Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Tommy igra protiv sebe!!sta će biti kad Dodig počne ubacivati prvi servis? ajde uljupe predaj..vječno povrijedjen, kao sto neko spomenu u mozak!!! Degenerik! Bekhend mu ko u stare babe!!
Dodig uopste ne napada, čeka metilja da pravi ne forsirane..ukopo se metar od osnovne u bunker i brani se ko partizan od svaba! Ajmo Tommy u napad..totalni!
Dodig uopste ne napada, čeka metilja da pravi ne forsirane..ukopo se metar od osnovne u bunker i brani se ko partizan od svaba! Ajmo Tommy u napad..totalni!
Zadnja izmjena: edoox, dana/u 01 mar 2013, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
**** im mater padamo lagano ovdebob je napisao/la:Sad pise na flashsco. da pocinje drugo, imam ih i ja over a na teletex. stajalo prekinutolindegard je napisao/la:sto je ovaj oss-eindhoven prekinuto znali neko ?

Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
gledam ovog degenerika kako dodiga ne moze uzet i zaboravim da imam simona under kosarku i pogledam kad ono lik za 6 min u prvom poluvremenu dao 6 poena .Pa majku mu kako 

BRAVO HAAS
Hajmo uzmi jos jedan, a Montpellier ako nista nek sacuva nulu i everything's gonna be ok.
Hajmo uzmi jos jedan, a Montpellier ako nista nek sacuva nulu i everything's gonna be ok.
Kolko se ja puta moram nasikirat za ovu Venus da bi je presto igrat 

Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
isti sam, cekam je!dijabola je napisao/la:Kolko se ja puta moram nasikirat za ovu Venus da bi je presto igrat

gledam je bas i iscrpila se bas, return joj je 0 poena, nadam se da ce ipak dobiti!
ma oće brate bez brigeata je napisao/la:isti sam, cekam je!dijabola je napisao/la:Kolko se ja puta moram nasikirat za ovu Venus da bi je presto igrat![]()
gledam je bas i iscrpila se bas, return joj je 0 poena, nadam se da ce ipak dobiti!
oće k... kakva kravetina strava
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 01 mar 2013, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
gotovozgmiky je napisao/la:ma oće brate bez brigeata je napisao/la:isti sam, cekam je!dijabola je napisao/la:Kolko se ja puta moram nasikirat za ovu Venus da bi je presto igrat![]()

edit: i ova napravi 3 duple a servira za meč

ajde venus jbm ti žito
nije jos!
5:5 !!!
idemo venus!
5:5 !!!

idemo venus!

šta igra s utegom na noziata je napisao/la:nije jos!
5:5 !!!![]()
idemo venus!

ma samo da uzme svoju servu da odmori malo na pauzi pa jedva stoji na nogama.
zato i pitam jelima tegove na nogama, na što je spala da se s pučkovom pučka tudijabola je napisao/la:ma samo da uzme svoju servu da odmori malo na pauzi pa jedva stoji na nogama.
ne vjerujem, jbt!dijabola je napisao/la:ma samo da uzme svoju servu da odmori malo na pauzi pa jedva stoji na nogama.
5:6!

a imala 40-0. Tuga, ženski tenis. Tako mi i treba kad sam glup. Neću Boga psovat, nego langazamata je napisao/la:ne vjerujem, jbt!dijabola je napisao/la:ma samo da uzme svoju servu da odmori malo na pauzi pa jedva stoji na nogama.

nista, jbg! nece vise igrati se na nju, ovo je i previse!dijabola je napisao/la:a imala 40-0. Tuga, ženski tenis. Tako mi i treba kad sam glup. Neću Boga psovat, nego langazamata je napisao/la:ne vjerujem, jbt!dijabola je napisao/la:ma samo da uzme svoju servu da odmori malo na pauzi pa jedva stoji na nogama.

idemo dijabola, za veceras nesto sastavljati!

ali žalosno je da ta kravetina koja se nakupila toliko para da je boli njonja više nas obara za neku siću, ona dobije 1000 puta vipe samo da kaže dobar dan na turnirudijabola je napisao/la:a imala 40-0. Tuga, ženski tenis. Tako mi i treba kad sam glup. Neću Boga psovat, nego langazamata je napisao/la:ne vjerujem, jbt!dijabola je napisao/la:ma samo da uzme svoju servu da odmori malo na pauzi pa jedva stoji na nogama.
ma ja neću, reko sam ništa više danas ne igram, pa ću makar to svoje pravilo ispoštovat iako ima finih parova. Postavio sam na prijedlozima jedan, a još mislim da dobija Olivo, Errani i Isner. Il prepiši od retra Isner preko 10,5 prvi set. Sretno.ata je napisao/la: nista, jbg! nece vise igrati se na nju, ovo je i previse!![]()
idemo dijabola, za veceras nesto sastavljati!
joj jbt najgore kad na utakmici previse prilika al nigdje gola a ti igras over kao kod ovih brazilaca

ove sedmice u nba sve zivo prolazi tj. over-i valjda ce i veceras 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.