[youtube][/youtube]
0:31
novinar:ko ce biti igrac odluke
dzeko:ma ko bilo,samo nek bude nas neki

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
nema tonarob do bagro je napisao/la:evo Intervju dzeke jucer nakon tekme![]()
[youtube][/youtube]
novinar:ko ce biti igrac utakmice
dzeko:ma ko bilo,samo nek bude nas neki![]()
![]()
jes car
Ko bi mogo biti igrač odluke u portugalurob do bagro je napisao/la:evo Intervju dzeke jucer nakon tekme![]()
[youtube][/youtube]
novinar:ko ce biti igrac utakmice
![]()
jes car
Svi ti navedeni,minutaza na kapaljke u klubovimachilly00 je napisao/la:Povreda Vladavica ... **** ti baksuzluk i vraga ... Znali ko jeli Haris dobio papire jeli to srednjeno....
Nema ni kod mene tona....rob do bagro je napisao/la:evo Intervju dzeke jucer nakon tekme![]()
[youtube][/youtube]
novinar:ko ce biti igrac odluke
![]()
jes car
ima i kod mene.. da vam nisu mozda zvucnici iskljuceni??rob do bagro je napisao/la:mozda nemate zvucnikekako brate nema,kako kod mene ima
i kod mene ima tona...Lily je napisao/la:ima i kod mene.. da vam nisu mozda zvucnici iskljuceni??rob do bagro je napisao/la:mozda nemate zvucnikekako brate nema,kako kod mene ima
![]()
![]()
Koje sranje.......Sa ponosom kazem ko sam zbog svih sehida, palih boraca, invalida i ostalih zrtava rata. Pokvarene egoisticne svinje, otislo na zapad, najeli se i napili se, zaboravili sve pa im jos fali da ih ko tamo ulicom pozdravlja..Sad treba reprezentacija osvojit SP pa da im se i to udovolji...Sve bih ja vaz nazad u bosanska sela ponovo vratio na obradjivanje oranica...rob do bagro je napisao/la:Podrška dijaspore bh. nogometnoj reprezentaciji
Svjetski savez dijaspore Bosne i Hercegovine uputio je podršku selektoru Miroslavu Blaževiću i igračima nogometne reprezentacije BiH uoči utakmica baraža za nastup na Svjetskom prvenstvu 2010. godine protiv selekcije Portugala, 14. novembra u Lisabonu i četiri dana kasnije u Zenici.
"U vrijeme kada se naša država nalazi u više nego teškoj ekonomskoj i političkoj situaciji Vi nam svojim rezultatima vraćate vjeru u našu domovinu. Vi ste uvjerili kompletno stanovništvo BiH, ma koliko mali i slabašni kao jedinka bili, da ujedinjeni i složni možemo postići rezultate vrijedne pažnje u evropskim i svjetskim okvirima", ističe se saopćenju Saveza dijaspore BiH.
U pismu Saveza se navodi da su bh. nogometaši učinili mnogo za bolji imidž naše domovine u svijetu, više nego bilo koji političar.
"Dragi naši, reprezentativci, Svjetski savez dijaspore BiH želi Vam uspjeh u baražu. Želimo vam sportsku sreću pred predstojeće mečeve s Portugalom s istinskom nadom da se vidimo u Južnoj Africi, na najvećoj sportskoj nogometnoj manifestaciji. Članovi Svjetskog saveza dijaspore će biti s Vama u obadvije utakmice baraža i bodriti Vas, kako s tribina tako i pored malih ekrana", stoji u saopćenju Saveza.
Sretno momci,da izdrzite tamo u Lisabonu,da malo obradujete ovaj narod,i da nam se sretni vratite i da abd svin zajedno 18.novembra slavimo nas zajednicki rodjendan,tj. odlazak na Mundijal,jos jednom SRETNO MOMCI
IMA DA GORI LISABON!!!
samo prekjake pjesme u pozadiniLily je napisao/la:Svi golovi u kvalifikacijama![]()
[youtube][/youtube]
potpis !!!NK_CELIK je napisao/la:Koje sranje.......Sa ponosom kazem ko sam zbog svih sehida, palih boraca, invalida i ostalih zrtava rata. Pokvarene egoisticne svinje, otislo na zapad, najeli se i napili se, zaboravili sve pa im jos fali da ih ko tamo ulicom pozdravlja..Sad treba reprezentacija osvojit SP pa da im se i to udovolji...Sve bih ja vaz nazad u bosanska sela ponovo vratio na obradjivanje oranica...rob do bagro je napisao/la:Podrška dijaspore bh. nogometnoj reprezentaciji
Svjetski savez dijaspore Bosne i Hercegovine uputio je podršku selektoru Miroslavu Blaževiću i igračima nogometne reprezentacije BiH uoči utakmica baraža za nastup na Svjetskom prvenstvu 2010. godine protiv selekcije Portugala, 14. novembra u Lisabonu i četiri dana kasnije u Zenici.
"U vrijeme kada se naša država nalazi u više nego teškoj ekonomskoj i političkoj situaciji Vi nam svojim rezultatima vraćate vjeru u našu domovinu. Vi ste uvjerili kompletno stanovništvo BiH, ma koliko mali i slabašni kao jedinka bili, da ujedinjeni i složni možemo postići rezultate vrijedne pažnje u evropskim i svjetskim okvirima", ističe se saopćenju Saveza dijaspore BiH.
U pismu Saveza se navodi da su bh. nogometaši učinili mnogo za bolji imidž naše domovine u svijetu, više nego bilo koji političar.
"Dragi naši, reprezentativci, Svjetski savez dijaspore BiH želi Vam uspjeh u baražu. Želimo vam sportsku sreću pred predstojeće mečeve s Portugalom s istinskom nadom da se vidimo u Južnoj Africi, na najvećoj sportskoj nogometnoj manifestaciji. Članovi Svjetskog saveza dijaspore će biti s Vama u obadvije utakmice baraža i bodriti Vas, kako s tribina tako i pored malih ekrana", stoji u saopćenju Saveza.
Sretno momci,da izdrzite tamo u Lisabonu,da malo obradujete ovaj narod,i da nam se sretni vratite i da abd svin zajedno 18.novembra slavimo nas zajednicki rodjendan,tj. odlazak na Mundijal,jos jednom SRETNO MOMCI
IMA DA GORI LISABON!!!
to se trazi...NK_CELIK je napisao/la:Pa de pojacajte, skroz se slabo cuje..
Ah sto stari povuce hahahahaahah...Vakav cu i ja biti i to vec u 17.00, drugacije ne mogu ovu euforiju da savladam...Principatus je napisao/la:Ibricic u Tursku? Samo to ne, jeste da dobro placaju i nabavljaju sebi i bolje igrace, ali su kao liga nula i ostaju nula. Besiktas najbolji primjer.
Ja samo znam da u subotu sigurno biti pjan kao ovaj:
[youtube][/youtube]
haha..Principatus je napisao/la:Ibricic u Tursku? Samo to ne, jeste da dobro placaju i nabavljaju sebi i bolje igrace, ali su kao liga nula i ostaju nula. Besiktas najbolji primjer.
Ja samo znam da u subotu sigurno biti pjan kao ovaj:
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.