinilo najboljim klupskim strijelcem: "Sretan sam, a kada postignem pogodak, to je bonus za mene, ali najvažnije je pobijediti u svakoj utakmici."
"Ne znam koliko ću pogodaka do kraja sezone uspjeti postići, ali nastojat ću nastaviti dobro igrat pa ćemo vidjeti", zaključio je.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Nemogu jos da vjerujem.Pet(5) minuta nisam gledao livescore i kad vidjeh rez kad srce me nestrefi.Kako ce tekma ici dalje...neznam...sami me je strah da ce to biti to od FA Cupa.
COYB
COYB
Obi jarane za nepovjerovat. Ja poceo gledat tekmu od 25min ni suta na go Everton nije imao ma ni suta ikako. 1 go iz kornera lopta preko Osmana (prenizak je za kornera) i frajeru sjeda na glavu a to sto je Distan bio tu u blizini je dodatni so na ranu. Drugi go Nevil je vraca nazad samo lijepo fino na noge Wiganovom napadacu koji kontrira za 2:0 a Distanovo ppostavljanje u cijeloj toj situaciji je kriminialno. Umjesto da odmah zasprinta i ide po loptu on ceka da lijevi bek stigne napadaca Mcmanamana koji je inace dijete Evertona tek kad je vidjeo da od toga nema nista onda pocinje trcat ma strava. 3:0 prelijep go, svaka im cast prosli po lijevoj strani vraca se lopta na 16m i covjek je samo plasira. Sve u svemu Wigan bolji zasluzeno vode eh sad 3:0 malo previse ali su 2 gola sigurno zasluzili.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Ne mogu da vjerujem. Završiše ljudi posao u 5-6 minuta. Everton katastrofa, nisam mogao ni sanjati da će se ovako stvari odvijati na Goodisonu protiv ekipe koja vodi grčevitu bitku za opstanak u Premiershipu. Još jedna sezona bez ikakvog uspjeha, tako dobro otvorili, dugo gurali u vrhu i Kupu i na kraju se sve kroz 3 utakmice prosulo. Fuj majke mi. 10 kola prije kraja sezone se treba razmišljati o sljedećoj sezoni. Bljak. Sad strepiti ko li će otići a ko će doći a s obzirom na dosadašnju politiku kluba, sa skromnim financijskim mogućnostima, gledat ćemo dosta odlazaka a skroz mali broj pojačanja. Od trenerske klupe, golmana pa do napada očekujem dosta promjena. Tako mora to biti.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Jarane promjena ce biti ali najvjerovatnije na gore. Odakle pare za bolje?? Pocinjem se pomalo slagat sa rajom koja Moyesa krivi za lose rezultate nakon nove godine jer nece da produzi ugovor nego ceka kraj sezone. Pa sta cekas? To se sve pomalo odrazi na igrace. Isti covjek je par puta govorio protiv toga a sad isto radi. Po meni ili se nada trenerskom poslu u Citiyu, Arsenalu (po meni malo vjerovatno), Celziju uglavnom bilo je dosta price u vezi ova 3 kluba i Moyesa ili pokusava da pritisne vlasnike da kesiraju jer je svjestan da ovako ne ide. Everton tipicno odradi jednu polusezonu dobro a drugu kuburi. Prosle sezone drugi dio se odradio jako dobro ove sezone prvi dio i cim dodzu prve povrede kola krenu niz brdo. Moyes zaradzuje dobro u Evertonu mislim da je medzu placenijim trenerima premijer lige ali po meni naveo sam 2 moguca razloga sto nije potpisao novi ugovor i nadam se da ce ostati jer sve ostalo ne vjerujem da moze ista bolje od postignutog a sigurno moze gore.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
U potpunosti se slažem sa Vaša zadnja dva posta...kola su krenula nizbrdo nekako od one dvije tekme sa Swanseaom i Southemptonom...nekako se vidjelo bezidejnost, umor, "tanka klupa" i povrede koje su več dobrano "pošarale" klub.I to o tipičnoj Evertonovoj shizofrenoj sezoni-ali svakoj -gdje je jedna odlična,oduzima dah i lud si od ponosa i druga gdje je muljevito, teško i u grču ....ali svaka.
I naravno da je ova utakmica, ne sol, več solna kiselina na ranu-jer toliko očekivanja je bilo....ma haj' da više ne drobim,nemogu od muke o tome više.
Naravno da je odvratno kad je 10 kola prije kraja prvenstva več ti jasno da od bilo kakva uspjeha nema ništa-a pod uspjehom smatram mjesto koje vodi u Evropu (CL ili EL), FA Cup (ako ne osvojen onda bar na taj način izlazak kao finalist) , zadržavanje glavnine igrača i trenerskog kadra...i sad, kad pred sobom imaš 10 kola od kojih je pet susreta sa klubovima iz vrha (ok, ok, četiri-Liverpool nesmatram jednim od njih
-apropo njih, ostaje nam samo, baš SAMO to , da budemo bolji od njih na kraju ili da ih pobjedimo na Anfildu i to bi bio vrhunac sezone-koji loš krešendo
) i sa nekih osvaojenih 12-15 bodova daj bože da smo u prvih 7-8, ali šta očekivati na kraju...kako i sami kažete...počev od trenerske klupe pa do napadačkih redova moraju neke promjene doči-ali , ono ALI, znajuči financijske "sposobnosti" kluba, sljedeča sezona bi /če biti traumatična!! JER ...jer sav novac od prodaje ( a sad ne govorim o mogučoj prodaji/odlasku-to je de facto izvjesno!) Fellainia i Bainesa, a i odlazak Moyesa ( jeste istinit podatak da je on jedan od tri najplačenija menadžera u Premiere League) če otiči na saniranje minusa u blagajni.
Samo bih zaključio da neke velike promjene mora doči-i kako je i zeljocity rekao, pomalo se sve više i više približavam stajalištu rastučeg broja nezadovoljnih Evertoniensa sa Moyesom,koji postaje nam kao opijat (daje nam osječaj sigurnosti,uljuljkani ,kad je pun ku**c nam ga,ljutimo se, ali opet nemožemo bez njega nekako)-napisao bih istovjetan post na tu temu, tako da je dovoljno još jednom pročitati njegov.
Nadam se da neuguših, ali kome se neda čitati ,nek ne čita-ali morao sam ovo izbaciti
s nadom u bolje.
COYB

I naravno da je ova utakmica, ne sol, več solna kiselina na ranu-jer toliko očekivanja je bilo....ma haj' da više ne drobim,nemogu od muke o tome više.
Naravno da je odvratno kad je 10 kola prije kraja prvenstva več ti jasno da od bilo kakva uspjeha nema ništa-a pod uspjehom smatram mjesto koje vodi u Evropu (CL ili EL), FA Cup (ako ne osvojen onda bar na taj način izlazak kao finalist) , zadržavanje glavnine igrača i trenerskog kadra...i sad, kad pred sobom imaš 10 kola od kojih je pet susreta sa klubovima iz vrha (ok, ok, četiri-Liverpool nesmatram jednim od njih

Samo bih zaključio da neke velike promjene mora doči-i kako je i zeljocity rekao, pomalo se sve više i više približavam stajalištu rastučeg broja nezadovoljnih Evertoniensa sa Moyesom,koji postaje nam kao opijat (daje nam osječaj sigurnosti,uljuljkani ,kad je pun ku**c nam ga,ljutimo se, ali opet nemožemo bez njega nekako)-napisao bih istovjetan post na tu temu, tako da je dovoljno još jednom pročitati njegov.
Nadam se da neuguših, ali kome se neda čitati ,nek ne čita-ali morao sam ovo izbaciti

s nadom u bolje.
COYB
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Prošlo je več nekoliko dana, ljutnja i razočarenje su pomalo več napustili moj živčani sustav i sad pred nama je utakmica "vađenja" -ono, kad nakon neke utakmice, a u Evertonovom slučaju to su izričito utakmice FA CUpa, dobiješ nekog atraktivnoga protivnika i tu pokušaš zadobiti poljuljani ugled, povjerenje navijača i samopuzdanje. Prošle sezone to je bila utakica-ljepotica sa Manchester Utd. (4:4)nakon one srceparajučeg poraza u polufinalu od "susjeda", a sad nakon još goreg propadanja i blamaže (po mome ličnom mišljenju!!) u četvrtfinalu od Wigana (0:3), na Goodison dolaz nam branitelj naslova ( neče ga odbraniti, evidentno je :ugeek: ), Manchester City. Jedan od rijetkih "top-klubova" s kojim imamo dobru ,čak veoma dobru statistiku u međusobnim utakmicama.(izgubili samo dvije utakice u zadnjih 11 susreta). Kakve su nam šanse da izvučemo pozitivan rezultat, vidječemo sutra-ali dolazi nam City koji je u zamahu, pa i bod bi bio i više nego zadovoljavajuči. A da nismo daleko od tog petog mjesta pokazuje podatak da nam Arsenal biježi dva boda, sa komšijama dijelimo šesto mjesto uz utakmicu manje (samo dobra gol razlika ih drži iznad nas
) i kad malo razložno promislimo -ništa nije gotovo-mislim, ostaje još SAMO to mjesto koje vodi u Evropu-i nije nemoguče ako se "odigra par dobrih poteza". a kako to izgleda, pobrinuli su se experti iz lokalnoga lista "Liverpool ECHO" da nam to i predoče:
( ok, oprostite , na engleskom je,ali zar ovdje nepratimo engleski fudbal
)
European football next term is the only tangible prize left, but with 10 games to go Europa League qualification will be far from straight forward.
Here's our take on the pitfalls and opportunities remaining in the fixture list for the Blues, as they attempt to finish the season on high.
TOMORROW, Goodison Park, v Manchester City
EVERTON have lost just twice in their last 11 games against City and have not been beaten at Goodison since 2009.
If the players (and the crowd) are able to shrug-off their devastation at last weekend's debacle there is no reason why they can't cause an upset against Roberto Mancini's side again.
SATURDAY, MARCH 30, Goodison Park, v Stoke City
VICTORIES over Tony Pulis' durable battlers are rare for the Blues so they may have to settle for a point as they bid to keep in touch with fellow fifth-placed contenders Liverpool and Arsenal.
SUNDAY, APRIL 7. White Hart lane v Tottenham Hotspur
A FEW months ago this might have been billed as a pivotal stage in the battle for fourth place, but sadly Everton's momentum has long since waned.
Nevertheless Everton will be fired-up to face the in-from Londoners and prove that although their squad may not have the same depth, the punters were not wrong to tag the Toffees as Champions League contenders before January.
SATURDAY, APRIL 13. Goodison Park, v QPR
HARRY HOUDINI’S last-ditch revival of the Rs may be in full swing but Everton must look at the visit of the Londoners as a chance to bag three points and consolidate their bid for Europe.
TUESDAY, APRIL 16. Emirates, v Arsenal
EVERTON’S 18-year wait for a victory over the Gunners in North London suggests this will be a tough task, and perhaps a point would be seen as acceptable bounty.
SATURDAY, APRIL 20. Stadium of Light, v Sunderland
EVERTON will hope to maintain their bogey team jinx over the Wearsiders, who are likely to be safe from the drop but perhaps with less to play for as the season counts down.
SATURDAY, APRIL 27. Goodison Park, v Fulham
MARTIN JOL’S side are no pushovers but Everton should have beaten them in the corresponding fixture last November.
A home victory will be important in the fight for the top six.
SATURDAY, MAY 4. Anfield, v Liverpool.
THE Big One. If the two clubs are still neck and neck vying for a Europa League spot, or perhaps even higher, this could be one of the most important league derbies in a long time.
Can Moyes finally break his duck across Stanley Park?
It would be perfect timing if he could.
SUNDAY, MAY 12. Goodison Park, v West Ham
HOPEFULLY there will be more motivation for the Toffees than the mid-table Hammers at this point, and Moyes’ men can end their Goodison campaign on a high with the season’s finale approaching.
SUNDAY, MAY 19. Stamford Bridge, v Chelsea
A TESTING curtain-closer but another chance for Moyes to land a defiant blow at a ground where his side have rarely tasted victory. If Everton have managed to close the gap on Rafa Benitez’s side at this point it could make it even more interesting.
COYB

( ok, oprostite , na engleskom je,ali zar ovdje nepratimo engleski fudbal

European football next term is the only tangible prize left, but with 10 games to go Europa League qualification will be far from straight forward.
Here's our take on the pitfalls and opportunities remaining in the fixture list for the Blues, as they attempt to finish the season on high.
TOMORROW, Goodison Park, v Manchester City
EVERTON have lost just twice in their last 11 games against City and have not been beaten at Goodison since 2009.
If the players (and the crowd) are able to shrug-off their devastation at last weekend's debacle there is no reason why they can't cause an upset against Roberto Mancini's side again.
SATURDAY, MARCH 30, Goodison Park, v Stoke City
VICTORIES over Tony Pulis' durable battlers are rare for the Blues so they may have to settle for a point as they bid to keep in touch with fellow fifth-placed contenders Liverpool and Arsenal.
SUNDAY, APRIL 7. White Hart lane v Tottenham Hotspur
A FEW months ago this might have been billed as a pivotal stage in the battle for fourth place, but sadly Everton's momentum has long since waned.
Nevertheless Everton will be fired-up to face the in-from Londoners and prove that although their squad may not have the same depth, the punters were not wrong to tag the Toffees as Champions League contenders before January.
SATURDAY, APRIL 13. Goodison Park, v QPR
HARRY HOUDINI’S last-ditch revival of the Rs may be in full swing but Everton must look at the visit of the Londoners as a chance to bag three points and consolidate their bid for Europe.
TUESDAY, APRIL 16. Emirates, v Arsenal
EVERTON’S 18-year wait for a victory over the Gunners in North London suggests this will be a tough task, and perhaps a point would be seen as acceptable bounty.
SATURDAY, APRIL 20. Stadium of Light, v Sunderland
EVERTON will hope to maintain their bogey team jinx over the Wearsiders, who are likely to be safe from the drop but perhaps with less to play for as the season counts down.
SATURDAY, APRIL 27. Goodison Park, v Fulham
MARTIN JOL’S side are no pushovers but Everton should have beaten them in the corresponding fixture last November.
A home victory will be important in the fight for the top six.
SATURDAY, MAY 4. Anfield, v Liverpool.
THE Big One. If the two clubs are still neck and neck vying for a Europa League spot, or perhaps even higher, this could be one of the most important league derbies in a long time.
Can Moyes finally break his duck across Stanley Park?
It would be perfect timing if he could.

SUNDAY, MAY 12. Goodison Park, v West Ham
HOPEFULLY there will be more motivation for the Toffees than the mid-table Hammers at this point, and Moyes’ men can end their Goodison campaign on a high with the season’s finale approaching.
SUNDAY, MAY 19. Stamford Bridge, v Chelsea
A TESTING curtain-closer but another chance for Moyes to land a defiant blow at a ground where his side have rarely tasted victory. If Everton have managed to close the gap on Rafa Benitez’s side at this point it could make it even more interesting.
COYB
Juče sam gledao tabelu, malo studirao to i kad malo bolje skontam, teoretski nije ni 4. mjesto nedokučivo. Tottenham 54 boda a Everton s utakmicom manje 45 bodova. Ne zanosim se ali treba igrati i boriti se do kraja pa šta bude. Pred ' plavim' su teške utakmice u predstojećem periodu ( City, Arsenal, Tottenham Chelsea pa i gradski derbi) sve je to tu u ovoj gužvi od 4 do 8 mjesta i u svakoj od tih utakmica bi bodovi mnogo značili. Još kad se oni između sebe pokolju, drama ali najbitnije da ekipa to shvati ozbiljno, da se ne predaje unaprijed, nema bijele zastave već krv propišati do kraja prvenstva. Sutra bih bio presretan s minimalnom pobjedom, nebitno kako izborenom.
COYB !
COYB !
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Čitao sam da je Everton u ozbiljnim dugovima, tako da im ne gine prodaja Bainesa i Fellainija, šteta za Karamele i za Moyesa ako ostane trener i sljedeće sezone.
Up to our knees.
steta sto imate finansijskih poteskoca,samo da ste u prosle 3 god mogli potrositi 50-tak miliona bili bi sigurno 2-3 mjesto i cestitke na pobjedi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.