Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

zgembo89
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la zgembo89 » 02 mar 2013, 01:26

mujdza je napisao/la:Ne razumijem cemu toliki strah od Grka? Mi smo definitivno u ovom momentu bolja repka od njih
:D ma oni su u prvih 10 reprezentacija ušli tek tako na lijepe oči

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 02 mar 2013, 01:26

Goalgetter je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Nekako sam siguran da necemo pobjediti, tj. da ce biti vjerovatno remi ili poraz. Daj boze da me prevari osjecaj ;)
Ne razmislaj u tom smjeru, nema razloga za brigu imam prejak tim, domaci teren.

Gric padaju na Bilinom Polju.
Da, ali nam ne ide u prilog sto nikad nismo dobili veliku repku (Da, Grcka je velika repka), i jednostavno sto protiv takvih timova imamo uvijek onaj gubitnicki mentalitet, ili dobijemo po guzici, ili igramo 85 minuta ko nikada, i syebemo to sve sa golom ili dva u zadnjih 5 minuta utakmice:) .

Ali naravno vjerujem u ove momke da oni mogu dobiti Grke, samo sto ja imam los predosjecaj, kao sto sam rekao, nadam se da se varam. :)
Isto je bilo i sa Rumunima pa smo okrenuli plocu. I sa Grcima cemo,aBd...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 02 mar 2013, 01:37

Sto se tice ove utakmice, jako me je strah nasih bocnih igraca, Mujdza nije u formi, a lijevo igramo sa Lulicem(vjerovatno) koji mi ne ulijeva sigurnost sto se defanzivnih zadataka tice.

isto tako, tanki smo sa destruktivcima u veznom redu, Medunjanin je jako spor, a Zahirovic nije kvalitet..tako da me strah da, kad Grci prenesu loptu da cemo imati problema, jer su oni jako organizirani, brzo se transformiraju iz faze odbrane u fazu napada, lopta se krece brzo, i nisam bas optimista sto se ovoga tice.

Sto se tice naseg napadackog potencijala, i pritiska na zadnju liniju protivnika, tu sam siguran da necemo imati problema.

Kad saberem nase dobre, i lose strane, moja prognoza je 3-1 za nas :D.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 02 mar 2013, 02:00

ovdje je bitno pobjediti, a još bitnije ne izgubiti .. ovo treba taktički odigrati, jer će tako igrati i Grci, oni i ne znaju drugačije .. ako se previše otvorimo, fasovat' ćemo, fasovali su i jači od nas .. ovdje tekma dobiva ili naš ili njihov vezni red ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 02 mar 2013, 02:49

zgembo89 je napisao/la:
mujdza je napisao/la:Ne razumijem cemu toliki strah od Grka? Mi smo definitivno u ovom momentu bolja repka od njih
:D ma oni su u prvih 10 reprezentacija ušli tek tako na lijepe oči
I uz te lijepe oci opet su trenutno drugi u nasoj skupini.. gledaju nas u ledja. Sto rece kolega, u ovom momentu smo definitivno bolji..

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 02 mar 2013, 02:49

JTS je napisao/la:ovdje je bitno pobjediti, a još bitnije ne izgubiti .. ovo treba taktički odigrati, jer će tako igrati i Grci, oni i ne znaju drugačije .. ako se previše otvorimo, fasovat' ćemo, fasovali su i jači od nas .. ovdje tekma dobiva ili naš ili njihov vezni red ..
Njima vise odgovara nerjeseno, u nastavku imaju puno laksi raspored, i mislim da se trebamo otvoriti, napasti svim silama,

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 02 mar 2013, 02:57

velez_mostar je napisao/la:
JTS je napisao/la:ovdje je bitno pobjediti, a još bitnije ne izgubiti .. ovo treba taktički odigrati, jer će tako igrati i Grci, oni i ne znaju drugačije .. ako se previše otvorimo, fasovat' ćemo, fasovali su i jači od nas .. ovdje tekma dobiva ili naš ili njihov vezni red ..
Njima vise odgovara nerjeseno, u nastavku imaju puno laksi raspored, i mislim da se trebamo otvoriti, napasti svim silama,
ako ih napadnemo tako, ostat' će rupe pozadi .. prvi će Lule ići naprijed, onda i Mujdža .. a Vranješ mi ne djeluje kao neko ko može trčati protiv Samarasa .. ipak igramo protiv Grka, a niko ne igra dobro na rezultat kao oni .. naravno, očekujem neku napadačku igru, ali oprezno .. ako Pape procjeni da nam treba pobjeda pod svaku cijenu, neka zadnjih 20 min krenu jače prema golu Grka ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 02 mar 2013, 08:03

JTS je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:
ako ih napadnemo tako, ostat' će rupe pozadi .. prvi će Lule ići naprijed, onda i Mujdža .. a Vranješ mi ne djeluje kao neko ko može trčati protiv Samarasa .. ipak igramo protiv Grka, a niko ne igra dobro na rezultat kao oni .. naravno, očekujem neku napadačku igru, ali oprezno .. ako Pape procjeni da nam treba pobjeda pod svaku cijenu, neka zadnjih 20 min krenu jače prema golu Grka ..
Samo ne kontam što svi opet mislite da će Vranješ opet čuvati Samarasa ? :lol: ? Pa neće Pape opet napravit istu grešku , njega će čuvat Spaha i samo Spaha.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 02 mar 2013, 09:24

To sa Spahicem na Samarasu se sigurno nece desiti. Spahic je uvijek igrao osiguraca, zadnjeg u odbrani jer je brzi i iskusniji. Plus sto bi skoro svaki skok sa Samarasom izgubio, lopta dolazi brzih Gekasa ili onog na S (ne znam kako se tacno napise) protiv sporijih Vranjesa ili Zukanovica, sto bi bilo veoma kriticno 1 na 1.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 02 mar 2013, 09:46

I šta ako Vranješ ili Zukanović naprave kiks protiv Samarasa ? Opet Spahić mora reagirati na njihovoj poziciji ... Bez obzira na visinu , Samaras je brži i od Vranješa a pogotovo od Zukanovića . Tu je najveći problem . Salpingidis je možda i najbrži napadač Grka koji će im igrati centarfora , i postavlja se pitanje ko koga da čuva ?

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 02 mar 2013, 09:50

Sacekaj tekmu pa ces vidjeti. Spahic skoro pa nikada ne izlazi prvi na napadaca, posebno kod skoka protiv Samarasa se to nece desavati.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 02 mar 2013, 11:40

Dan prije utakmice u Zenici ce biti pravi dernek ne bi bio u kozi Grckim igracima koji ce najvjerovatnije vec biti u zenici. 8-)
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

ADEEEEEEL
Kontakt:

Post Postao/la ADEEEEEEL » 02 mar 2013, 11:44

Nama je najvaznije da Pjanic igra.Ako on bude igro mozemo ocekivati pobjedu :)
Željo ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 02 mar 2013, 11:52

Ja garantujem da u ovoj utakmici mi nećemo stvoriti više od 2, 3 čiste prilike. U prijevodu, napadači moraju biti 100% skoncentrisani i iskoristiti to malo šansi što se stvori. Ako ih načnemo prvi, uvjeren sam da ćemo ih totalno razbiti. S druge strane, ako oni nas (ne daj Bože) donji smo.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 02 mar 2013, 11:56

voltron30 je napisao/la:Ja garantujem da u ovoj utakmici mi nećemo stvoriti više od 2, 3 čiste prilike. U prijevodu, napadači moraju biti 100% skoncentrisani i iskoristiti to malo šansi što se stvori. Ako ih načnemo prvi, uvjeren sam da ćemo ih totalno razbiti. S druge strane, ako oni nas (ne daj Bože) donji smo.
Ako nam napadači budu 100% skoncentrisani i svaku šansu koju napravimo iskoriste , onda ćemo definitivno pobijediti . Problem je što njihovi napadači su ti koji su uvijek 100 posto skoncentrisani i svaku šansu koriste jer znaju da se oni 80 minuta utakmice brane a za ovih 10 minuta moraju bar nešto napraviti ...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 02 mar 2013, 12:09

Sa Susicem i sa Dzekom koji trenutno sjedi na klupi,Ibisevicem koji pocinje da promasuje sto nikad nije ,Stevanovicem koji i neigra mi imamo samo jednog igraca u pravoj formi u napadu Pjanica i kako mislimo pobjedit.Pa jedino ako Beg sve odbrani a Pjanic da go iz slobodnjaka.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 02 mar 2013, 12:34

Alipasino je napisao/la:Sa Susicem i sa Dzekom koji trenutno sjedi na klupi,Ibisevicem koji pocinje da promasuje sto nikad nije ,Stevanovicem koji i neigra mi imamo samo jednog igraca u pravoj formi u napadu Pjanica i kako mislimo pobjedit.Pa jedino ako Beg sve odbrani a Pjanic da go iz slobodnjaka.
ili Pjanić i Begović odigraju kombinaciju iz snova i zabiju gol :lol:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 mar 2013, 12:39

Bice ovo gusto pravo.

Stevanovic ne igra uopste, sto je jako lose za nas. A vidjelo se protiv Slovenije sta igrac vrijedi kada ne igra redovno.
Zahirovic je ozbiljno ogranicen u igri prema naprijed a pozadi nesiguran.
Misimovic mora napustiti zemaljsku kuglu da bi bio standardan u nekom klubu. Jadno je to sve skupa.
Veliki problem nam je i ljevi bek, nemamo ga, nismo ga nasli u zadnje dvije godine, i rezultat svega toga bit ce krpljenje sa igracima koji tu poziciju ne igraju dobro.
Problem je takoder stoper, koji nema kvalitet, ni Vranjes ni Zukanovic.
Mujdza odavno ne igra, Bog zna u kakvoj je on formi.
Salihovic povrijeden do daljnjeg, i da se oporavi, kakav ce biti?

Sve sto trenutno ima kvalitet i valja su sledeca imena: Begovic - Dzeko - Spahic- Pjanic, onda dolazi dugo nista pa Ibisevic i Lulic.

Sve ostalo je veliki upitnik.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 02 mar 2013, 14:08

Ako zagusti , imamo Svraku kao džoker igrača :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 mar 2013, 14:25

Previse negativaca je ovdje. Ne igramo protiv Spanije. Igramo protiv dobrog kolektiva, ali po igracima u prvih 11 su slabiji od nas. Imamo domaci teren, u sred Atine smo im uzeli bod, tako da nema razloga za strah. Idemo po pobjedu pa sta bude.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.