RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
za koga se i mi sekiramo ?????
2-1 Šišić
zabio ga Šišić, sada je 2:1........69 minuti, HAJDDDDDDDDDDDDDDDDDDDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BOG VAS NE UBIO....... 

kaže ovaj mrtvac iz Bijeljine da igramo bolje...
bas vala mrtvacAlemC85 je napisao/la:kaže ovaj mrtvac iz Bijeljine da igramo bolje...

-
- Kontakt:
http://delicast.com/radio/Bosnia-Herz./ ... BH_Radio_1" onclick="window.open(this.href);return false;
imaš ovdje...
imaš ovdje...
5 minuta do kraja....hajde barem do boda...
halali ga.. Kraj 2-1
FT' 2:1.... 
**** ga...

**** ga...
ovjera 2 lige,nista bolje nismo ni zasluzili sa ovim ckavijama,hajde barem netrebamo strijepit do zadnjeg kola,Celik sa ovakom igra ima da nas unisti,fuj dabogda se ugasili da se ne patimo vise...
-
- Kontakt:
-
- Moderator
- Kontakt:
Dočekujete Željezničar, Sarajevo, Borca, Širokog, Zrinjskog, Čelika i Gradinu u nastavku prvenstva ako se ne varam?
preeben raspored..
preeben raspored..

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
docekat ih veceras i **** im naj rodjenije,isto ovako kao sto oni nas jebu ima 20 godina....
jedino cemo gradinu dobit, a ni to vise nije sigurnoBenjo_AFC86 je napisao/la:Dočekujete Željezničar, Sarajevo, Borca, Širokog, Zrinjskog, Čelika i Gradinu u nastavku prvenstva ako se ne varam?
preeben raspored..

-
- Moderator
- Kontakt:
+3 i oba daju tu treba igrativm22 je napisao/la:jedino cemo gradinu dobit, a ni to vise nije sigurnoBenjo_AFC86 je napisao/la:Dočekujete Željezničar, Sarajevo, Borca, Širokog, Zrinjskog, Čelika i Gradinu u nastavku prvenstva ako se ne varam?
preeben raspored..

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Daće nam GOŠK bodove.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Daće nam GOŠK bodove.
Jao jada i tuge
Jao jada i tuge
Inace momak je legenda,mislim na Sea.
Inace Sandzacki lovac,ubija medvjeda i od njega pravi jaknu.
Buduci BH zmaj i kapiten.
VELEZ!!!!!!!!!!!!!!!
Inace Sandzacki lovac,ubija medvjeda i od njega pravi jaknu.
Buduci BH zmaj i kapiten.
VELEZ!!!!!!!!!!!!!!!
ovo se nije smjelo desiti, gubiti od direktnog konkurenta, u prljavoj borbi za opstanak, kakva jedino kod nas biti zna, a znajući da u gostima igramo protiv davljenika, a i sami smo to, dok nam kući dolaze jaki protivnici, nek nam je BOG na pomoći...ako se desi slučajno još jedan ovakav kiks, 2 liga nam je garant, jer realno teško da ćemo dobiti sve tekme kući, tako da ćemo najvjerovatnije opstanak morati tražiti u GOSTIMA, a kada uzmemo u obzir da je ovo premijer liga, onda nam je još teže...ibro me je ili ko je god sastavljao ekipu za današnju utakmicu, razočarao opasno, opet je počeo s rotacijama, isto kao BENITEZ, tako da će najvjerovatnije se desiti ono što je jedan forumaš napisao, da IBRO leti nakon ovoga kola!
neoprostivo je eksperimentirati na ovakvim utakicama, moj IBRO...a sam je govorio da ima u glavi prvih 11, ima ali malo sutra...
neoprostivo je eksperimentirati na ovakvim utakicama, moj IBRO...a sam je govorio da ima u glavi prvih 11, ima ali malo sutra...

Zaim je danas vodio utakmicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.