Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 02 mar 2013, 02:01

Nista, uparit cemo ga sa debelim Murielom i smijesnim Sanchezom jer ti tako zelis. Mi cemo izmisljati imena za ovakve ljigavce, a ti zivi u zabludi da ce on biti igrac Juventusa, snovi su besplatni.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la IlCapitano » 02 mar 2013, 02:06

A ne, napad će nam predvoditi Higuain i Giovinco jer ti to želiš.

Ko ne želi vidjeti, ni ne mora. Rađe ću živjeti u snovima nego u nekom tvom zatucanom svijetu gdje je Edinson Roberto Gomez Cavani nedovoljno velik za Juventus.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 02 mar 2013, 02:08

Upravo tako, nedorastao je velikom Juventusu jer je firgos, kao i ostali limitirani igraci koje prizeljkujes.

#MaxOUT

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 02 mar 2013, 02:08

Prvo, ne vrijeđaj zamjenika kapitena tako što ga porediš sa onim firgošem iz Napolija i stavljaš u istu rečenicu. Chiellini nikad nikog nije namjerno udario laktom i to bez lopte, NIKAD. Bilo je laktnja i nagurivanja, ali sve u žaru borbe.

Igračke kvaliteta Cavanija nisu upitne, svakako da bi svojim dolaskom unaprijedio igru Juventusa, ali njegova mržnja i animozitet koji pokazuje iz utakmice u utakmicu protiv Juventusa su i više nego očite i zbog toga nije dobrodošao. Gledao sam ja dosta puta Cavanija i na prvi pogled je vidljivo njegovo (ne)sportsko ponašanje kad igra protiv Juventusa, a kada igra protiv nekog drugog.

Da, mi smo ti koji trebamo ostaviti hejt po strani, a ti svoje simpatije prema firgošu ne, svakako da ćemo te poslušati. :D

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 02 mar 2013, 02:18

Pogba je napisao/la:Upravo tako, nedorastao je velikom Juventusu jer je firgos, kao i ostali limitirani igraci koje prizeljkujes.
:lol: :lol: :lol:
AndreaAgnelli je napisao/la:Prvo, ne vrijeđaj zamjenika kapitena tako što ga porediš sa onim firgošem iz Napolija i stavljaš u istu rečenicu. Chiellini nikad nikog nije namjerno udario laktom i to bez lopte, NIKAD. Bilo je laktnja i nagurivanja, ali sve u žaru borbe.

Igračke kvaliteta Cavanija nisu upitne, svakako da bi svojim dolaskom unaprijedio igru Juventusa, ali njegova mržnja i animozitet koji pokazuje iz utakmice u utakmicu protiv Juventusa su i više nego očite i zbog toga nije dobrodošao. Gledao sam ja dosta puta Cavanija i na prvi pogled je vidljivo njegovo (ne)sportsko ponašanje kad igra protiv Juventusa, a kada igra protiv nekog drugog.

Da, mi smo ti koji trebamo ostaviti hejt po strani, a ti svoje simpatije prema firgošu ne, svakako da ćemo te poslušati. :D
Prvo, nemoj molim te. Chiellinija nakon Gigija najviše volim u ovom Juventusu, ali da zna biti podmukao, zna. Mrsko mi sad da tražim sliku gdje je Ibrahimoviću spucao šaku u facu bez lopte, ali eto.

Na prvi pogled, a onda malo skontaš i vidiš da je sve u žaru borbe.

Ja sam simpatije ostavio po strani, rekao sam odmah da **** Cavaniju sve po spisku za ovo, kritiziram ga cijelo vrijeme, ali eto.

Kako god, hejtajte i dalje, ja više u ovoj "raspravi" nemam šta reći. Hvala, doviđenja.

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 02 mar 2013, 02:21

Tema Napolia ti je na istom pdfu pa bujrum tamo izbaci tjelesne tecnosti na firgosa. Ne davi nas vise. Dovidjenja.

#MaxOUT

pendjercity
Kontakt:

Post Postao/la pendjercity » 02 mar 2013, 08:21

Svi oni udarca su vise - manje u zaru borbe.
I Zizu je mazno Materazia u zaru borbe. Naravno, sudija je tu da to sankcionise, odnosno savez nakon utakmice (naravno i sudiju i igrače). Po meni nij problem Cavani (vrhunski napadač, to mu se vidi po kretanju na terenu) već sudija koji nije reagovao kako treba (asistencija pomocnog), dok neke stvari vidimo mi na milionitom usporenom snimku (oni imaju /mili/sekunde).
Da smo otišli na +9 došlo bi do opuštanja, a onda bi svi mi izgrizli prste (ne samo nokte) gledajući voljenu Klub protiv neke nizerazredne ekipe. Sve je ovo dio biznis plana, i klubova i saveza. ;)
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Volim te BOSNO !!!

J@72

Kenchez
Kontakt:

Post Postao/la Kenchez » 02 mar 2013, 09:45

IlCapitano je napisao/la:
pendjercity je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la: 1. Suđenje prije i nakon incidenta sa Cavanijem je bilo sasvim dobro. Penal nije postojao. Licht je prelahko pao na običan duel.

2. Još jednom nas napadači koštaju pobjede. Vučinić je mogao riješiti sve u prvom poluvremenu i tu nam niko nije kriv.

3. Na kraju sasvim realan rezultat.

Realno, i Chiellini je za ovo komotno mogao dobiti crveni, 1-1. .
Bez nekih krajnjoj namjera sa moje strane - da li si nekada igrao fudbal na velikom terenu.?
1. Licht utrcava, a odbrambeni mu igrač ulazi sa strane i udara ga izmedju koljena i kuka - pri onoj brzini se gubi kontrola na pokretima i pada...
Sudjenje ??? Prije Lichta bio je očito prekršaj na Vidalu; start Canavara sa dvije noge, spojene, na sredini terenu bez obzira sto je Lich izbjegao udarac je start sa dvije noge i zna se sankcija; Behramievo zadržavanje lopte sa dvije noge prilikom starta na Matrija je indirekt i žuti karton, ....
2. Ovdje se slažem sa misljenjem onapadacima, ali si kontradiktoran sa svojim razmišljanjima pod 3. - da je Vucko riješio bar jednu u go, pa penal koji doduše osporavas, to bi bilo skroz drugačije i u nastavku 1. i u 2. poluvremenu.

Chelini je povlačenje uradio mangupski i pitanje je da li su sudije to vidjele, ali je i u tom slučaju max. žuti karton. Njegovo povlačenje je nekorektno, a Cavanievo ubitacno...
Da, trenirao sam nogomet 8 godina. Duel tijelom, u ovom slučaju kukovima, dvojice igrača nije faul, a kamo li penal.

Faul nad Vidalom je sitna greška, Cannavaro je dobio žuti, kao i Behrami.

Šta bi bilo kad bi bilo, Napoli je igrom u drugom poluvremenu zaslužio bod, ko je kriv Vučiniću što je retardiran?!

Chiellinijevo povlačenje je podmuklo i nesportski, koliko god "mlako" izgledalo to je crveni karton. Bilo kakvi nesportski kontakti igrača bez lopte zaslužuju crveni. Za Cavanija se slažem, on zaslužuje i dodatnu suspenziju.
Ti si dobro rekao da je duel tijelom- duel tijelom. Ali meni je vise djelovalo da je Licht dobio koljeno u butinu.... Bice snimci, vidjecemo...
Cudi me da sitnom greskom smatras faul nad Vidalom,,,,skraceni korner nije isto sto i faul na 50 metara...
Cannavaro je isao sa dvije, ispruzene, noge. To sasvim dovoljno kaze samo za sebe....
I cudi me da mu sudija nije dao crveni nakon propusta sa Cavanijem....
Chielo je sa kosom Cavanija napravio klasicni "****" odbrambenog igraca.... Poj...avanje napadaca....Cavani je isao da ga povrijedi,,,lakat u glavu direkt. Chielo je dobio reakciju koju je htio, samo sto sudija nije odradio svoj dio "posla".
Rezultat je, sve u svemu, ok,,,ali je evidentno (ovo ne govorim navijacki) da je Juve puuunooo zrelija ekipa. Napoli je igrao srcem i na ho-ruk, ali to nije dovoljno protiv Juventusa koji momentalno sasvim sigurno spada medju 3-4 najbolje ekipe Evrope. Peluso odlican. Od kako je dosao meni je bolji od Ase, ne "melja" i ne "gnjavi" loptu kao Asa.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Kenchez
Kontakt:

Post Postao/la Kenchez » 02 mar 2013, 09:52

Pogba je napisao/la:Naravno da je to pokazao, više puta protiv nas.

Džiber i ljigavac koji aBd nikada neće kročiti u Torino, to sam rekao i prvi put kada je protiv nas isto ovako se ponašao, ovakvi u Juventusu ne mogu igrati jer nisu dovoljno veliki.

Conte kaže da nije sretan bodom, nije htio o sudijama da priča iako su ga nagovarali, samo je spomenuio činjenicu da je Rizzoli trebao biti sudac i da je zamijenjen.
Cavani bi bio pojacanje za Juve, nema dileme. Momak je zivina.
Ne radi on nista od onoga sto mrzi Juve, vec sto hljeb sada jede u Napoliju. Jednostavno.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 02 mar 2013, 10:14

Kenchez je napisao/la:

Džiber i ljigavac koji aBd nikada neće kročiti u Torino, to sam rekao i prvi put kada je protiv nas isto ovako se ponašao, ovakvi u Juventusu ne mogu igrati jer nisu dovoljno veliki.

Conte kaže da nije sretan bodom, nije htio o sudijama da priča iako su ga nagovarali, samo je spomenuio činjenicu da je Rizzoli trebao biti sudac i da je zamijenjen.
Ne radi on nista od onoga sto mrzi Juve, vec sto hljeb sada jede u Napoliju. Jednostavno.
Eto, sad bi te izljubio da si mi bliže. :mrgreen:

Objasni čovjek u dvije rečenice ono što ja hejterima čitavu noć pokušavam. slika

Nego, ne odgovori mi ti sinoć; kojeg Hernandeza?

Kenchez
Kontakt:

Post Postao/la Kenchez » 02 mar 2013, 10:25

IlCapitano je napisao/la:
Kenchez je napisao/la:

Eto, sad bi te izljubio da si mi bliže. :mrgreen:

Objasni čovjek u dvije rečenice ono što ja hejterima čitavu noć pokušavam. slika

Nego, ne odgovori mi ti sinoć; kojeg Hernandeza?
Pa onog iz MUTD valjda,,,jel se onaj Chicharito preziva Hernandez :oops:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 02 mar 2013, 10:59

Aha. Pretpostavljao sam da se radi o njemu, ali nisam dosad nikad čuo da se interesuju za njega. ;)

Kenchez
Kontakt:

Post Postao/la Kenchez » 02 mar 2013, 11:06

IlCapitano je napisao/la:Aha. Pretpostavljao sam da se radi o njemu, ali nisam dosad nikad čuo da se interesuju za njega. ;)
Ne citas sportsport.ba :D
Uffff kako bi Benzema legao u Juve,,,,Ovu guremu sto imamo u napadu bipojeo za dorucak, a Llorientea za uzinu....Ak dobro, igrace se sa onim sto se ima.
Pa vidi sinoc onog Vucka,,,,ono bi i ja dao 8-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 mar 2013, 11:12

jbmilan je napisao/la:"Football Club Rankings" objavio je svoj odabir 10 najboljih stadiona na svijetu, tačnije, onih stadiona kojih se protivničke ekipe najviše boje.

Poredak od desetog prema prvom mjestu:

10. Old Trafford, 75 811 - Manchester United
9. Santiago Bernabeu, 85 454 - Real Madrid
8. Etihad Stadium, 47 435 - Manchester City
7. Signal Iduna Park, 80 645 - Borussia Dortmund
6. Donbass Arena, 52 187 - Shakhtar Donetsk
5. Stamford Bridge, 41 827 - Chelsea
4. Turk Telekom Arena, 52 652 - Galatasaray
3. Camp Nou, 98 787 - Barcelona
2. Estadio do Dragao, 52 399 - Porto
1. Juventus Stadium, 41 000 - Juventus

:lol: :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 02 mar 2013, 11:14

Saurman je napisao/la:
jbmilan je napisao/la:"Football Club Rankings" objavio je svoj odabir 10 najboljih stadiona na svijetu, tačnije, onih stadiona kojih se protivničke ekipe najviše boje.

:roll: @Saurman....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 mar 2013, 11:19

Hypnose je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

:roll: @Saurman....

Ovo je sigurno dijete od 3 godine sastavljalo spisak.Čuj stadioni kojih se protivničke ekipe najviše boje. :lol: :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 mar 2013, 12:10

Nakon prespavane noći :D. Prije utakmice sam pisao da bih bio zadovoljan bodom, ali nakon svega sinoć ne mogu nikako da budem zadovoljan, jer smo imali šansu u prvom dijelu da riješimo utakmicu, ali ponovilo se da mašimo zicere (Vučinić) i na kraju nas to košta pobjede, još žalije je to što je Buffon bio na lopti Inlera.

Ali ogromna je prednost na strani Juventusa, tako da ne bi trebalo biti problema do kraja, sjetimo se kako smo odigrali prošle godine kad je bilo najteže, najbitnije je dobro proći na gostovanju u Bologni, Milanu i Rimu.

Što se tiče situacija sa Chiellini vs Cavani nema tu mnogo pametovanja žuti za Chiellinia i crveni za Cavania, jer ono što je Cavani uradio je stvarno neočekivano od njega, jeste da je bio isprovociran, ali morao je dobiti crveni, jer se brđanski ponio. Mogu zamisliti da je bilo obrnuta situacija šta bi se ovdje sve pisalo, kad se samo sjetim koliko su pametnjakovici napadali Licht-a protiv Celtica, šta bi tek za ovo pisali :o
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 mar 2013, 12:14

stvarno do sad se covjek trudio da ne diskutuje ovdje sa svakim, hajde svako ima svoje misljenje , pusti ga il ignorisi ako ti se ne svidja , ali eto i mene su uspjeli isprovocirati.sa svakakvim bolesnicima i prilicno opterecenim ljudima mi diskutujemo ovdje - od mene dosta o njima.

sto se tice Napolija i to takodjer mislim da nikad nisam pisao nista slicno ni o jednom klubu , cak ni u PL BiH kad su me kamenicama i bakljama gadjali, - tesko da ima veceg ciganskog kluba od istih. Igraci nula , verbalno provociranje je sastavni dio igre, udaranje laktom bez lopte namjerno nije. Navijaci takodjer, napad na bus igraca. Medjutim, znaju da nam ne mogu nista u regularnim uslovima pa moraju nabiti tempo tuce, lomljenja kostiju, pritisaka na sudije, laktanja itd itd.Dosta i o tom otpadu, ne zasluzuju da im se vise posveti paznja. Apsolvirali smo ih rezultatski zadovoljavajuce- idemo dalje.

sto se tice Juventusa svi dobri osim Djovinka i Vucinica, Djovinko mi se toliko zgadio sinoc i da se ja pitam zavrsio bi on svoje u Juventusu. Vucinic se bar vracao po loptu, zadrzavao je , proigravao, da je dao onu sansu sto je MORAO bio bi medju boljim. Djovinko direktni krivac za gol, umjesto da je sutirao i sta god da se desilo ne bi bilo kontre Napolija on melja nesto, se.re kao citavu sezonu i ljudi odose u kontru i primismo gol. Cak sam negdje na centru rekao "evo gola, umjesto da bude 2-0 bice 1-1" i rekao jos nesto na racun Djovinka al bolje da sutim heheh..
ljudi pucaju non stop, a mi nesto meljamo i to nam je najveca mana. Sto se tice odbrane morali bi bolje zatvarati te dalekometne suteve...sve u svemu dobro je , prosli smo neporazeni, bez nekih povreda cega sam se bojao najvise.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 02 mar 2013, 12:14

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 02 mar 2013, 12:14

ultrasstyle_tz je napisao/la:stvarno do sad se covjek trudio da ne diskutuje ovdje sa svakim, hajde svako ima svoje misljenje , pusti ga il ignorisi ako ti se ne svidja , ali eto i mene su uspjeli isprovocirati.sa svakakvim bolesnicima i prilicno opterecenim ljudima mi diskutujemo ovdje - od mene dosta o njima.

sto se tice Napolija i to takodjer mislim da nikad nisam pisao nista slicno ni o jednom klubu , cak ni u PL BiH kad su me kamenicama i bakljama gadjali, - tesko da ima veceg ciganskog kluba od istih. Igraci nula , verbalno provociranje je sastavni dio igre, udaranje laktom bez lopte namjerno nije. Navijaci takodjer, napad na bus igraca. Medjutim, znaju da nam ne mogu nista u regularnim uslovima pa moraju nabiti tempo tuce, lomljenja kostiju, pritisaka na sudije, laktanja itd itd.Dosta i o tom otpadu, ne zasluzuju da im se vise posveti paznja. Apsolvirali smo ih rezultatski zadovoljavajuce- idemo dalje.

sto se tice Juventusa svi dobri osim Djovinka i Vucinica, Djovinko mi se toliko zgadio sinoc i da se ja pitam zavrsio bi on svoje u Juventusu. Vucinic se bar vracao po loptu, zadrzavao je , proigravao, da je dao onu sansu sto je MORAO bio bi medju boljim. Djovinko direktni krivac za gol, umjesto da je sutirao i sta god da se desilo ne bi bilo kontre Napolija on melja nesto, se.re kao citavu sezonu i ljudi odose u kontru i primismo gol. Cak sam negdje na centru rekao "evo gola, umjesto da bude 2-0 bice 1-1" i rekao jos nesto na racun Djovinka al bolje da sutim heheh..
ljudi pucaju non stop, a mi nesto meljamo i to nam je najveca mana. Sto se tice odbrane morali bi bolje zatvarati te dalekometne suteve...sve u svemu dobro je , prosli smo neporazeni, bez nekih povreda cega sam se bojao najvise.
+ , pogotovo drugi dio.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.