SSC Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

BegAx
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la BegAx » 01 mar 2013, 22:53

Sportfanatik je napisao/la:
BegAx je napisao/la:Kraj 1-1. Nije lose. Veceras cu sanjati Dzemailijev promasaj... :(
Stvarno šteta za onaj promašaj, bili smo bliži pobjedi u 2.poluvremenu, imali smo par odličnih prilika ali ostalo je 1:1. Sada se mora pobijediti u Veroni Chievo kako bi nastavili pritisak za Juveom ali i obranili 2..mjesto pred brojnom pratnjom
Sada nam slijedi laksi raspored. Naredna cetiri kola idemo u goste Chievu i Torinu, a docekujemo Atalantu i Genou. Nakon toga idemo na megdan Milanu. Juventus u sljedeca cetiri kola gostuje 2. puta zaredom, i to Bologni i Interu, a docekuju Cataniu i Pescaru. Nadam se da ce kiksati protiv Bologne i Intera...
Bitka za Scudetto jos nije izgubljena...

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 01 mar 2013, 22:56

IlPrincipino je napisao/la:Naravno da je nezasluzen. Orsato je bio trinaesti igrac Napolia veceras. Trebali su izgubiti. Guraju ih sudije kroz cijelu sezonu.
Komunalci ce imat dosta toga da ociste nakon ove utakmice.
Sudija naravno nije smio dati crveni jer lokalna mafija bi svoje odradila istu noc.
Sve u svemu, Napoli je pokazao da je mali klub, a Cavani upoznao Giorgia nesto kao sto ga Ibrahimovic zna vec duze vrijeme.

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 01 mar 2013, 23:00

samo vi nemojte o mafijama,namjestanju i tim stvarima eto majketi ;)
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 01 mar 2013, 23:00

Samo hrabro i odlučno u nastavku, vjerovati u titulu sve dok ima nade
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

cunga
Kontakt:

Post Postao/la cunga » 01 mar 2013, 23:00

BegAx je napisao/la:
Sportfanatik je napisao/la:
BegAx je napisao/la:Kraj 1-1. Nije lose. Veceras cu sanjati Dzemailijev promasaj... :(
Stvarno šteta za onaj promašaj, bili smo bliži pobjedi u 2.poluvremenu, imali smo par odličnih prilika ali ostalo je 1:1. Sada se mora pobijediti u Veroni Chievo kako bi nastavili pritisak za Juveom ali i obranili 2..mjesto pred brojnom pratnjom
Sada nam slijedi laksi raspored. Naredna cetiri kola idemo u goste Chievu i Torinu, a docekujemo Atalantu i Genou. Nakon toga idemo na megdan Milanu. Juventus u sljedeca cetiri kola gostuje 2. puta zaredom, i to Bologni i Interu, a docekuju Cataniu i Pescaru. Nadam se da ce kiksati protiv Bologne i Intera...
Bitka za Scudetto jos nije izgubljena...
oko pomiri se i sutni se u dupe ako ostanete na 2 mjestu
FORZAA JUVEEEEEEEEEEEEEE

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 01 mar 2013, 23:02

AndreaAgnelli je napisao/la: Pa ako si sportista i baviš se sportom to treba da stoički i profesionalno podneseš ili vratiš istom mjerom, a ne krkanski, seljački i papanski namjerno laktom u lice. Šta onda treba da protivnici rade Behramiju? Da ga šaketaju dan-noć. :roll:

Ako bude Cavani suspendovan nakon ovoga opet očekujem plakanje i priču kako se Juventusu šteli. :lol:
Nadji mi jednu utakmicu u kojoj je Cavani udario nekoga krvnicki.
Ja ti nadjem 5 u kojima je Chiellini pokazao svu svoju bilmeznost.
Moze :?:

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 01 mar 2013, 23:04

Fecox je napisao/la:samo vi nemojte o mafijama,namjestanju i tim stvarima eto majketi ;)
slika
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 01 mar 2013, 23:05

Nije mi jasno kako neko moze braniti ovog Chiellinija.

Mislim, kvalitetan je igrac, ali je lik papcina nevidjena i provokator. Pogledajte malo sta je radio Matadoru u dva navrata. Mislim da moze biti zadovoljan sto ga Cavani nije poslao u bolnicu.

on topic: Behljulj je zvijer kada su defanzivni zadaci u pitanju.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 01 mar 2013, 23:06

MaGiCa je napisao/la:
Nadji mi jednu utakmicu u kojoj je Cavani udario nekoga krvnicki.
Ja ti nadjem 5 u kojima je Chiellini pokazao svu svoju bilmeznost.
Moze :?:
To me uopšte ne zanima, svako živ zna da je Chiellini prgav igrač, isto kao Behrami. Činjenica je da je firgoš Cavani večeras morao dobiti direktni crveni karton za namjerno udaranje laktom u lice protivničkog igrača i to bez lopte. Cavani se ponio kukavički jer zbog svoje nemoći posegnuo je za krkanskim, papanskim i seljačkim potezima. slika

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 mar 2013, 23:11

Chiellini je večeras očigledno htio isprovocirati crveni karton za Cavanija a sudija je cijelo vrijeme ostao nijem na provokacije.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 01 mar 2013, 23:12

AndreaAgnelli je napisao/la: To me uopšte ne zanima, svako živ zna da je Chiellini prgav igrač, isto kao Behrami.

To bi trebalo da te zanima. Ali, vaznije je pricati o Behramiju i Cavaniju. ;)
Činjenica je da je firgoš Cavani večeras morao dobiti direktni crveni karton za namjerno udaranje laktom u lice protivničkog igrača i to bez lopte.

To je tacno. Ali, izvadilo ga to sto nije sudija video, pa nije smeo da ga iskljuci zato sto mu je pomocnik opisao faul Cavanija. To je moj rezon.
Cavani se ponio kukavički jer zbog svoje nemoći posegnuo je za krkanskim, papanskim i seljačkim potezima.
Cavani se poneo dziberski, ali i taj potez je 1 izuzetak u njegovoj biografiji. Chiellinijevo ponasanje nije izuzetak i ti to znas. 8-)

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 01 mar 2013, 23:14

Cavani je ovim džiberskim potezom samo pokazao svoje pravo lice i to metodom: "Kada ne mogu ništa udaraj i laktaj, ne smije meni sudija dati crveni." 8-)

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 01 mar 2013, 23:16

Puma je napisao/la:Nije mi jasno kako neko moze braniti ovog Chiellinija.

Mislim, kvalitetan je igrac, ali je lik papcina nevidjena i provokator. Pogledajte malo sta je radio Matadoru u dva navrata. Mislim da moze biti zadovoljan sto ga Cavani nije poslao u bolnicu.

8-) drago mi je da ti je krivo.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 01 mar 2013, 23:18

Pepe za njega mala maca,rekao sam da taj covjek veze o fudbalu nema vec ga treba poslat ragbijem da se bavi,samo se zna gurat i udarat,papak.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 01 mar 2013, 23:20

sanjingr je napisao/la:Pepe za njega mala maca,rekao sam da taj covjek veze o fudbalu nema vec ga treba poslat ragbijem da se bavi,samo se zna gurat i udarat,papak.
butthurt, potrazi u urbanom rijecniku. 8-)

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 01 mar 2013, 23:22

pepe sporedivaju sa Chiellini ahahahahahah aj izacite van. :lol: :lol: :lol:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 01 mar 2013, 23:24

jasko_juve je napisao/la:
Fecox je napisao/la:samo vi nemojte o mafijama,namjestanju i tim stvarima eto majketi ;)
slika
Eto ti kišobrana iza vrata ,aj pedala !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 01 mar 2013, 23:28

AndreaAgnelli je napisao/la:Cavani je ovim džiberskim potezom samo pokazao svoje pravo lice i to metodom: "Kada ne mogu ništa udaraj i laktaj, ne smije meni sudija dati crveni." 8-)
Cavani je mnogo puta pokazao svoje "pravo lice" - lice nemilosrdne gol masine. Ovo veceras je bio incident koji mu nije trebao, ali se nazalost desio.

Chiellini je pokazao da 1 klasu od napadavca moze da cuva samo tako sto ga vuce, bije i provocira.

Kad se obojica budu oprostili od fudbala, Cavani ce biti upamcen kao jedan od najboljihnapadaca svoje generacije.
Chiellini ce ostati 1 glupi mesar, sto je vazda i bio. Navijaci jednog kluba ce od njega praviti novog Scireu, ali tim navijacima je Barzagli #2 stoper na svetu, a Bonucci #3. :lol:

Nuff said.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 01 mar 2013, 23:29

AmiciDiNessuno je napisao/la:
Puma je napisao/la:Nije mi jasno kako neko moze braniti ovog Chiellinija.

8-) drago mi je da ti je krivo.
Stavi me na ignore listu i olaksaj sebi a meni pogotovo. Ako ne znas kako to da uradis, radu cu pomoci, a trebalo bi da znas s obzirom na tvoj staz na forumu.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 01 mar 2013, 23:29

@MaGiCa

Ne skreći s teme, neću nasjesti. :mrgreen:

Cavani ispao pakaš, firgoš, papak, seljak, krkan i sve ostalo, nema tu neke priče.

Sassate, gomitate, ma sempre a -6 state! 8-) :lol:

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.