FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Najava: FK Željezničar – NK Travnik
http://fkzeljeznicar.ba/najava-fk-zelje ... vnik/4539/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/najava-fk-zelje ... vnik/4539/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- champions1921
http://freemeteo.com/default.asp?pid=22 ... 81&nDate=0
Jos malo i:
[youtube][/youtube]
edit: Jeli Ramic otisao na posudbu u Zvijezdu ili je raskinuo ugovor??
Jos malo i:
[youtube][/youtube]
edit: Jeli Ramic otisao na posudbu u Zvijezdu ili je raskinuo ugovor??
BUDI ŽELJO !!!
na posudbi do kraja sezone
vrijeme i nije čemu, al' nema veze, očekujem patnju i bunker Travnika, al' pobjedu na kraju
vrijeme i nije čemu, al' nema veze, očekujem patnju i bunker Travnika, al' pobjedu na kraju

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
znateli kakva je tuca bila na treningu izmedzu igraca zelje navodno pobili se adilovic i cutuk vidim niko ne pise o tome
Kako su dobro rasporedjene utakmice danas, pa to je nevjerovatno
14h u Zenici,
16h u Madridu
19 pravac Grbavica
21 u Milanu
danas pravi fudbalski maraton (: od 14h do 23h (bice bracnih problema)
rekoh da napisem neku pozitivnu stvar vezano za termin, vidim samo pisu ovi sto im ne valja.
PS
bas lijepo od Barce i Reala sto su prilagodili termin Zelji, pa da ovi vjerni navijaci Reala i Barce mogu doci pogledati Zelju .

14h u Zenici,
16h u Madridu
19 pravac Grbavica
21 u Milanu
danas pravi fudbalski maraton (: od 14h do 23h (bice bracnih problema)
rekoh da napisem neku pozitivnu stvar vezano za termin, vidim samo pisu ovi sto im ne valja.
PS
bas lijepo od Barce i Reala sto su prilagodili termin Zelji, pa da ovi vjerni navijaci Reala i Barce mogu doci pogledati Zelju .

Da se odma zna, nije bila nikakva tuča, Adilović u igri malo jače startovao ba Ćutuka i Amar ga odstranio s treninga, nije bila tuča, ništa neobično.kraljlavova je napisao/la:znateli kakva je tuca bila na treningu izmedzu igraca zelje navodno pobili se adilovic i cutuk vidim niko ne pise o tome
White shoes never lose !
White shoes never lose !
a sve je pocelo kada je Adilovic zaboravio kako se njegov saigrac zove i oslovio ga sa "panj" umjesto "cutuk" na sta je ovaj burno reagovao...ipetm je napisao/la:Da se odma zna, nije bila nikakva tuča, Adilović u igri malo jače startovao ba Ćutuka i Amar ga odstranio s treninga, nije bila tuča, ništa neobično.kraljlavova je napisao/la:znateli kakva je tuca bila na treningu izmedzu igraca zelje navodno pobili se adilovic i cutuk vidim niko ne pise o tome

Nije Adilović htio mu dodati a Ćutuk bio sam na drugoj, pa se Ćutuk počeo derati kako sam čami čekajući da mu Adil doda. Kako neće bit' neurozan...
zaj.....

White shoes never lose !
White shoes never lose !
ipetm je napisao/la:Nije Adilović htio mu dodati a Ćutuk bio sam na drugoj, pa se Ćutuk počeo derati kako sam čami čekajući da mu Adil doda. Kako neće bit' neurozan...![]()
zaj.....

I na kraju ode za manekene
Joj, gledam raja se pravo nabrijala na današnju utakmicu,mogu misliti kakv bi lom bio da je kakva "jača" tekma ..

Joj, gledam raja se pravo nabrijala na današnju utakmicu,mogu misliti kakv bi lom bio da je kakva "jača" tekma ..
Ja te volim, volim Željo..
Poželilo se brate mili, onaj osjecaj kada udjes na stadion, ides na svoje standardno mjestu na sjeveru, razgledas okolo vidis tu je standardna ekipa raje, svi na svojim dugogodisnjim mjestima, lagano se kafica popije dok traje zagrijavanje, onda ide huk nase Grbavice i počinje ludilo I naprijed i naprije......
ODBRANIMO DUPLU
ODBRANIMO DUPLU
Jao. Onaj osječaj u stomaku je već nastao, tačno da nije grah ne bi mogao jesti.damirc je napisao/la:Poželilo se brate mili, onaj osjecaj kada udjes na stadion, ides na svoje standardno mjestu na sjeveru, razgledas okolo vidis tu je standardna ekipa raje, svi na svojim dugogodisnjim mjestima, lagano se kafica popije dok traje zagrijavanje, onda ide huk nase Grbavice i počinje ludilo I naprijed i naprije......
ODBRANIMO DUPLU
Još će se imati šta čitati prije tekme, pa spektakl na poluvremena i nadam se pobjeda 6:2.

White shoes never lose !
White shoes never lose !
Izvučeni dobitnici ulaznica
http://fkzeljeznicar.ba/izvuceni-dobitn ... nica/4542/" onclick="window.open(this.href);return false;
NAPUNIMO GRBAVICU!
http://fkzeljeznicar.ba/izvuceni-dobitn ... nica/4542/" onclick="window.open(this.href);return false;
NAPUNIMO GRBAVICU!
White shoes never lose !
White shoes never lose !
SVANULO!!!!!!!
SVI DANAS, ALI SVIII!
SVI DANAS, ALI SVIII!
Bgm ti u podnu ustajesnime_tm87 je napisao/la:SVANULO!!!!!!!
SVI DANAS, ALI SVIII!

BAs sve ti dajemo i opet malo koliko te volimo.
@tu i tamo
Vec su poceli bracni problemi, vjeruj mi! Evo je navila se od 7 sati

-
- Kontakt:
Samo daljinski uzmi do 7, poslije ti i ne trebaBigBang je napisao/la:@tu i tamo

Lijepo objasnis da nema vise Sulje nenadhebivog ako bude pravila probleme danas i problem bi trebao biti rijesen 

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
ponesi daljinski na stadion i ćao, nema rasprave 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina