Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Zgadi mi se kosarka, kad vidim ovog Watsona, covjek ima IQ ravan sobnoj temperaturi....fuj glupana bozee !!!!!!!
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ne znam sta dzaba poziva time-out kad svako na svoju ruku, nikakve akcije nema :S Kakav je trener, dobri su oni...
Izdržati, to je temelj vrline!
- samir_tm87
- Kontakt:
ma ja sam odavno reko da je bolestan trener, cuj umjesto da pravi akciju da neko osuta za tri poena, on pravi akciju da mu loptu uzme jedan igrac i da se zaleti kroz petoricu i da polozi
ma daj 

Veceras solidna minutaza iskreno zalibo me za rezultat bitno da je Tele odigrao po meni odlicno Dirka u dzep strpao, u napadu malo slabiji na ustrb odbrane sve u svemu ja prezadovoljan pokazanim.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Koga vraga igra sad kad trebaju najbolji da igraju ? Ako nije dobar da igra kad je u normalnom toku utakmica, što sad igra
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem kakvu facu pravi PJ nakon sto je Mirza napravio faul
Kakva kretencina

Kakva kretencina
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
dragi Bogans, kako si ovo uspio? 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
STRASNA UTAKMICA...BRAVO IGRACINO...BRAVO MAJSTORE
ma bravo Bogans, malo tabla podrosila, zakacili deblji sloj....
ne moze MT dobiti loptu u ovim trenucima, to je tako i ostat ce jos neko vrijeme.
Laku noc svima i do gledanja
ne moze MT dobiti loptu u ovim trenucima, to je tako i ostat ce jos neko vrijeme.
Laku noc svima i do gledanja

"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
haha kamikaze taktikasamir_tm87 je napisao/la:ma ja sam odavno reko da je bolestan trener, cuj umjesto da pravi akciju da neko osuta za tri poena, on pravi akciju da mu loptu uzme jedan igrac i da se zaleti kroz petoricu i da polozima daj
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
haha kamikaze taktikasamir_tm87 je napisao/la:ma ja sam odavno reko da je bolestan trener, cuj umjesto da pravi akciju da neko osuta za tri poena, on pravi akciju da mu loptu uzme jedan igrac i da se zaleti kroz petoricu i da polozima daj
Ne mogu ni zamisliti šta će do godine raditi kad ode u neki normalan klub, i hajmo reći, slabiji. 

Dobro je bilo,bice jos bolje abd 

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
dobra igra Mirze,po meni bio je mozda i najbolji u Netsa u zadnjoj cetvrtini...fina minutaza,ali zasluzen poraz! mislim da ce nakon ove utakmice Mirza imati vecu minutazu,on bez problema moze igrati u prvoj petorci,i treneru ovi porazi ne idu na ruku pa ce dobro morati razmisliti glavom!
čujemo se noćas ponovo .. ako se ne varam 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ja sam gledao al nista nisam vidio od uzbudjenja .Hocel mi neko reci kako je odirao al realno 

-
- Kontakt:
Ja sam prezadovoljan Mirzinom igrom veceras.. Odlicna odbrana nad Dirkom, igracem kojeg je mozda i najteze cuvati u citavoj NBA ligi. Steta sto je igrao sa klocevima, Watsonom i Bogansom koji ne znaju dodati loptu, mada tu najvise krivim trenera koji nema veze s vezom, ne zna nacrtati akciju a trazi 3432 time outova u 4/4.
Ovo je tuga. Tacno podsjeca na City u fudbalu, pa nikakve akcije, organizacije, svako sve na svoju ruku radi. Tesko ce se Mirza ovdje izboriti za mjesto u timu, nazalost, ne svojim "nekvalitetom".
Izdržati, to je temelj vrline!
Mirza dobro odigrao sto je najbitnije boli me neka stvar za Netse, valjda ce ga protiv bullsa staviti u igru u drugoj cetvrtini a ne samo u zadnjoj kad vidi da nema hajra 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.