SSC Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la MaGiCa » 01 mar 2013, 23:31

Puma je napisao/la: Stavi me na ignore listu i olaksaj sebi a meni pogotovo. Ako ne znas kako to da uradis, radu cu pomoci, a trebalo bi da znas s obzirom na tvoj staz na forumu.
Pa nema on neki veliki staz....

......pod ovim nickom.

One ostale, njih 7-8 permabaniranih ne racunamo, kao ni 2 titule oduzete na sudu. :lol:

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 01 mar 2013, 23:34

Puma je napisao/la:
AmiciDiNessuno je napisao/la:
Puma je napisao/la:Nije mi jasno kako neko moze braniti ovog Chiellinija.

Mislim, kvalitetan je igrac, ali je lik papcina nevidjena i provokator. Pogledajte malo sta je radio Matadoru u dva navrata. Mislim da moze biti zadovoljan sto ga Cavani nije poslao u bolnicu.

on topic: Behljulj je zvijer kada su defanzivni zadaci u pitanju.
8-) drago mi je da ti je krivo.
Stavi me na ignore listu i olaksaj sebi a meni pogotovo. Ako ne znas kako to da uradis, radu cu pomoci, a trebalo bi da znas s obzirom na tvoj staz na forumu.
Nema potrebe da se toliko vrijedjas, igrali su Juventus i Napoli, no hard feelings? :)

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 01 mar 2013, 23:37

samo brisite postove...
:lol:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 01 mar 2013, 23:37

MaGiCa je napisao/la:
AndreaAgnelli je napisao/la:Cavani je ovim džiberskim potezom samo pokazao svoje pravo lice i to metodom: "Kada ne mogu ništa udaraj i laktaj, ne smije meni sudija dati crveni." 8-)
Cavani je mnogo puta pokazao svoje "pravo lice" - lice nemilosrdne gol masine. Ovo veceras je bio incident koji mu nije trebao, ali se nazalost desio.

Chiellini je pokazao da 1 klasu od napadavca moze da cuva samo tako sto ga vuce, bije i provocira.

Kad se obojica budu oprostili od fudbala, Cavani ce biti upamcen kao jedan od najboljihnapadaca svoje generacije.
Chiellini ce ostati 1 glupi mesar, sto je vazda i bio. Navijaci jednog kluba ce od njega praviti novog Scireu, ali tim navijacima je Barzagli #2 stoper na svetu, a Bonucci #3. :lol:

Nuff said.
Pa đe si ti fudbalska znalcino :lol:

Cavani ce, ostane li u Napoliju, ostati samo flash in the pan u moru osrednjih napadaca koji nisu osvojili nista. Chiellini ostati zapamcen samo kao glupi mesar?? Jesi gledao ti fudbal znalce zadnjih par godina? Pratio mozda Euro? Ligu prvaka? Mnogobrojne italijanske derbije? Chiellini vazi za jednog od najboljih odbranbenih igraca svijeta zadnjih nekoliko godina, Juventus i Italija defanzivno totalno drugacije ekipe bez njega, Juve je svaki go u Janurau primio po njegovoj strani, dok je bio povrijedjen.. I ti se tu sada kao fudbalski jel' veleznalac, nalazis i kazes mesar. Ti glavni. Ma brao majstore.

Cavani ce biti jedan od najboljih napadaca svoje generacije kad obuce dres jednog giganta kao sto su Juventus, Real, Barca, Milan, Bayern, Utd i slicno, i osvoji koji trofej bitan pomena. Zdrao.

Edit: Jos ti citam nebuloze, haha, samo provociranjem, cupanjem, i udaranjem?

HAHA Ma jok, nijedan drugi odbranbeni igrac to ne radi, dje bi se to radilo... Al ne uzimas u obzir neke savrsene startove na loptu, presjecanja, i cuvanja? Al ne ne, ti si nas'o svoja 3-4 trenutka na utakmici po kojima je on ipak jedan obicni mesar, pa da ti si znalac veliki :lol:
Zadnja izmjena: chi3llo, dana/u 01 mar 2013, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 01 mar 2013, 23:41

Dobro ti MaGiCa imas ikako zivaca raspravljati sa njima.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 01 mar 2013, 23:51

chi3llo je napisao/la:
Pa đe si ti fudbalska znalcino :lol:

Cavani ce, ostane li u Napoliju, ostati samo flash in the pan u moru osrednjih napadaca koji nisu osvojili nista. Chiellini ostati zapamcen samo kao glupi mesar?? Jesi gledao ti fudbal znalce zadnjih par godina? Pratio mozda Euro? Ligu prvaka? Mnogobrojne italijanske derbije? Chiellini vazi za jednog od najboljih odbranbenih igraca svijeta zadnjih nekoliko godina, Juventus i Italija defanzivno totalno drugacije ekipe bez njega, Juve je svaki go u Janurau primio po njegovoj strani, dok je bio povrijedjen.. I ti se tu sada kao fudbalski jel' veleznalac, nalazis i kazes mesar. Ti glavni. Ma brao majstore.

Cavani ce biti jedan od najboljih napadaca svoje generacije kad obuce dres jednog giganta kao sto su Juventus, Real, Barca, Milan, Bayern, Utd i slicno, i osvoji koji trofej bitan pomena. Zdrao.

Edit: Jos ti citam nebuloze, haha, samo provociranjem, cupanjem, i udaranjem?

HAHA Ma jok, nijedan drugi odbranbeni igrac to ne radi, dje bi se to radilo... Al ne uzimas u obzir neke savrsene startove na loptu, presjecanja, i cuvanja? Al ne, ti si znalac veliki :lol:
Nisam ja znalac, vec si to ti. Ti znas da postoji nova kategorija igraca - odbraNbeni igrac. To mora da je neka novina u fudbalu. Priznajem da nisam cuo za to, a gledam fudbal evo 23+ godina i neke od najvecih igraca u tom periodu sam gledao uzivo. ;)

Chiellini je koristan igrac, dobar, ali samo mesar i nista vise. Bez elegancije, bez ciste igre, majstor udaranja i povlacenja, prgav i sl.

Cavani je top napadac. A ako ode u neki veliki klub, moze biti i najbolji cisti napadac na svetu.

Koliko ja znam, u fudbalu, se vise ceni polivalentni napadac nego stopercina mesarskog tipa. Cini mi se da to pokazuje trziste, kao i individualne nagrade tipa BdO i tako to.

Zato, zamolio bih te da me obavestis kad se glediste na fudbalsku igru toliko promeni, pa mesarijada bude cenjenija od golgetera. ;)

P.S. mesarijada je termin za odbrambenog igraca, nisam siguran da li to vazi i za odbraNbene. 8-)

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 01 mar 2013, 23:54

Napoli je pokazao od razbijanja autobusa kamenom gdje je mogla past mrtva glava, da jos nisu spremni na fer utakmicu kad je upitanju skudeto, gdje i sam sudija je na njihovoj strani.Dakle mali klub koji jos mora da preboli djecije bolesti a prije svega bolest zvanu zavist kao i njegovi forumski i oni pravi navijaci.

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 01 mar 2013, 23:57

MaGiCa je napisao/la:
Nisam ja znalac, vec si to ti. Ti znas da postoji nova kategorija igraca - odbraNbeni igrac. To mora da je neka novina u fudbalu. Priznajem da nisam cuo za to, a gledam fudbal evo 23+ godina i neke od najvecih igraca u tom periodu sam gledao uzivo. ;)

Chiellini je koristan igrac, dobar, ali samo mesar i nista vise. Bez elegancije, bez ciste igre, majstor udaranja i povlacenja, prgav i sl.

Cavani je top napadac. A ako ode u neki veliki klub, moze biti i najbolji cisti napadac na svetu.

Koliko ja znam, u fudbalu, se vise ceni polivalentni napadac nego stopercina mesarskog tipa. Cini mi se da to pokazuje trziste, kao i individualne nagrade tipa BdO i tako to.

Zato, zamolio bih te da me obavestis kad se glediste na fudbalsku igru toliko promeni, pa mesarijada bude cenjenija od golgetera. ;)

P.S. mesarijada je termin za odbrambenog igraca, nisam siguran da li to vazi i za odbraNbene. 8-)
Ubi me gramatikom :( K'o nastavnica Bosanskog :( Al' me i za nju bolio kao i za tvoje misljenje, kad ti jednog Chiellinija oslovljavas sa mesarom :) Ja i ti smo zavrsili sa pricom.
Ne znam sta je na cjeni, al znam da ti ni Messi, ni Ronaldo, ni Iniesta, ni Robben, ne mogu pomoc kad je pred tobom bedem.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 mar 2013, 00:12

chi3llo je napisao/la: Ubi me gramatikom :( K'o nastavnica Bosanskog :( Al' me i za nju bolio kao i za tvoje misljenje, kad ti jednog Chiellinija oslovljavas sa mesarom :) Ja i ti smo zavrsili sa pricom.
Ne znam sta je na cjeni, al znam da ti ni Messi, ni Ronaldo, ni Iniesta, ni Robben, ne mogu pomoc kad je pred tobom bedem.
Pa i meni je do misljanja velike vecine vas rubentina stalo kao do snega u maju, ali sta ces - svako ima pravo da pise, cak i kad vise godina troluje pojedine teme.

Drago mi je da smo zavrsili sa pricom, a nadam se da ce i ostali da zaobilaze ovu temu, jer ona nije poligon za orgijanje rubentina. To vec radite na temi o vasem klubu, tako da je izlisno.

A ako ne znas sta je na ceni - raspitaj se. Mozda ti niko nije objasnio da je fudbal igra u kojoj se nesto stvara i da u realnosti vise vrede oni sto stvaraju od razgradjivaca.

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 02 mar 2013, 00:39

Dragi hejteri sirite ljubav a ne mrznju ,znaci *bite se ,hvala !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 mar 2013, 10:52

U kolektivnim sportovima koje redovno gledam, oduvek sam navijao (simpatisao, da se neki ovde ne bi bunili) na velikim takmicenjima za: srpske reprezentacije, Rusiju u hokeju na ledu, i Italiju u fudbalu. Razlozi za prve dve su jasni - navijam iz patriotskih razloga, a volim atraktivni i brzi (tehnicki) hokej. Obzirom da ga Srbi slabo igraju, nekako sam zavoleo ruski tim jos od Olimpijade u Naganu. Medjutim, spadam u "retke zveri" koje vole talijansku fudbalsku reprezentaciju.
Moja generacija je uglavnom navijala za Argentinu, Brazil, Nemacku ili Holandiju. Ja sam bio jedini u odeljenju koji je voleo "zabarstinu", "bunkerase", "ciganiju" i sl. Verovatno ste i vi nekada culi (da ne kazem izgovorili) te fraze, koje cesto idu uz azzurre. Dabome da, cesta simuliranja, teatralnost, sklonost ka provokacijama koju Italijani poseduju, ume da okrene neutralnog posmatraca fudbalske utakmice u totalnog protivnika italijanske reprezentacije ili cak - italijanskog fudbala. To je vise stvar kulturoloskih razlika. U Italiji se takve stvari nazivaju furbe i smatraju se majstorstvom. Ultimativni dokaz makijavelijanstva je Materazzijevo iskljucivanje Zidane-a iz finala SPa 2006. godine. Ko bi pretpostavio pre te julske berlinske noci, da ce jedan Marco Materazzi (poznatiji kao Matrix), odluciti finale SPa? A upravo se to desilo. Najpre je postigao gol glavom i vratio Italiju u utakmicu, a onda je izbacio prvu violinu galskih petlova iz igre. Zavrsetak karijere Zinedine Zidane-a, coveka sklonog ekcesima ali i,

P.S. Samo da podsjetim @Magicu na dio njegove kolumne i ''glorificiranje'' iste stvari što je i sinoć radio Chiello

Okreći pilu naopako kako ti paše - staro pravilo a la balkanika ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 mar 2013, 12:41

ramiral je napisao/la:U kolektivnim sportovima koje redovno gledam, oduvek sam navijao (simpatisao, da se neki ovde ne bi bunili) na velikim takmicenjima za: srpske reprezentacije, Rusiju u hokeju na ledu, i Italiju u fudbalu. Razlozi za prve dve su jasni - navijam iz patriotskih razloga, a volim atraktivni i brzi (tehnicki) hokej. Obzirom da ga Srbi slabo igraju, nekako sam zavoleo ruski tim jos od Olimpijade u Naganu. Medjutim, spadam u "retke zveri" koje vole talijansku fudbalsku reprezentaciju.
Moja generacija je uglavnom navijala za Argentinu, Brazil, Nemacku ili Holandiju. Ja sam bio jedini u odeljenju koji je voleo "zabarstinu", "bunkerase", "ciganiju" i sl. Verovatno ste i vi nekada culi (da ne kazem izgovorili) te fraze, koje cesto idu uz azzurre. Dabome da, cesta simuliranja, teatralnost, sklonost ka provokacijama koju Italijani poseduju, ume da okrene neutralnog posmatraca fudbalske utakmice u totalnog protivnika italijanske reprezentacije ili cak - italijanskog fudbala. To je vise stvar kulturoloskih razlika. U Italiji se takve stvari nazivaju furbe i smatraju se majstorstvom. Ultimativni dokaz makijavelijanstva je Materazzijevo iskljucivanje Zidane-a iz finala SPa 2006. godine. Ko bi pretpostavio pre te julske berlinske noci, da ce jedan Marco Materazzi (poznatiji kao Matrix), odluciti finale SPa? A upravo se to desilo. Najpre je postigao gol glavom i vratio Italiju u utakmicu, a onda je izbacio prvu violinu galskih petlova iz igre. Zavrsetak karijere Zinedine Zidane-a, coveka sklonog ekcesima ali i,

P.S. Samo da podsjetim @Magicu na dio njegove kolumne i ''glorificiranje'' iste stvari što je i sinoć radio Chiello

I kako je to "okretanje pile naopako" :?:

Jesam li ja:

1) hvalio Marca Materazzija na osnovu njegovih fudbalskih kvaliteta

ili

2) samo rekao da mi se ne gadi italijanski fudbal zbog furbea, za razliku od mojih vrsnjaka :?:

Italijanski fudbal je uvek imao majstore. Zbog toga je uspesan i cenjen. A oni koji zele da ga degradiraju ukazuju na tu "ciganiju" i sl. sto mu dodje stereotipsko gledanje na stvari.

I Chiellinijevi nesportski potezi, i Cavanijev posebno, su deo tog furbe-a, ali nigde nisam rekao da je to nesto cemu treba teziti.

"Okretanje" 1 pile bi bilo kad bih se odusevljavao tim i takvim potezima, a onda se zgrazavao samo zato sto su tu Chiellini i Cavani umesani. ;)

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 02 mar 2013, 13:35

ramiral je napisao/la:U kolektivnim sportovima koje redovno gledam, oduvek sam navijao (simpatisao, da se neki ovde ne bi bunili) na velikim takmicenjima za: srpske reprezentacije, Rusiju u hokeju na ledu, i Italiju u fudbalu. Razlozi za prve dve su jasni - navijam iz patriotskih razloga, a volim atraktivni i brzi (tehnicki) hokej. Obzirom da ga Srbi slabo igraju, nekako sam zavoleo ruski tim jos od Olimpijade u Naganu. Medjutim, spadam u "retke zveri" koje vole talijansku fudbalsku reprezentaciju.

Veoma kvalitetan "burn".Fino si razotkrio hipokriziju clanova foruma.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 mar 2013, 13:56

AmiciDiNessuno je napisao/la:
Veoma kvalitetan "burn".Fino si razotkrio hipokriziju clanova foruma.

Osim choparske kolegijalnosti i nedostatka bazicne logicke inteligencije istih, nista nije razotkriveno.

Kad malo bolje razmislim, ipak je razotkriveno to da neki ljudi ne mogu da ne traze da budu u centru paznje, cak i kad njihovo prisustvo na nekim temama izaziva opste gadjenje.

Ali, kome ja to pricam: Buffonu, JuveSissoko-u, AmiciDiNessunu ili nekom 10om:?:

Ajde sad lepo odzujite sa ove teme, jer imate svoju na kojoj mozete bezgranicno da orgijate. Ovde je vase prisustvo kontraproduktivno.

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 02 mar 2013, 13:59

Butthurt, and still suffering. Vrijeme lijeci sve pa i burnove kao ove, trebao bi malo napustit forum uz pjesmu i suze pa se vratit kao ono nekad, dok rane zacijele :lol: Ooo kako si mali i sve manji.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 mar 2013, 14:16

AmiciDiNessuno je napisao/la:Butthurt, and still suffering. Vrijeme lijeci sve pa i burnove kao ove, trebao bi malo napustit forum uz pjesmu i suze pa se vratit kao ono nekad, dok rane zacijele :lol: Ooo kako si mali i sve manji.

slika

Uzmi Trolloko shaku lekova. Ako ti to ne pomogne, ne znam sta drugo moze. ;)

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 02 mar 2013, 14:20

Jel ovo opet maGICA lijeci svoje komplekse :lol: .. Nije tebi lako izgleda. Ti koliko imas mrznje prema Juventusu to je cudo!!!!!!!!!!!
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 mar 2013, 14:25

Ajde ovako:

1) ja sam iskompleksiran i mrzim Juventus. I iz te mrznje proizadje 0 postova na temi o Juventusu u poslednjih 10 dana.

2) vi ste svi "neoptereceni ljudi" i na temi o Napoliju u poslednjih 18 sati pristigne oko 30 vasih postova sa 10 accounta, uglavnom uvredljive sadrzine.

Ali, svi vas mrze bez razloga, jel tako :?:

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 02 mar 2013, 14:32

Al zato ti odes na temi Serie A i lijecis komplekse, :mrgreen: ... A ako cemo realno ti ovdje najvise vrijedas !!
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 mar 2013, 14:40

AvantiSignora je napisao/la:Al zato ti odes na temi Serie A i lijecis komplekse, :mrgreen: ... A ako cemo realno ti ovdje najvise vrijedas !!
Jedini kompleksasi ste vi - vi i samo vi.
Na temi o Serie A uvek pisem/o ono sto je vezano za ligu, utakmice, igrace, trenere...
Sa druge strane, vama su sve teme iste - svuda trolujete, svuda napadate na licnoj osnovi, svuda sejete govor mrznje, svuda delite psiholoske profile, svuda "branite klub"...
Zapitajte se malo, jel vas niko ne gotivi ovde zbog vaseg ponasanja ili zbog kluba za koji navijate :?:
Zasto niko nema nista protiv navijaca Milana, Intera, Rome, Lazija, Napolija...nego bas protiv vas "cveckica" :?:

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.