Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Ma neka cuva Giggsa za Real 

Powell jucer nije igrao za U21 ekipu, tako da bi mogao bit u kombinacijama danas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne treba se opustat protiv Norwicha ,odbrana je najvaznija ,a u napadu napravit par izmjena ,da se odmore Rooney i RVP ,moze Chicha igrat i Welbeck, Young od prve minute,Ando takodjer samo da nam se to ne obije o glavu.
Uglavnom mogu pricat sta hoce ,sad je njima svima u glavi samo utorak i revans protiv Reala.
Uglavnom mogu pricat sta hoce ,sad je njima svima u glavi samo utorak i revans protiv Reala.
United, United, top of the league!
>> Manchester United! <<
>> Manchester United! <<
Stvarno se nadam da si upravu, volio bi gledat Powell-aCartman je napisao/la:Powell jucer nije igrao za U21 ekipu, tako da bi mogao bit u kombinacijama danas.

Čitao sam da je Manchester City ustupio stadion na treniranje Real Madridu, navodno nisu ni planirali trenirat na Old Traffordu, sad ne znam koliki je to plus ili minus za nas, ja to vidim ovako da žele privatnost maksimalnu, a plus mi je jer je naš teren poprilično užasan ove sezone, djeluje uzorano nekako, ako ne budu trenirali na njemu, upoznat će se tek za vrijeme utakmice sa istim, pa možda nam je to plus jer smo navikli igrat na takvom terenu...
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Norwich je zadnjih par utakmica itekako znao namučit United, tako da bi danas pristup morao biti na potrebnom nivou. Pobjeda ne smije dolazit u pitanje, jer na OT-u ne smije bit kikseva, pogotovo ne protiv ekipa iz donjeg dijela tabele. Što se tiče sastava, uvjeren sam da Rooney igra, a nadam se da će Vidić igrati protiv Reala, ne danas.
De Gea - Evans, Smalling, Rafael, Evra - Carrick (Anderson), Cleverley, Nani, Giggs (Young) - Hernandez (Kagawa), Rooney
De Gea - Evans, Smalling, Rafael, Evra - Carrick (Anderson), Cleverley, Nani, Giggs (Young) - Hernandez (Kagawa), Rooney
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Hahhahaha koja legenda
David Beckham "Two of my sons are Manchester United fans. One is an Arsenal fan. Still don't know how that happened."

David Beckham "Two of my sons are Manchester United fans. One is an Arsenal fan. Still don't know how that happened."
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
De Gea, Rafael, Vidic, Evans, Buttner, Valencia, Cleverley, Anderson, Young, Hernandez, Rooney
Zasto ne cuvat Vidica za Real?

rekao fergie da mu treba jos tekmi da udje u pravu formu , dobar sastav samo sto nema naniaCartman je napisao/la:De Gea, Rafael, Vidic, Evans, Buttner, Valencia, Cleverley, Anderson, Young, Hernandez, Rooney

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ne znam zašto Smalling nije dobio priliku ovu utakmicu. :/Cartman je napisao/la:De Gea, Rafael, Vidic, Evans, Buttner, Valencia, Cleverley, Anderson, Young, Hernandez, Rooney
Bit će opet muke po krilima..Nadam se da sam u krivu.
Drago mi je što nema Nania,što bi mogli značiti da bi Shinji i Nani mogli igrati protiv Reala.
Da, izgleda da ce Nani igrat. Ali nece valjda i Giggs!?Narin je napisao/la:Ne znam zašto Smalling nije dobio priliku ovu utakmicu. :/Cartman je napisao/la:De Gea, Rafael, Vidic, Evans, Buttner, Valencia, Cleverley, Anderson, Young, Hernandez, Rooney
Bit će opet muke po krilima..Nadam se da sam u krivu.
Drago mi je što nema Nania,što bi mogli značiti da bi Shinji i Nani mogli igrati protiv Reala.

Moguće i to možda veznog uz Carricka.
Kagawa bi trebao igrati protiv Reala,imao je neku manju povredu,ali je bio spreman za ovu utakmicu,a isto je i prošlu propustio i to je vjerovatno jer ga čuva za Madrid,jer ne vidim drugog razloga.
Confirmed lineup (MUTV): de Gea; Smalling, Vidic, Evans, Evra; Valencia, Anderson, Carrick, Kagawa; Rooney, RvP
Bench: Anders, Rafael, Chicha, Nani, Young, Welbeck, Cleverley.
Btw Cartmane,ovo je prava postava ipak..

Kagawa bi trebao igrati protiv Reala,imao je neku manju povredu,ali je bio spreman za ovu utakmicu,a isto je i prošlu propustio i to je vjerovatno jer ga čuva za Madrid,jer ne vidim drugog razloga.
Confirmed lineup (MUTV): de Gea; Smalling, Vidic, Evans, Evra; Valencia, Anderson, Carrick, Kagawa; Rooney, RvP
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 02 mar 2013, 15:10, ukupno mijenjano 2 puta.
OFFICIAL MUFC XI:
de Gea
Smalling
Vidic
Evans
Evra
Valencia
Carrick
Anderson
Kagawa
Rooney
van Persie
de Gea
Smalling
Vidic
Evans
Evra
Valencia
Carrick
Anderson
Kagawa
Rooney
van Persie
Zadnja izmjena: xGGMU, dana/u 02 mar 2013, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
kazu da je ovo sastav de Gea; Smalling, Vidic, Evans, Evra; Valencia, Anderson, Carrick, Kagawa; Rooney, RvP
FC United Of Manchester !
Izvinjavam se momci, pogresno sam postavio. Ovo je ekipa:
de Gea; Smalling, Vidic, Evans, Evra; Valencia, Anderson, Carrick, Kagawa; Rooney, RvP
de Gea; Smalling, Vidic, Evans, Evra; Valencia, Anderson, Carrick, Kagawa; Rooney, RvP
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Pa, yebo ga led.Cartman je napisao/la:De Gea, Rafael, Vidic, Evans, Buttner, Valencia, Cleverley, Anderson, Young, Hernandez, Rooney

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Da, redcafe me zayeba.Narin je napisao/la:Moguće i to možda veznog uz Carricka.![]()
Vrlo jaka ekipa..
Al kakva je izmjena strašna samo.Drago mi je što ne igra Cleverley i Nani,opet ponavljam,što bi trebalo značiti da ćemo gledati sredinu Cleverley - Carrick i Nani bi trebao igrati krilo.Giggs nema,što je malo čudno,a Ferdinand će sigurno igrati protiv Reala i nije iznenađenje što on ne igra.Rafael odmara,što je dobro također.
Napad strašan,Kagawa bi mogao ovu utakmicu odigrati na visokom nivou,jer ruku na srce,Norwich nije neka ekipa,jedino ako ne budu igrali mesarski,onda bi to mogao biti problem za Japanca.
Napad strašan,Kagawa bi mogao ovu utakmicu odigrati na visokom nivou,jer ruku na srce,Norwich nije neka ekipa,jedino ako ne budu igrali mesarski,onda bi to mogao biti problem za Japanca.
Dobar sastav, i ja sam pogrešan napisao, možda i previše jak sastav za Norwich al' budemo vidjeli kako će to sve izgledat na terenu, pobjeda je naupitna sa ovakvim sastavom i klupom...
Ovakav tim protiv Norwich-a je dokaz kakvu širinu klupe i ekipu mi imamo, prelijepo...
Očigledno je da nema zajebancije, Fergie ništa ne prepušta slučaju, utakmicu po utakmicu
GGMU
Ovakav tim protiv Norwich-a je dokaz kakvu širinu klupe i ekipu mi imamo, prelijepo...
Očigledno je da nema zajebancije, Fergie ništa ne prepušta slučaju, utakmicu po utakmicu

GGMU

Zadnja izmjena: xGGMU, dana/u 02 mar 2013, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Real cuva skoro sve igrace: Lòpez - Coentrao Pepe, Varane, Ramos - Essien, Modric, Callejòn, Kaka, Morata & Benzema
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Kod Reala Rona na klupi. Znači,biće gusto na OT-u.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.