RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
puno nam je trebalo da primimo gol...
moglo bi lako nakon ove tekme, ako izgubimo da dođe do otkaza Ibri, ali ima još igrati...
Pa, šta je ovo koda smo ukleti.
ocigledno losi rezultati iz priprema presli i na ligu! njagore sto se moglo desit poslje katastrofalni rezultata u pripremama je primit rani gol u prvoj tekmi u prvenstvu a to je se evo desilo! nadajmo se nekom preokretu ali bogami tesko! ovo vec udara na psihu igraca, ovoliko poraza u komadu nikad nikom nije valjalo!AlemC85 je napisao/la:moglo bi lako nakon ove tekme, ako izgubimo da dođe do otkaza Ibri, ali ima još igrati...
19' 1:0 Dobra utakmica u Bijeljini gdje domaći imaju minimalnu prednost. Nikić imao još jednu veliku priliku, ali je lopta otišla preko gola, a Ristić je sa pet metara uspio da promaši još jednu šansu. Rođeni također igraju otvoreno, ali bez prilika.
Neka umru svi gore,za hljeba ne imali,3min ne mogu igrati,druga liga...
hajde igrajte ljudi... o porazu ne treba ni razmišljati, koji bi to samo minus bi na početku... 

pa dosta sam rahat bio
,nisam ni sjeo na stolicu vec mi cir proradio cuj odma ga fasovase
Pa ako izgube ne trebaju se ni vracati(evo umalo jos jedan gol ne primismo).Odbrana nam je, nista reci ocajna, nego ubitacno ocajna.
IDEMOOOOOOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIII

IDEMOOOOOOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIII
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
pa moj AlemC85 igraju, ali kako koda su ukleti, trebaju sada da idu na sve ili ništa mogu oni bar izjednačiti. Ja neznam kako odgonetnuti ovaj Velež šta se ovo dešava : Glava me zaboblila....AlemC85 je napisao/la:hajde igrajte ljudi...
direktni konkurent sestobodovna tekma, ovo se nesmije gubit! malo mi je cudno da nema zolja, cemalovica niti sisica u prvoj postavi!!AlemC85 je napisao/la:hajde igrajte ljudi... o porazu ne treba ni razmišljati, koji bi to samo minus bi na početku...
treba ih neko doooooooobroooooo prodrmati, jer je nemoguće da ovi igrači ne mogu zabiti gol, očigledo da im fali discipline... 

uzas, sramota ako ovdje bod ne izvuku... Ovako dobar sastav, a gola ne mogu dat stvarno je sramota...AlemC85 je napisao/la:treba ih neko doooooooobroooooo prodrmati, jer je nemoguće da ovi igrači ne mogu zabiti gol, očigledo da im fali discipline...
2-0...
fujjjjjj.......
pa sramota, stvarno ljudi, pa šta očekivati od jačih protivnika, ne gine im druga liga....... 

nek izvrse masovni harakiri, pojacanja ili ne pojacanja, pripreme ili ne pripreme, uvijek isto sranje! nemogu vise da vjerujem u ovo sranje!
a hebem ti ovakva pojacanja...
Ja bruke i sramote pa igraju li bože sačuvaj što se natlakira.
ovdje ne treba uprava podnijeti ostavku, nego IGRAČI!
zar su oni svjesni da današnjim porazom smanjuju šanse za opstanak, odavno je crveni alarm upaljen...
ne treba se sekirati, i bezveze nabijati sebi pritisak, zbog manekena...
zar su oni svjesni da današnjim porazom smanjuju šanse za opstanak, odavno je crveni alarm upaljen...

ne treba se sekirati, i bezveze nabijati sebi pritisak, zbog manekena...

-
- Kontakt:
Šta reći, koju posluku porati....... 

.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
mujoisuljo je napisao/la:Šta reći, koju posluku porati.......
Evo sve smo probali. doveli trenera, doveli pojačanja, ali ima jedna nismo doveli PSIHOLOGA. PA ONI SU STVARNO ZA PSIHOLOGA. U.PM.