Ma ovdje je nalupao toliko gluposti , da je to smijesno . Rekao je kako mu trebaju visoki igraci protiv Bullsa i Mavericksa i da ce zbog toga igrati Hump i Reggie , a Mirza je visociji od obojice . A druga je stvar sto ni Bullsi nemaju tako visoke igrace kao sto on govori . Rekao je da ce Mirzine minute zavisiti od igraca protivnickog tima na njegovoj poziciji , sto opet nema smisla jer bi po tome protiv NO treba dobiti pristojnu minutazu onda . Kao sto sam rekao gore , ne voli ga i ne smatra ga on za boljeg igraca nista vise od Avery-a , nego Mirza igra jer to zele GM i Rus .mirzatele je napisao/la:Mozel mi neko objasnit sta znace ova 2 linka posto sam sa engleskim na VI
http://www.nydailynews.com/blogs/nets/2 ... to-address" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.netsdaily.com/2013/3/1/40440 ... -interview" onclick="window.open(this.href);return false;
i jeko ovaj Bondy ?
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
ZELJEZNICAR 1921!
[youtube][/youtube]
pogledajte, strasan klip
pogledajte, strasan klip
-
- Kontakt:
http://www.netsdaily.com/2013/3/1/40545 ... -teletovic" onclick="window.open(this.href);return false;
Zanimljivo je da se na ovom forumu dobijaju banovi jer se psuje treneru Bruklina što Mirza ne igra
Politički korektni moderatori - šta li su već, na "ozbiljnom forumu" ; Šega, šala, pošalica.

Haman-zaman treba "vikati" ...estakfirulah, tobejarabi, elhamdulilah itd...Glodar je napisao/la:Zanimljivo je da se na ovom forumu dobijaju banovi jer se psuje treneru Bruklina što Mirza ne igraPolitički korektni moderatori - šta li su već, na "ozbiljnom forumu" ; Šega, šala, pošalica.

Kindže, kindže...
- storm_raider
- Kontakt:
A to sto se Pape naziva "telecim pogledom" i slicno se ne "nagradjuje" banom je opravdano.
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
mirzina dosadasnja statistika (bez prijateljskih) u NBA:
35 utakmica - 283 minute - 24 trice - 54 skoka (22 ofanzivna) - 15 asistencija - 9 ukradenih lopti - 5 blokova - 114 poena
selam i sretno mu veceras!
35 utakmica - 283 minute - 24 trice - 54 skoka (22 ofanzivna) - 15 asistencija - 9 ukradenih lopti - 5 blokova - 114 poena

selam i sretno mu veceras!
Samo nastavite sa komentarisanjem ko treba dobiti ban i zašto, ima još karti za Banoviće, pa sad birajte sedmične, mjesečne, godišnje, trajne...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- sigurnoable
- Kontakt:
Kad je tekma?
- Ponos Torina
- Kontakt:
ima li na tv-u prenos mislim na cs satelit??
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- legenda reala
- Kontakt:
Nema.Ponos Torina je napisao/la:ima li na tv-u prenos mislim na cs satelit??
Ima sutra protiv Chicaga na nekoliko kanala

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Ponos Torina
- Kontakt:
ok hvala na odgovoru.pozzlegenda reala je napisao/la:Nema.Ponos Torina je napisao/la:ima li na tv-u prenos mislim na cs satelit??
Ima sutra protiv Chicaga na nekoliko kanala
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Nažalost , Mirza veceras moze dobiti iole ozbiljniju minutazu samo u
slučaju da Hump lose pocne kad zamijeni Evansa ... to je P.J.-eva logika
slučaju da Hump lose pocne kad zamijeni Evansa ... to je P.J.-eva logika

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Budel' nas preko 10 večeras ja ću biti iznenađen. 

- sigurnoable
- Kontakt:
Ako ne bude igrao Mirza da Bog da im Nowitzki utrpo 40 komada
Bice nas kralju ,danas praznik sutra vikend nema gdje da rane .nele-BHF je napisao/la:Budel' nas preko 10 večeras ja ću biti iznenađen.
ima ima,mirza veceraas dobija 10 minuta najmanje garantujem
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
pa kad je tekma jbt u koliko sahati ?
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
U 2 i 10....http://directtv.me/stream19.html" onclick="window.open(this.href);return false;FOURTHOFFICIAL je napisao/la:pa kad je tekma jbt u koliko sahati ?
Kindže, kindže...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.